Amortizācija tavam E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 22
- chevron_right
Paldies :)
tur ir kapi tas ir tas suda amis del kura tu mani svetdien no majas un auksta alus izvilki
Sorry vecite un milzigs paldies par palika , tu man patiesam izglabi jo ta pasa nakti man biji javest sieva uz dzemdibu namu :) . Driz norekinasimies
Ko darit litotajs kaps2 man tadi pardeva :) , bet mes sazinamies un vinc vis nokartosi
Ko darit litotajs kaps2 man tadi pardeva :) , bet mes sazinamies un vinc vis nokartosi
Ko sakat par tadiem amortizatoriem firma MTS Technic?
http://armandoparts.lv/en/-amortizatori ... e36-l.html
http://armandoparts.lv/en/-amortizatori ... e36-l.html
Paziņa ir nobraucis gadu vel nesūdzas.
Ir vēl kādam pieredze ar tiem MTS? cik viņi cieti ir? amji paši
A Tev piekare kāda aizmugurē? Un kam Tev tik cietus amjus?
bija Ta Technix koilas..... koilu atsperes ar skrūvi nomainīju pret melnajām Eibach atsperēm. Drusku cietāks palika.
Priekš kam? gribu koka ratus un lai aizmugure vispār neiesēžas tik pat kā... būtu licis tādus kā siikajam un Agnim, bet ar tiem būs zemāks kā man tagad ir, grozies kā gribi un max sagāzumu taisīt negribas, jo riepas dilst kā ķīnas zeķes tad.
Priekš kam? gribu koka ratus un lai aizmugure vispār neiesēžas tik pat kā... būtu licis tādus kā siikajam un Agnim, bet ar tiem būs zemāks kā man tagad ir, grozies kā gribi un max sagāzumu taisīt negribas, jo riepas dilst kā ķīnas zeķes tad.
Ņem manus viewtopic.php?f=15&t=2225&p=256744#p256744
Balcer, man tieši šādi stāv virsū tagad
pašam vajag cietākus
pašam vajag cietākus
Nu i dritvai miķēlīt, uzliku psih-arno lētās koilas un braukt vairs negribās - tādi koka rati.. cerams, ka paliks ar laiku mīkstāks.. pa foršajām Jelgavas ieliņām vsp nereāli pabraukt. visu laiku domāju kā var uzsist disku(kādam pisakam jābūt, lai to izdarītu), bet tagad saprotu šarnīriem un atsaitēm arī noteikti patiks.
Pa cietu???? priekša ir OK, aizmugure OK tikai sākumā, man pēc 2 gadiem aizmugure želejā bija dēļ atsperēm. Tās nomainīju un labāk. Nu nez vecīt, pirmā dienā tā mošk liekās, ja pirms tam bijusi pajāta stock hadene
Nu aizmugures atsperes nomainīju pirms vairākiem mēnešiem un izmetu nākamajā dienā, jo bija izģērbušās
Priekšā viss stock ar Plaza standart amjiem stāvēja un bija kaifs braukt. Tagad jāgaida, kad amji iztecēs un varēs iestutēt Plazas tajos korpusos un braukt atkal kā cilvēks - ar komfortu
Tikai nevajag stāstīt, ka e36 nav domāts komfortam. Jebkurai mašīnai, kas ir paredzēta ikdienas braukšanai ir jābūt komfortablai un e36 oriģinālajā izpildījumā tāds arī ir.
Priekšā viss stock ar Plaza standart amjiem stāvēja un bija kaifs braukt. Tagad jāgaida, kad amji iztecēs un varēs iestutēt Plazas tajos korpusos un braukt atkal kā cilvēks - ar komfortu
Tikai nevajag stāstīt, ka e36 nav domāts komfortam. Jebkurai mašīnai, kas ir paredzēta ikdienas braukšanai ir jābūt komfortablai un e36 oriģinālajā izpildījumā tāds arī ir.
Nu arī gludināšana pa ielām un "koka rati" var būt komfortabli, ja ir pareiza piekare.
ieliec amīšu vietā trubasRidlihs rakstīja:Balcer, man tieši šādi stāv virsū tagad
pašam vajag cietākus
ko kurš saprot ar vārdu komfortsRuu rakstīja:Nu arī gludināšana pa ielām un "koka rati" var būt komfortabli, ja ir pareiza piekare.
Personīgais viedoklis - e36 arī standartā nav nekas komfortabls. Katram arī komforta slieksnis ir savādāks, tā kā vārdu komforts pieminēt un aprunāt vispār nav jēga.
e36 oriģināli nav komfortabls, bet uztaisot koka ratus un "pareizu piekari" viņš kļūst komfortabls
Kaut kas Tavās pārdomās neštimmē
Un uz kopējā fona e36 ir komfotabls auto (ņemot vērā to, ka tas ir 25 gadus vecs auto). Visi, kas pabrauc ar manu drotu, saka, ka ir komfortabli ar viņu braukt
Kaut kas Tavās pārdomās neštimmē
Un uz kopējā fona e36 ir komfotabls auto (ņemot vērā to, ka tas ir 25 gadus vecs auto). Visi, kas pabrauc ar manu drotu, saka, ka ir komfortabli ar viņu braukt
Nu man ir dažādas komforta zonas.
1) Ikdienai un ceļošanai (e36 tur īsti neizpildās)
2) Svētdienai (koka rati utt., kur e36 ir pa pirmo)
p.s. Tādi koka rati, kādi tiek panākti ar TA Technix vai FK koilām + visām cietajām buksēm man netīk.
1) Ikdienai un ceļošanai (e36 tur īsti neizpildās)
2) Svētdienai (koka rati utt., kur e36 ir pa pirmo)
p.s. Tādi koka rati, kādi tiek panākti ar TA Technix vai FK koilām + visām cietajām buksēm man netīk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 22