Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right
Sveiciens e36 pulciņā!
Klau, kas Tev par krāsu tam autiņam? Izskatās tāda pati kā manam. Ir 280 kods jeb Gletscherblau-Metallic?
Klau, kas Tev par krāsu tam autiņam? Izskatās tāda pati kā manam. Ir 280 kods jeb Gletscherblau-Metallic?
Nē nē, problemas man nevajag, pacietishos.Dj_Zii rakstīja:+328Orkaans rakstīja:Man jau briizhiem taa vien liekas ,ka man ir kaadi 18 gadinji
tikai tu par tam tiesibam neizmirsti
Paldies.Ruu rakstīja:Sveiciens e36 pulciņā!
Jā, 280. Tada pati vien ir. :)
Šo brīdi es gaidīju gadu un nepilnus trīs mēnešus! Beidzot forumā ir vēl viens glacier blū.
Beidzot esi sagaidijis
Krāsa savaa zinjaa iipatnēja, no viena rakursa zila, no otra peleeka. :)
Krāsa savaa zinjaa iipatnēja, no viena rakursa zila, no otra peleeka. :)
Un negribēji būt unikāls ar vienīgo tādu krāsu?Ruu rakstīja:Šo brīdi es gaidīju gadu un nepilnus trīs mēnešus! Beidzot forumā ir vēl viens glacier blū.
Ruu rakstīja:Šo brīdi es gaidīju gadu un nepilnus trīs mēnešus! Beidzot forumā ir vēl viens glacier blū.
Izskatās, ka kāds ilgi gaidijis, ja pat skaitijis līdzi dienas.
Gribēju, bet nu nav jau tā krāsa TIK unikāla. Rīgā vien esmu jau divus citus nolaistus stokus redzējis. Es gribu būt unikāls ar vienīgo SKAISTO šādas krāsas auto.
un madeira violett kaut gan tapat es viņu parkrasosu uz ruby melno metaliku ja paliks pie manimKops rakstīja:Un cik tad te ir brillantrot krāsā?
Tici man - nevajag ///M buferus. Un, ja to saku es, tad tā tam ir jābūt, jo esmu vecs, dzīves rūdīts onkulis
Un vispār - laipni lūgts bariņā!
Un vispār - laipni lūgts bariņā!
Stasts pilniba ka man, ari saku ar rolleriem, pirku taisiju lidz idealam, tirgoju pa 300 ls dargak, un ta bija 8. gabali, lidz sakraju BMW
Nice, esi sveikts te!
Arī es pievienojos jaunajiem - man ir 21
Ar auto izskatās, ka viss iet ļoti pareizu ceļu. Un apsveicu ar lēmumu tikt laicīgi vaļā no tā mopēda. Man ir vairāki zināmi čaļi, kas vēl manā vecumā ar viņiem spridzina riņķī un griež saulītes pie leilveikaliem.
+ varu teikt, ka esi reāli laimīgs, ka pie sava auto esi ticis vēl pirms tiesību iegūšanas. Es ar par kko tādu sapņoju, bet reāli pirmo personīgo lamatu dabūju pusgadu pēc tam..
Arī es pievienojos jaunajiem - man ir 21
Ar auto izskatās, ka viss iet ļoti pareizu ceļu. Un apsveicu ar lēmumu tikt laicīgi vaļā no tā mopēda. Man ir vairāki zināmi čaļi, kas vēl manā vecumā ar viņiem spridzina riņķī un griež saulītes pie leilveikaliem.
+ varu teikt, ka esi reāli laimīgs, ka pie sava auto esi ticis vēl pirms tiesību iegūšanas. Es ar par kko tādu sapņoju, bet reāli pirmo personīgo lamatu dabūju pusgadu pēc tam..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Sveikts ar pirmo auto:) izskataas jau ka buus tiiri zoliids!!!
Man jau ar tikai 22, takaa manliekas ka te par to nav jauztraucas :d
P.s. man gan kraasa par ko es sapnoju ir byzanz orange
Man jau ar tikai 22, takaa manliekas ka te par to nav jauztraucas :d
P.s. man gan kraasa par ko es sapnoju ir byzanz orange
Domaju ka vienotu valodu atradisim.
Mani shi krasa piesaistija delj tas tonju mainjas, nezinu kadel.
P.S.
Shodien jauns update.
Jauns sparns jau stav izstabā.
Mani shi krasa piesaistija delj tas tonju mainjas, nezinu kadel.
P.S.
Shodien jauns update.
Jauns sparns jau stav izstabā.
Izskatās auto ir nonācis pareizajās rokās, sākums izskatās ļoti labs
Jaunais salons labi izskatās , varbūt varējam kontrastam ielikt arī bildi ar veco salonu,
lai mēs te varam pašausmināties
Veiksmi skrūvēšanā un autovadītāja eksāmenā
Jaunais salons labi izskatās , varbūt varējam kontrastam ielikt arī bildi ar veco salonu,
lai mēs te varam pašausmināties
Veiksmi skrūvēšanā un autovadītāja eksāmenā
Paldies, prieks dzirdet labus vardus, dod vairak speku izdarit visu pec iespejas labak
Vot aizmirsu nofochet veco.
Ieskatam ielikshu citu bildi, domaju visi sapratis kadel mainiju salonu.
Vot aizmirsu nofochet veco.
Ieskatam ielikshu citu bildi, domaju visi sapratis kadel mainiju salonu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right