Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …
- 2228
- chevron_right
vajadzeja tusa uztaisiit konkursu cik katrs speej minutes laika ielikt Hazardam pa miinusam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
līdz šim es navarēju saprast kāpēc Hazardam tik sūdīga reputācija, pēc šī pasākuma sapratu. Jo arī biju klāt kad viņš izteicās par tām burkām Tie bazari bija pilnīgi
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Podziņa rakstīja:AgnisB : Hazardam jau -9
Armando: ko ta sis tadu sadarijis!? [/quote]
Kā ko sadarījis ???
1. Iekāpa vēmekļos,
2. solijās pied***t burku
3. solījās piemī***t pudeli
4. vēl draudēja pārdurt man riepas nu tā , tas tik nedaudz iesākumam [/quote]
nu psc kabans, ko lai citu saka
...
gribi kompi, sazvani vai sarunā kādu kuram ir 1.8 is-- piem ar sīko un hoodiju parunā.. viņiem ir.
protams ja nosvilināsi nākamo, tad vietā jau jāmeklē būs vēlviens! vai arī aizbrauc ar savu kompi pie viņiem moz notestēs..
protams ja nosvilināsi nākamo, tad vietā jau jāmeklē būs vēlviens! vai arī aizbrauc ar savu kompi pie viņiem moz notestēs..
sodien njemoties gar masinu ieveroju ka izluzis ir tilts sofera puse...varbut kads ar man pateikt ka sametinat vinju atpakalj? ir kadas bildes ..vinju no aukshpuses caur bagaznieku ar sametinat,vai jametin no apaksas laizot tiltu valja?diezgan steidzigi intresee...
takaa man driiz jau pavisam jaaiet TA,gribeeju uzprasiit vai ar R17 var iziet ?
Instagram - Sandis_e36
Protams ka var, tik jaskatas kadi tev tie 17, vai nav parak liels iznesums un disks nelien ara no arkas. ka ari, lai ir ari piemerotas riepas, nevis skrecotas
Feisliftam naak lielaas nieres iekshaa!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
E_kurais rakstīja:Ar ko atšķiras Facelift brille no parastās? var kāds iemest kādu bildi ar atšķirībām?
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=10&t=356 studē!
Es nez vai esmu aklas, bet lielu atskiribu neredzu brillem
Kāds šovakar ap 22 nebrauc no Mežaparka uz Juglu?
Keep calm and lift weights
facelift un pirms facelift ir aciim redzama atskjiriiba! ar facelift brilli e36 izskatas jaunaaks un simpatiskaaks!
Instagram - Sandis_e36
jā šī ir FL brille!E_kurais rakstīja:Tad šim laikam ir Facelift brille...
man personiig FL baigi nesimpatizee
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …