dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- …
- 130
- chevron_right
Paldies!
Atkarībā no reliņu uzbūves. Šie ir kantaini, tāpēc laikam sāk dziedāt ātri. Uldis_r ir ovāli, nedzied vispār
Atkarībā no reliņu uzbūves. Šie ir kantaini, tāpēc laikam sāk dziedāt ātri. Uldis_r ir ovāli, nedzied vispār
Bildes skaistas!
Bet par reliņiem - priekš Tavas kupejas, manuprāt, labāk izskatās bez
Bet par reliņiem - priekš Tavas kupejas, manuprāt, labāk izskatās bez
Nekad nebiju iedomājies, dogmai būs tāda gaume - numurs šķībi, jumta bagāža utt..
Bet tā patīk tas salikums ar throwing stariem, ka gribas vien paspiest roku
Super
Super
Pēdējā bilde super!
Jāsaka, ka es pievienojos klubiņam - nekad nebūtu domajis, ka dogma, kā īstens E36 fans, sāks piekopt šādu stiliņu Tā tik turēt, vecīt!STUDENTS rakstīja:Nekad nebiju iedomājies, dogmai būs tāda gaume - numurs šķībi, jumta bagāža utt..
Super
Paldies, paldies :) Nuu, šis "stiliņš" atnāca negaidot Visa ziema priekšā, lai saprastu, pie kāda "stiliņa" gribu pieturēties. Protams, šis liekas ļoti "interesants'!
Autiņš redzēts Ādažos,pie T/C ''Apelsīns''.Pats nebraucu vēl ar E36,bet bija priekš atskatīties uz viņu :)
Ļoti iespējams
cik labi ka tadi garaza metajas
Un gaida mani ciemos
Kludijies! Gaida pec manis, vienkarsi skumst pec manis un ludzas, lai es braucu atrak vinjiem pakal!!!
Bayerische Motoren Werke
izskatās,ka nākamā sezona būs thowing star pazīmēs?!
Aizņēmos no laba cilvēka uz brītiņu patestēt CD43 maģi.
Esmu ļoti pārsteigts par skanējumu. Manām ausīm, pat acīm ir pat ļoti pietiekami. Harman cardon+CD43=way to to
Esmu CD43 meklējumos
Esmu ļoti pārsteigts par skanējumu. Manām ausīm, pat acīm ir pat ļoti pietiekami. Harman cardon+CD43=way to to
Esmu CD43 meklējumos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kada vispar atskjiriba starp CD43 magji un Rover razojumu? Pec izskata tak identiski!
Bet izskatas skaisti!
Bet izskatas skaisti!
Instagram - Sandis_e36
Tik tas, ka rover simbols virsū, vairs nekā, bet tas rover simbols visu prieku bojātu, tāpēc meklēju īsto bmw cd43 :)
Manam vispar uzlimeta ///M zimite virsuu tam Rover,un izskatas Ok.
Instagram - Sandis_e36
Patīk pārslēga apgaismojums Man ar tādu vjg
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100