Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 104
- chevron_right
savaksu kupejas paklaaju
Man arī vienu, melnu un mint condition. ps es varu arī piemaksāt.70cc rakstīja:savaksu kupejas paklaaju
Atdošu kondiškas ventilatora plastmasas ,mby kādam noder .ja laicigi saruna varu rīt uz zelta rudens pasakumu paķert
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Varu atbrivot kadu no r15 štampovkas. Vienas vai divas, varu samainit pret vasaras mizu 4mm apmeram
28300015
28300015
Kas ir "štampovkas"???
Tu nezini kas i shtampofkas? Visi tak zinArmed rakstīja:Kas ir "štampovkas"???
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Nu, sorry nezinu, varbūt, kāds mani var apgaismot?
Arī gribu zināt kā visi
Arī gribu zināt kā visi
Kas iz zhelezkas?
Radžu riepas lkm.ElvijsR rakstīja:Kas iz zhelezkas?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Zhelezkas - bleka diskir3served rakstīja:Radžu riepas lkm.ElvijsR rakstīja:Kas iz zhelezkas?
Ok, tad štampovkas ir dzelzs diski.
Varbūt kādam ir vāciņi no priekšējām lampām, tie ar kuriem aizver spuldzīti ciet, vajadzīgi 2 gabali, uzsauktu par tiem kādu aļānu.
Uzsit SMS, man kkur mētājas.Elch. rakstīja:Varbūt kādam ir vāciņi no priekšējām lampām, tie ar kuriem aizver spuldzīti ciet, vajadzīgi 2 gabali, uzsauktu par tiem kādu aļānu.
I don`t like bass, I love it!
Labprāt atbrīvošu kādu no tuvo lukturu spuldžu vāciņa, kupejas šofera puses tepiķa un radiatora atgaisošanas skrūves(vai arī kāds var pateikt priekšā kur var aizbraukt un tādu nopirkt). Par šokolādi vai aliņiem vienosimies!
Varbūt kādam mētājas garāžā un nav vajadzīgi divi r16 bleķinieki e36?
Varbūt kādam mētājas aizmugurējais atbalsts ar beigtu gumiju?
Kādam alcantara imitācijas gabalu vrb?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kadam nav kupejas abšivku vidiņu priekš eksperimenta. Vidiņi var būt kaut vai bez auduma. Var arī kadas citas detaļas no abšivkām: sliedes,klipšu vietas pamatnes. PM. Varu uzsaukt kādu aliņu,bez ierunām.
Nopirkšu/savākšu/iemainīsu pret alu 3 gab. disku skruves.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 104