Kristapa E36.
sveikts bariņā pamatskolas sola biedr
dzīvē autiņu var atšķirt tikai vairs pēc v/n kāds bija, kad iegādājies un kāds tagad.
Uz rūsas var smērēt cik dārgu grib mastiku, apakšā tāpat viss notiks tālāk.
dzīvē autiņu var atšķirt tikai vairs pēc v/n kāds bija, kad iegādājies un kāds tagad.
Uz rūsas var smērēt cik dārgu grib mastiku, apakšā tāpat viss notiks tālāk.
Sveiks!
lai gan rūsu centos iztīrīt,tāpat kāda rūsas pora paliek un tas turpina procesu. nezinu,kā ir,kad tas tiek sastrādāts uz tīra bleķa!
lai gan rūsu centos iztīrīt,tāpat kāda rūsas pora paliek un tas turpina procesu. nezinu,kā ir,kad tas tiek sastrādāts uz tīra bleķa!
Sveiciens šodien! Šodien tāda laba diena,e36 tika pie jaunas TA un labākais tas,ka ar pirmo reizi,lai gan cerēju,bet negaidiju,ka izdosies ar pirmo! Tomēr ar tīru lapu nebiju,bija divi vieninieki:
pirmais par nenozīmīgu eļlas noplūde no motora(transmisijas)
otrais par nevienmērīgu bremžu disku nodilumu.
pirmais par nenozīmīgu eļlas noplūde no motora(transmisijas)
otrais par nevienmērīgu bremžu disku nodilumu.
Pēdējais labojis kristaps90 - 30 Jūl 2012, 15:14, kopā labots 1 reizi.
Apsveicu! Es arī domāju par iziešanu ar pirmo.
Droši vien domāji, ka divi vieniniekikristaps90 rakstīja:bija divi divnieki:
Jā,tieši tā,jau otro reizi šon sajūk!
Sveiki,dažas dienas atpakļ sanāca neliela šaize ar muftas ventilātoru! Agri no rīta devos veikt dažus darbus,lai paspētu izbraucu tā laicīgi ap 7ņiem no rīta,cerībā ka visu pagūšu un būšu laicīgāk mājās! Braucot pusceļa saprotu ka esmu aizmirsis kaut ko,metu ripā un ar pirmo tā nedaudz uzspiedu un pēkšņi troksnis kaut kur no motortelpas,skatos spogulī, kaut kādi plastmasi pajūk,pirmā doma,ka esmu norāvis kaut kādu daļu no paspārņa,sākot ripināties lai apstātos un apskatītos,skatos atkal spogulī tādi balti tvaiki no kaut kurienes,tad nu apstājos un manām acīm paveras nevisai patīkam skats uz haubi! Izskatijās,ka kāds no motortelpas gribējis iznākt pastaigāties! atveru haubi un tvaiki nāk kā nenormāli viss vienā tosolā un redzēt neko nevar,kad bisk atdzisa tas viss pasākums,tad nu bija skaidrs ,muftas ventilātors izjucis.Pirms kāda laika biju mainijis muftu un uzliku no dīzeļa ar visu ventilātoru kurš bija bišķi paberzies jau kaut kur,secināju,ka pirmā izjuka tā plastmasas stieple kas savieno visus spārniņus,kā rezultātā parāva arī spārniņus līdz,jo mufta ir diezgan stingra un bembim tgd skaņa kā kaut kādam superchargeram.
Tād nu gaidiju kamēr mani kāds aizvelk mājās un tad samainiju ventilātoru,radiātoru,pielēju tosolu un ap pusdienlaiku devos savos ieplānotajos darbos! Beigās nepaspēju laicīgi visu sadarīt!
Dažas bildes,fočēts ar telefonu!
Tād nu gaidiju kamēr mani kāds aizvelk mājās un tad samainiju ventilātoru,radiātoru,pielēju tosolu un ap pusdienlaiku devos savos ieplānotajos darbos! Beigās nepaspēju laicīgi visu sadarīt!
Dažas bildes,fočēts ar telefonu!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sāpīgi
Jā,tagad būs jāmeklē,netikai durvis un spārns,bet arī haube. Varbūt kāds no pieredzes zin,kā vislabāk salabot radiātoru,ja ir parsists tikai viens radiātora dzeses kanāliņš!? cik saprotu, salodēt viņu nav iespējams!
Pie svētdienas iešļucu lauku mājā un nomazgāju auto!
Smuki sasēdināts.. sorry ja kko palaidu garām, bet koilas vai kkādas sēdinātās atsperes?
Jā,priekšā ir koilas un aizmugurē regulējamās atsperes!
Sveiki šajā pirms svētku dienā! Tākā sen nekas nav rakstīts,gribēju pastāstīt,kas notiek ar manu auto.Īstenībā nekas daudz nebija mainijies,jo e36 kādus 3 mēnešus nostāvēja nekustināts ar nobrukušu mazo reduktoru. Tākā nesen ierados LV arī e36 tika sākts kustināt. Tika uzstādīts lielais reduktors ar bloķi,pusasis,aizmugurējā kardāna daļa nomainīta un tika uzliktas ziemas riepas. Kādas divas vai trīs dienas pabraukāju un nolēmu mainīt pret Unversāli.
Tākā uz šo brīdi man bija nepieciešams unversāls es samainiju savu 2.5 pret 2.5 tds ar manu piemaksu.
Tā tad nedaudz par auto-
Dzinējs: 2.5 tds( pie kura ir jāpieliek roka,jo ir nevajadzīga papildus skaņā dzinējā. Pieļauju domu ka sēņotāji ar viņu nav braukuši iepriekš! ) Parējais dzinējam liekas daudz maz ok,protams ir nopuņķojies un prasās samainīt kādas blīves.Priecē arī tas ka pie -12 ir diezgan brīvi iedarbināms.
Virsbūvē: Daudz maz normālā stāvoklī ir diezgan daudz vizuālo defektiņu,kurus tumsā nepamaniju. Grīda ir diezgan normāla stāvoklī priekš 1995.gada decembra. Krāsa ir Alpinweiß III (kuru prasās uzklāt par jaunu)
Ritošā daļā:Pagaidām nekas daudz nav zināms,jo nav vel pārskatīta,ir koilas priekšā bet nezinu,kas īsti ir aizmugurē bet pēc sedana liekas tāds ļumīgs,iespējams būs jāmaina amīši.
Aprīkojums: ir uzstādīti krusti tuvajās un tālajās,xenons tuvajās,ir miglas,M-bamperi,M-spoguļi M-sliekšņi,jumta reliņi,M-panna zem dzinēja,aizmugurējās lampas ar gaišo pagriezienu. El.logi(priekšējie) digitālā klima,pilnais borta kompis,kruiz kontrole,el.regulējami,apsildāmi rekāro beņķi(vienam no tiem ir jālabo muguras atbasts.) regulējams stūres augstums,ASC,orģinālā signalizācija,suņu siets,el. lūka. Tas laikam būtu viss.
Kas ir izdarīts pa šīm dienām: Nomainītas priekšējā stikla slotiņās(vecās pat sniegu netīrija nost ) nopirka Mobil eļļa(sintētika) un jauns eļas filtrs,tuvākajā laikā būtu jānomaina.
Plānotie darbi: Tikt skaidrībā kas darās ar dzinēju,pārskatīt ritošo daļu,šo to pie reizes nomainīt,salabot krēslu.
Nākotnes plāni: ielikt smoked miglas ar xenon,nomainīt diskus un uzpulēt sagurušo krāsojumu un vel šo to,bet tad jau laiks rādīs kas un kā būs.
Šādas tādas bildes,Fočēts ar teljuku.
Tākā uz šo brīdi man bija nepieciešams unversāls es samainiju savu 2.5 pret 2.5 tds ar manu piemaksu.
Tā tad nedaudz par auto-
Dzinējs: 2.5 tds( pie kura ir jāpieliek roka,jo ir nevajadzīga papildus skaņā dzinējā. Pieļauju domu ka sēņotāji ar viņu nav braukuši iepriekš! ) Parējais dzinējam liekas daudz maz ok,protams ir nopuņķojies un prasās samainīt kādas blīves.Priecē arī tas ka pie -12 ir diezgan brīvi iedarbināms.
Virsbūvē: Daudz maz normālā stāvoklī ir diezgan daudz vizuālo defektiņu,kurus tumsā nepamaniju. Grīda ir diezgan normāla stāvoklī priekš 1995.gada decembra. Krāsa ir Alpinweiß III (kuru prasās uzklāt par jaunu)
Ritošā daļā:Pagaidām nekas daudz nav zināms,jo nav vel pārskatīta,ir koilas priekšā bet nezinu,kas īsti ir aizmugurē bet pēc sedana liekas tāds ļumīgs,iespējams būs jāmaina amīši.
Aprīkojums: ir uzstādīti krusti tuvajās un tālajās,xenons tuvajās,ir miglas,M-bamperi,M-spoguļi M-sliekšņi,jumta reliņi,M-panna zem dzinēja,aizmugurējās lampas ar gaišo pagriezienu. El.logi(priekšējie) digitālā klima,pilnais borta kompis,kruiz kontrole,el.regulējami,apsildāmi rekāro beņķi(vienam no tiem ir jālabo muguras atbasts.) regulējams stūres augstums,ASC,orģinālā signalizācija,suņu siets,el. lūka. Tas laikam būtu viss.
Kas ir izdarīts pa šīm dienām: Nomainītas priekšējā stikla slotiņās(vecās pat sniegu netīrija nost ) nopirka Mobil eļļa(sintētika) un jauns eļas filtrs,tuvākajā laikā būtu jānomaina.
Plānotie darbi: Tikt skaidrībā kas darās ar dzinēju,pārskatīt ritošo daļu,šo to pie reizes nomainīt,salabot krēslu.
Nākotnes plāni: ielikt smoked miglas ar xenon,nomainīt diskus un uzpulēt sagurušo krāsojumu un vel šo to,bet tad jau laiks rādīs kas un kā būs.
Šādas tādas bildes,Fočēts ar teljuku.
Tā jau ļooti simpātisks :)
Labs, man ir tieši tāds pats, arī krāsa, pat diski. Un par diskiem tiesi gribeju jautat.. Es savu vienu esmu iznīcinājis un meklēju vietā! Varbūt tev zapaska arī tāda pati, un ja ir iespēja varu nopirkt
He,man kā reize deva vienu lieku,kurš vel aizvien stāv bagāžniekā,varam iespējams kaut ko sarunāt!
tīri smukiņs
manupraat labs darijums ,ja motors neizbeigsies!
šitas ir nenormāli sexīgs, ļoti patīk
Klau, izklausās baigi labi Par šo varētu parunāt janvāri pēc lielajiem Ziemassvētku tēriņiem! Bet cik varētu būt tas cipars?kristaps90 rakstīja:He,man kā reize deva vienu lieku,kurš vel aizvien stāv bagāžniekā,varam iespējams kaut ko sarunāt!