dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- …
- 130
- chevron_right
205/40 jau izskatās diezgan iespaidīgi Bet vai tas nesagādās problēmas ikdienā braukāt?
tādā gadījumā nekādu problemu nevajadzētu būtdogMa rakstīja:Neesmu sportists, interesē chillin braukšana, bet tālu
Es jau uzliktu mīksto un liktu 205/40!! tas disks tak tikai dzelzis, bet skats kāds!!!!!!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Uz auto noteikti ka izskatīsies ok..
Tā 205/40 tik maza izskatās, ārpus pilsētas pa nedaudz nelidzenu ceļu lakstus ātri var paķert, veiksmi meiģinot pārvoetoties!
Tā 205/40 tik maza izskatās, ārpus pilsētas pa nedaudz nelidzenu ceļu lakstus ātri var paķert, veiksmi meiģinot pārvoetoties!
e36
Pa lielam - grantene saknē jāizslēdz un jāiemācās pa bedrēm močīt, t.i., pa Latvijas ceļiem Bet pamēģināt jāpamēģina!
Sāku skatīties bildes un pirmajā brīdī likās, ka mans setups sabildēts
Gan riepu raksts, gan izmēri abām asīm gandrīz identiski :) manuprāt šis ir īstais
Gan riepu raksts, gan izmēri abām asīm gandrīz identiski :) manuprāt šis ir īstais
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
esar nezinu ko likt uz saviem 9j diskiem. 205/40 reali mans vienigais variants, bet taa jau man labak patik 215 riepas kaa izstaas uz diska
...
Ir 2 veidu riepas, pats esmu pārbaudījis, uzrāvies. Ir tādas, kuras ļoti labi strečojas, ir tādas, kuras ne īsti
Paskaties savā noliktavā..Shreks rakstīja:Sāku skatīties bildes un pirmajā brīdī likās, ka mans setups sabildēts
Dikti atkarīgs no diska borta, kā izskatīsies attiecīgā riepa, tā kā tavā gadījumā ieteiktu pašam paspēlēties ar riepu izmēriem.Armando rakstīja:esar nezinu ko likt uz saviem 9j diskiem. 205/40 reali mans vienigais variants, bet taa jau man labak patik 215 riepas kaa izstaas uz diska
Tach 205/40 uz 8j ir pilnīgi normāla parādība un pa lielam tas ir standarts tiem, kas stūķē virsū style5 r17 Uz 9j 205/40 jau būtu bish yolo, bet šis ir pilnīgi normāls setups, nesaprotu par ko cepiens.
Protams komforts un fakts, ka nevar vālēt virsū apmalēm, bet nu, ja jau auto tiek sēdināts, tikti samērā lieli diski ar zemprofila gumiju utt tad domāju, ka tā nav problēma.
Un ToTo gadījumā izkatās, ka riepas diska aizsarkante ir dikti maza, tāpēc riepa nav nostrečojusies un izskatās vnk pēc balona.
Protams komforts un fakts, ka nevar vālēt virsū apmalēm, bet nu, ja jau auto tiek sēdināts, tikti samērā lieli diski ar zemprofila gumiju utt tad domāju, ka tā nav problēma.
Un ToTo gadījumā izkatās, ka riepas diska aizsarkante ir dikti maza, tāpēc riepa nav nostrečojusies un izskatās vnk pēc balona.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ou neiesaku tādu priekša likt, metās uz asvalta nenormali, vadamiga bus dir...dogMa rakstīja:Šodien mēģinājām piemeklēt pareizo izmēru bumbuļiem 9J Throwing stāriem pirms sapucēšanas.. Sezona tuvojas
215/40.. Izskatās ok, bet gribas lielāku streču.
205/40.. Izskatās kā gribu, bet liekas riskanti ar tādu braukāt ikdienā
Vēl ir laiks domāt!
Nē, nē, šis aizmugurē. Priekšā 8J 205/40.
Pievienosies klubam šauro ripuļu uz diskiem
Kā teicu, jau pagājušogad izbaudīju Nav ne vainas
Otrais variants izskatās super way to go
Varu parādīt savu variantu uz 9j .... Bet doma uz pareizo pusi..
pricipā jau var 195 uz 9j dabūt virsū, bet nu uz tevi šķībi skatīsies, bet nu 205/40 ir labāks vairiants nekā 215, smuki vismaz kante redzama , bet nu kā jau teici no riepu tipa arī atkarīgs
možais, paldies, nē negribu tikai taisni braukt, lai nenobortējas
Jap, pirmais, ko mēģināšu - atrast pareizās 205/40
Jap, pirmais, ko mēģināšu - atrast pareizās 205/40
Šitie ir tie paši Ch diski, jeb jau gda33?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- …
- 130