Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- …
- 2228
- chevron_right
ir iespeeja pa leetu naudu tikt pie m50b25 vanosa motora. gribu ielikt savaa is. bet sieviete teica ka iztrieks no maajas ar visu motoru . vina gribot ekonomisku kabluku( pezo partner, citroen berlingo) . vai tiesaam tas motors rij daudz vairaak kaa is? jo vina ar to is nebrauc diez ko ekonomiski. idejas? kaa mainiit vinas uzskatus?
protams tas nenoziimee, ka es uzmetiisu luupu un klusi noliidiisu stuurii, vienkaarsi es reekinos arii ar citiem gimenes locekliem
protams tas nenoziimee, ka es uzmetiisu luupu un klusi noliidiisu stuurii, vienkaarsi es reekinos arii ar citiem gimenes locekliem
jaatjuunee m42
Vnk saki, ka viņš ir ekonomiskāks, ja nespiež visu laiku grīdā. Nostrādās, ja sieviete nav īsti zinoša un neseko līdzi cik km nobrauc ar ielieto degvielu
nu suudi taadi, ka vina ir diezgan zinosa. straada servisaa par rezerves dalu tirgotaaju dzen autinus uz TA utt
jaatjuunee m42
Tad nekas nespīd tev čali!
Mēģini apelēt pie tā ja ieliksi šo motoru tad autiņam augs tirgus vērtībaagaFu rakstīja:ir iespeeja pa leetu naudu tikt pie m50b25 vanosa motora. gribu ielikt savaa is. bet sieviete teica ka iztrieks no maajas ar visu motoru . vina gribot ekonomisku kabluku( pezo partner, citroen berlingo) . vai tiesaam tas motors rij daudz vairaak kaa is? jo vina ar to is nebrauc diez ko ekonomiski. idejas? kaa mainiit vinas uzskatus?
Tas ir pie noteikuma ja tu viņu kādreiz plāno pārdot!
Tici man ,degvielas pateerinjsh buus stingri lielaaks!!!!! Un vari neklausiities tos ,kas meegjinaas iestaastiit, ka 2.5 motors eed tikpat cik 1.8agaFu rakstīja:ir iespeeja pa leetu naudu tikt pie m50b25 vanosa motora. gribu ielikt savaa is. bet sieviete teica ka iztrieks no maajas ar visu motoru . vina gribot ekonomisku kabluku( pezo partner, citroen berlingo) . vai tiesaam tas motors rij daudz vairaak kaa is? jo vina ar to is nebrauc diez ko ekonomiski. idejas? kaa mainiit vinas uzskatus?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Paarbaudiits uz savas aadas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jā, bet tā jaudas attiecība pret patēriņu ir , manuprāt, vis labākā tieši pie 2.8!Orkaans rakstīja:Tici man ,degvielas pateerinjsh buus stingri lielaaks!!!!! Un vari neklausiities tos ,kas meegjinaas iestaastiit, ka 2.5 motors eed tikpat cik 1.8agaFu rakstīja:ir iespeeja pa leetu naudu tikt pie m50b25 vanosa motora. gribu ielikt savaa is. bet sieviete teica ka iztrieks no maajas ar visu motoru . vina gribot ekonomisku kabluku( pezo partner, citroen berlingo) . vai tiesaam tas motors rij daudz vairaak kaa is? jo vina ar to is nebrauc diez ko ekonomiski. idejas? kaa mainiit vinas uzskatus?
1.8- tas ir dirsā, pēc savas pieredzes!
1.8 is iet pietiekoshi labi un ir pietiekoshi ekonomisks prieksh saviem 140 lopinjiem
Par 1.8is varētu piekrist Orkānam, protams, ka pašam gribētos ko niknāku, taču pie ši brīža benzīna cenām un attiecīgo patēriņu 6 cilindru motoram, esmu apmierināts ar vidējo patēriņu 8l/100
Protams, būtu līdzekļi, arī liktu 6 podus, bet pašreiz ir tā kā ir!
Protams, būtu līdzekļi, arī liktu 6 podus, bet pašreiz ir tā kā ir!
Ja liek 6 cilindrus tad jaaliek gaaze! Bet tas ir +500Ls
fantastisks laicins mums te sijaa galaa pedejo nedelju, pilnigi neticas, vakar pat bija 27graadi, kas varetu but tuvu irijas rekordam reali labi pavadita nedelas nogale, grillejoties un atpusoties, iziets cauri pamatigai cupai ar alu, un sakopts autins, tagat var gatavoties nakosajai darba nedeljai
...
Čoms meiģināja iestāstīt, ka vakar ar kautkādu 318is nobraukuši 130km pa 7litriem, es skaļi smējosOrkaans rakstīja:1.8 is iet pietiekoshi labi un ir pietiekoshi ekonomisks prieksh saviem 140 lopinjiem
Ja brauca pa baani un 90kmh tad varbuut var to dabuut gatavu
pilnīgi mierīgi tāds patēriņš isam pa šoseju arī būtu...
Iegādātas biļetes uz 6dienas driftu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- …