Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- …
- 107
- chevron_right
Ja grib iepist kapeiku, tad pilnīgi viss tur vairāk vai mazāk der, izņemot kronšteinus.
Cik ta tev sanāk šķeles no viena maizes kukuļa? Kādas 5?maartyd rakstīja:...maizes šķēles tiesu zemāks...
E36 karteris ir līmenī vai pat augstāks par pusrāmi, E39 ir kādus 2-3 cm zemāks par pusrāmi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu tāpēc jau minēju šķēli, jo viens griež 1cm, viens 5cmJānis.P rakstīja:Cik ta tev sanāk šķeles no viena maizes kukuļa? Kādas 5?maartyd rakstīja:...maizes šķēles tiesu zemāks...
E36 karteris ir līmenī vai pat augstāks par pusrāmi, E39 ir kādus 2-3 cm zemāks par pusrāmi.
Zināju, ka zemāks, nezināju, cik tieši
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tātad, vajag pravotku, motora kronšteinus un manā gadījumā kulisi.
EWS drošvien vienkārši pārspraužas.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Pravotku ja smuki gribi tad.Nixon rakstīja:Tātad, vajag pravotku, motora kronšteinus un manā gadījumā kulisi.
Ja stiprinajumus no e36.
Ews kasti un chipu no ta ews. Vai vnk ews delete te viens lietotājs piedāvāja.
Metināšanas pakalpojumi BMW e36 rezerves daļas
Man jautājums ir vai es varu uz m52 uzlikt m50 vadību. Ja ja tad kuru 413? Un ko vēl vjg kādus da4ikus?
Protams ka var, 413..E3sestais rakstīja:Man jautājums ir vai es varu uz m52 uzlikt m50 vadību. Ja ja tad kuru 413? Un ko vēl vjg kādus da4ikus?
Ecu, provodka, gmm, detonacijas deveji, sadalenes, klokenes, kolektora temp devejs, zonde
Vladlen rakstīja:Protams ka var, 413..E3sestais rakstīja:Man jautājums ir vai es varu uz m52 uzlikt m50 vadību. Ja ja tad kuru 413? Un ko vēl vjg kādus da4ikus?
Ecu, provodka, gmm, detonacijas deveji, sadalenes, klokenes, kolektora temp devejs, zonde
Pravotka der no jebkura m50 arī b20ari vanuss. Un devēji ? Vai visasm jābut no b25? Tas ka gmm skaidrs no 2.5 un zonde...
M50b20tu ms vadibaE3sestais rakstīja:Vladlen rakstīja:Protams ka var, 413..E3sestais rakstīja:Man jautājums ir vai es varu uz m52 uzlikt m50 vadību. Ja ja tad kuru 413? Un ko vēl vjg kādus da4ikus?
Pravotka der no jebkura m50 arī b20ari vanuss. Un devēji ? Vai visasm jābut no b25? Tas ka gmm skaidrs no 2.5 un zonde...
M50b20tu ms vadiba[/quote]
Ja atstāšu 413 vadību kas man deres no b20 dačikiem iznjemot gmm un zindi?
Nekas, tikai droseles pozicijas devejs vienadsE3sestais rakstīja:
Vladlen rakstīja:Nekas, tikai droseles pozicijas devejs vienadsE3sestais rakstīja:
Ar to sk. Pld. Bet vel jautajums.. vai tie visi da4iki ir vienadi gan vanus gan nonvanus?
Un sanaks arī ka pati pravota nesapases b20 ar b25 dačikiem ?
Bezvanos nav detonacijas devejusE3sestais rakstīja:Vladlen rakstīja:Nekas, tikai droseles pozicijas devejs vienadsE3sestais rakstīja:
Ar to sk. Pld. Bet vel jautajums.. vai tie visi da4iki ir vienadi gan vanus gan nonvanus?
Un sanaks arī ka pati pravota nesapases b20 ar b25 dačikiem ?
Sadalenes devejs cits
Gmm cita
Deres klokenes un kolektora temp.devejs
Provodka nezinu
Bezvanos nav detonacijas devejus
Sadalenes devejs cits
Gmm cita
Provodka nezinu[/quote]
Paldies tev par infu..
Sadalenes devejs cits
Gmm cita
Provodka nezinu[/quote]
Paldies tev par infu..
Skaidrs!E3sestais rakstīja:Pravotku ja smuki gribi tad.Nixon rakstīja:Tātad, vajag pravotku, motora kronšteinus un manā gadījumā kulisi.
Ja stiprinajumus no e36.
Un kārba E39 523i manualim ir tas pats Getrags, kas E36?
Tieši tā, getrag!Nixon rakstīja:Skaidrs!E3sestais rakstīja:Pravotku ja smuki gribi tad.Nixon rakstīja:Tātad, vajag pravotku, motora kronšteinus un manā gadījumā kulisi.
Ja stiprinajumus no e36.
523 e39 var but zari zf karbaNixon rakstīja:Skaidrs!E3sestais rakstīja:Pravotku ja smuki gribi tad.Nixon rakstīja:Tātad, vajag pravotku, motora kronšteinus un manā gadījumā kulisi.
Ja stiprinajumus no e36.
Kāds var apstāstīt kas vajadzīgs lai uzliktu kādu no M57 kārbām uz E36 M50?
ews piespraužas ja tas ir ews2, ja ews 3.2, tad nē.Nixon rakstīja:EWS drošvien vienkārši pārspraužas.
Turpat 3 postus augtāk es biju, jā.E3sestais rakstīja:...Vai vnk ews delete te viens lietotājs piedāvāja.
Pēdējais labojis Jānis.P - 17 Feb 2017, 08:55, kopā labots 1 reizi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
japartaisa kardanu, kulisi, karbas kronsteinuBucis rakstīja:Kāds var apstāstīt kas vajadzīgs lai uzliktu kādu no M57 kārbām uz E36 M50?
karba ir loti smaga un neredzu jegu vinu likt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- …