dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 130
- chevron_right
Tiešām smuki! Un uz tavas mašīnas izskatās, ka visi diski ir labi
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
dogMa rakstīja:Šodienas snaps. Nemazgāts ilgāk pa nedēļu, bez kritikas Samazgāsies kādu dienu, atjaunošu spīdumu plauktiem, tad jau būs glaunāk.
Nav ne vainas, bidlē izskatās o.k., bte priekš manis as ir pārsteigums, vienmēr tava mašīna asociējās ar savādākiem diskiem kā citiem, pat varbūt ne tik glauniem!
PS. ka principiāli vienmēr esi meklējis kaut ko kas patīk pašam un atšķiras no citiem!
Kā to saprast - visi diski ir labi?Shreks rakstīja:Tiešām smuki! Un uz tavas mašīnas izskatās, ka visi diski ir labi
Hm.. Atceros tikai vienus diskus - iepriekšējos, kuri bija citādāki, nekā citiem. Bet ne jau stāsts ir par to - es lieku tādus diskus, kuri man patīk, nav nemaz doma meklēt diskus, kuri nevienam nav un nebūserda rakstīja:dogMa rakstīja:Šodienas snaps. Nemazgāts ilgāk pa nedēļu, bez kritikas Samazgāsies kādu dienu, atjaunošu spīdumu plauktiem, tad jau būs glaunāk.
Nav ne vainas, bidlē izskatās o.k., bte priekš manis as ir pārsteigums, vienmēr tava mašīna asociējās ar savādākiem diskiem kā citiem, pat varbūt ne tik glauniem!
PS. ka principiāli vienmēr esi meklējis kaut ko kas patīk pašam un atšķiras no citiem!
Ir apnikusi tās disku medības, tāpēc uzlieku tādus, kuri paliks uz ilgu laiku!
Es to biju domājis, ka visi diski, kurus esi licis uz sava auto izskatās labi! nesaprotami uzrakstīju
Bet nu protams, ka šitie ir mans favorīts
Bet nu protams, ka šitie ir mans favorīts
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Bet tomēr visvairāk sirdī ir palikuši rondeli, kad vēl bija vienāda platuma u.t.t. :)
Ja vēl tagad būtu, 100 punkti paturētu tos un sadarītu tā, lai izskatās pienācīgi!
Ja vēl tagad būtu, 100 punkti paturētu tos un sadarītu tā, lai izskatās pienācīgi!
laikam uzreiz paķēri kā ss parādījās par to cenu
Tie ir ch ex diski.Ridlihs rakstīja:laikam uzreiz paķēri kā ss parādījās par to cenu
Vai tad viņš nebija viņus megasapucējis?
skaidrs, vnk ss pa pāris sotakiem stāvēja ielikti tādi.
skaidrs, vnk ss pa pāris sotakiem stāvēja ielikti tādi.
Ir, ir šie sapucēti, tāpēc arī rakstu, ka netīrs Samazgās, tad jau būs cits skats.
bl,* labs !
Daaaaudz labāk par St5
loti labi diski sitie izskatas uz melna autina!
bomba! šis ir gadījums, kad style5 pienes ūdeni.!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Gaume Man stiliņi vienmēr būs vieni no top diskiem, bet tomēr stiliņi man patīk kā izskatās uz citu auto, ne manējā
jaa man ari sie diski tiesam patik, labprat tadus redzetu uz savu auto.
cerams turpinasi savu tradicionalo disku mainju un padosi zinju kad sie ies uz tirgu
soreiz ar diskiem esi trapijis tiesi meerkjii.
cerams turpinasi savu tradicionalo disku mainju un padosi zinju kad sie ies uz tirgu
soreiz ar diskiem esi trapijis tiesi meerkjii.
...
Kad aliņš (pa retam) rokā, rodas iedvesma parakstīt
Daži no maziem apdeitiem:
- atrasta vieta un iestutēts benzīna tvaiku filtrs, lai tomēr ir kā jābūt!;
- uzlikti perfekti //m moldingi;
- dabūts aizm. el. logu relejs;
- dabūti aizm. apsildāmie logi ("fortačkas);
- nomainītas visi pr. šarnīri + stab. atsaites + uztaisīta savirze;
- ieinstalēts "aux" ievads maģim (sagadījās Lemonā pie lietotāja Jonjis atrast vajadzīgo pāreju! );
- tikts pie Supersport beigtām koilām un iestutētas Plaza Semi-Sport! Kā arī uzlikti putekļsargi Visiem iesaku! Pie tādiem var tikt "Plaza Baltic"
- saārstēts bampers + uzlikti spliteri Cerams rītdienu vēl izturēs, jau pāris reizes moldingi palidoja
- kā arī ar maģisko pastu sapucēti diski! Tagad ir baigi ok!
Kāds random snaps..
Daži no maziem apdeitiem:
- atrasta vieta un iestutēts benzīna tvaiku filtrs, lai tomēr ir kā jābūt!;
- uzlikti perfekti //m moldingi;
- dabūts aizm. el. logu relejs;
- dabūti aizm. apsildāmie logi ("fortačkas);
- nomainītas visi pr. šarnīri + stab. atsaites + uztaisīta savirze;
- ieinstalēts "aux" ievads maģim (sagadījās Lemonā pie lietotāja Jonjis atrast vajadzīgo pāreju! );
- tikts pie Supersport beigtām koilām un iestutētas Plaza Semi-Sport! Kā arī uzlikti putekļsargi Visiem iesaku! Pie tādiem var tikt "Plaza Baltic"
- saārstēts bampers + uzlikti spliteri Cerams rītdienu vēl izturēs, jau pāris reizes moldingi palidoja
- kā arī ar maģisko pastu sapucēti diski! Tagad ir baigi ok!
Kāds random snaps..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 130