Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 70
- chevron_right
Pēdējā brīdī izdomāju ka jābrauc, izkrāmēju tukšu bagāžnieku, iepildīju degvielu un cerot ka sajūga sistēma izturēs devos uz treniņuNixon rakstīja:Malacis, ka neatmeties un tomēr ņēmi dalību...
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Vai tad Tev bija apelsīns par bremzēm? Man šķita ka ne Tev. Stāvēju pretī startam, visus apelsīnus dzirdēju un redzēju, bet moška neatceros...
P.s. par amortizāciju - daudzi brauc ar lielākiem galertiem piekarē, Tev vēl izskatījās tīri stingra
Tev termomufta strādā? (ja tāda vispār ir)
P.P.s - Nākamreiz izņem visu lieko no auto, pirms dodies trasē - pasažiera pusē, pie ugunsdzēšamā, kaut kāds maiss mētājas.
P.s. par amortizāciju - daudzi brauc ar lielākiem galertiem piekarē, Tev vēl izskatījās tīri stingra
Tev termomufta strādā? (ja tāda vispār ir)
P.P.s - Nākamreiz izņem visu lieko no auto, pirms dodies trasē - pasažiera pusē, pie ugunsdzēšamā, kaut kāds maiss mētājas.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nu braucot man karogu paradija, varbut sajauca auto, hvz. Bet nu jā ka teicu, ar bremzēm nebija problemu.
Aizmugure man normali, bet vot priekša pie mazāka uzkalniņa lec aukšā, FK koilos tak eļļas nav gandrīz
Termomufta visslaik strādā, jāmaina uz elektro.
Viss liekais bija izvakts, metajas uzlimju papiri, mineralis un adas jaka.
Aizmugure man normali, bet vot priekša pie mazāka uzkalniņa lec aukšā, FK koilos tak eļļas nav gandrīz
Tehnisko karogu? (melns ar oranžu disku vidū)..riebeklis rakstīja:Nu braucot man karogu paradija, varbut sajauca auto, hvz. Bet nu jā ka teicu, ar bremzēm nebija problemu.
To ar steigu maini nost, viņai nav paredzēts tā. Tādēļ arī domāju, kadēļ tik skaļš Tev tas auto no priekšas.
Nu ok, izskatījās tikai :)
Jā tieši to karogu.Kikaps rakstīja:Tehnisko karogu? (melns ar oranžu disku vidū)..riebeklis rakstīja:Nu braucot man karogu paradija, varbut sajauca auto, hvz. Bet nu jā ka teicu, ar bremzēm nebija problemu.
To ar steigu maini nost, viņai nav paredzēts tā. Tādēļ arī domāju, kadēļ tik skaļš Tev tas auto no priekšas.
Nu ok, izskatījās tikai :)
Elektro ventilators nopirkts, vajag tikai laiku man atrast un dabūt rokās DogMa.
Varētu tā būt, nestrīdēšos, man tomēr riņķī bija jālūr, tehniskie karogi nebij mans uzdevums
DogMa Tev noteikti pateiks, ko viņš domā par 'cieto' mufti
Bet pēc video izskatījās labi Trešdien būsi?
DogMa jau man pateica ko doma. Nenomainīju jo DogMa slinkoja sestdien un svētdien bija talka.Kikaps rakstīja:Varētu tā būt, nestrīdēšos, man tomēr riņķī bija jālūr, tehniskie karogi nebij mans uzdevums
Kāds video?
Šodien pacentīšos atrisināt sajuga slave cilindra problēmu, parejas problēmas uz nakamo treniņu mēģināšu novērsti.
tas video, kuru ieliki minišosejas tofikā. Nu, kur nolauz spoguli.
Atceries, minišosejas kausā, lai būtu iespēja uzvarēt, ir jāpiedalās visos posmos, tā kā sajūga problēmas ir jāatrisina šodien
Atceries, minišosejas kausā, lai būtu iespēja uzvarēt, ir jāpiedalās visos posmos, tā kā sajūga problēmas ir jāatrisina šodien
Es varu braukt arī ar salauztu sajūgu, galvenais lai man nav nekur jadodās komandējuma uz kādu tālu pasaules nosturi kārtējo reizi.Kikaps rakstīja:tas video, kuru ieliki minišosejas tofikā. Nu, kur nolauz spoguli.
Tas nēesmu es, tas ir Reinis_v
Sajuga cilindrs pateicoties Sikais nomainits un elektro putejs pieslegts pateicoties Pacha. Paldies! Dzeki izskatas vispar negulj un tikai auto skruve
Ārmala - iekšmala - Ārmala.
Pārslēdzies pie 7k
Spied bremzes maksimāli vēlu un maksimāli agresīvi + Protams obligati bremze kopa ar atrumiem.
Pēc iespējas ātrāk dod virsū izejā, bet tā, lai vispār nesaslīd.
Un viss būs bumbās.
Es roteros dariju tā - Sāku bremzēt un griezu iekšā, bremzēt beidzu tikai roteru vidū un uzreiz pēc tam pilns pedālis.
Pārslēdzies pie 7k
Spied bremzes maksimāli vēlu un maksimāli agresīvi + Protams obligati bremze kopa ar atrumiem.
Un viss būs bumbās.
Es roteros dariju tā - Sāku bremzēt un griezu iekšā, bremzēt beidzu tikai roteru vidū un uzreiz pēc tam pilns pedālis.
Mega paldies, centishos visu izpilditedzis rakstīja:Ārmala - iekšmala - Ārmala.
Pārslēdzies pie 7k
Un viss būs bumbās.
Kko varbūt esmu palaidis garām, bet kas riebeklim par motoru un kas darīts ar viņu?edzis rakstīja:Ārmala - iekšmala - Ārmala.
Pārslēdzies pie 7k
Un viss būs bumbās.
M50/M52 motoriem redline ir pie 6500rpm
Man braucot ar stock m52b20 pēc tahometra ideālā pārslēgšanās sanāk pie aptuveni 6700rpm
M50b20, tikai maza apkope, nekas vairak nav darits. Mes visi saprotam ka 7k nozime redline, kaut gan patiesiba stock var max lidz 6.5k griezti. Domaju ar 7k bija apzimets ka jagriez motors lidz galam.ValtersD rakstīja:Kko varbūt esmu palaidis garām, bet kas riebeklim par motoru un kas darīts ar viņu?edzis rakstīja:Ārmala - iekšmala - Ārmala.
Pārslēdzies pie 7k
Un viss būs bumbās.
M50/M52 motoriem redline ir pie 6500rpm
Man braucot ar stock m52b20 pēc tahometra ideālā pārslēgšanās sanāk pie aptuveni 6700rpm
Varbūt palaidu garām, bet kur un kā Tev ugunsdzēšanais ir nostiprināts?
Pie gridas pasaziera puse, bet man ir 1kg un beidzies terminsh. Jadoma steidzami kaut kas.Eglitis rakstīja:Varbūt palaidu garām, bet kur un kā Tev ugunsdzēšanais ir nostiprināts?
Depo 2kg ar stiprinājumu- bez dažiem centiem 14€
Saniski slidet rotera riepas ir jautri
Ir divi tehniska tiesnesha ieteikumi, ko vajag noversti.
Ir divi tehniska tiesnesha ieteikumi, ko vajag noversti.
Smuks uzgalis!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …