Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- …
- 2228
- chevron_right
Es šos sačus laižu garām !
Gribās atrasties dalībnieku parkā !
Gribās atrasties dalībnieku parkā !
Tātad man uz skati nāksies miglas raut ārā! Esmu dzirdējis, ka ar caurām miglu vietām labāk uz skati nebraukt... Ar kaut ko jāaiztaisa(kādu plastmasu piegrieztu)! Tā ir taisnība?! Nevar ar tukšām miglu vietām iziet TA?!
Tiešām? Es laikam pirkšu isHoodieBro rakstīja:pilnīgi mierīgi tāds patēriņš isam pa šoseju arī būtu...
Katru gadu eju TA ar caurumiem miglu vietaas!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Skaidrs, paldies par info, Orkaan!
Tad jau braukšu ar caurumiem! Vismaz tajā pirmajā reizē!
Tad jau braukšu ar caurumiem! Vismaz tajā pirmajā reizē!
Kāds zin, tagad kaut kur vispār notiek nelegālie dragi?
(es nedomāju šodien, bet vispār)
Rumbulas lidlauks, bet tur gan tāds neliels bardaks.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Vakardien veicu precīzus ( ) aprēķinus par gāzes patēriņa izmaksām manam bavārietim. Sanāca Ls3,7 uz 100km pa šoseju un zeminieku, kā arī caurskrienot pāris pilsētas. Nav slikti, vai ne?
forshi forshi saliidzinot ar 8 -9 Ls uz 100 km
Forši gan, ja vēl ņem vērā, ka pēdējā 1,5 mēnešu laikā esmu noskrējis jau ap 5000km
kurzmes pusee dazus km pirms kuldigas ,precizak daiz km aiz saldus...shonedelj busotRENIO rakstīja:Kāds zin, tagad kaut kur vispār notiek nelegālie dragi?
kads var pateikt,ja gribu biskji pacelt aukstak savu bavarieti piem.uzliekot orginalas atsperes un atstajot dzeltenos koni amisus...kads bus rezultats?? vienam te prasiju shis teic ka nevaresot ta izdarit.jo tie koni amishi neatljaus to..vnk pa zemu un ar tiem r17 katru sikako bedriti jutu,asfalta shuves katru jutu...
jaavar 100%, jo vinji ir paredzeeti lai aizstaadu orginaalos amjus. tātad ir jaielien parastajām atsperēm.. veel paarliecinies ka kāds nav aizgriezis vinjus uz cietāko. bet tā viņi defaultā jau cietāki par lētajām koilām.
kas par atsperēm tagad virsū? tās kas līdzi nāca zilās?
kas par atsperēm tagad virsū? tās kas līdzi nāca zilās?
un uz koni uzliekot orginalas atsperes mikstaks bus man un augstaks auto?
kur var pastities to citibu kur var pagrozit kura vieta nak ?
nee,virsu nav zilas,bet tadas violetas ja nemaldos k&y bij vai ka saucas tas atspres
nee,virsu nav zilas,bet tadas violetas ja nemaldos k&y bij vai ka saucas tas atspres
Offtopiks.
Latvijas autoceļu remontdarbu karte.
http://www.lvceli.lv/LV/PC/PageImages/Original/1582.jpg
Mošk kādam noderēs.
Latvijas autoceļu remontdarbu karte.
http://www.lvceli.lv/LV/PC/PageImages/Original/1582.jpg
Mošk kādam noderēs.
augstaaks to4na, vai ljoti mikstaaks, par to shaubos. prekshas amiitim augshaa ir taads mazss pipuks. ja ir tad ir reguleejamie, virzienu kuraa jaagriez varu kautkad apskatiit, neatceros. bet aizmugure gan jaanjem aaraa, tad tik var reguleet.Sharpay rakstīja:un uz koni uzliekot orginalas atsperes mikstaks bus man un augstaks auto?
cik zems tev tas auto ir? moz kaads jau ir pacenties un uzlicis -60 mm atsperes priekšā?
dizgan zems nu cigreshu pacinja iet apaksha zm priekseja bufera tikko atbraucu no peldes biju vienu chali aizvest atklat sezonu braucam uz karjieram un tur jau uzskaros priksha uzsdas..un nevaretu teikt ka slikts celsh ir..
guljus vertikaali vai kaa?
stavus
tas jav vel dzips, jalaiz zemaak vel
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- …