Kristapa E36.
Sveiciens visiem! Kādu laiku atpakaļ arī mana īpašumā nonāca E36 320 1991.gada onkulīts.
Sen bija doma iegādāties E36 bet līdz šim nebija gadijušies izdevīgi un sakarīgi piedāvājumi,jo e36 gribēju pirkt kā otro-izklaides auto,kurā nebija doma daudz ieguldīt naudu! Tā nu caur paziņām uzpeldēja šis BMW par ļoti pieņemamām naudiņām un TA bija vel kādi 4 mēneši,tas mani pārliecināja,ka jāņem! E36 tika nopirkts pašam neredzot,jo biju darbos ārzemes,zinoši cilvēki novērtēja un atzina par pieņemamu!
Tātad nedaudz par auto:
Dzinējs:M50B20
Ekstras,jeb aprīkojums: El.logi(Priekšējie),dalītā klima,kondiška(pieļauju iespēju,ka kādreiz arī ir funkcionējusi ), 7pogu obc,Maximas roku balsts , (kāds no iepriekšējajiem saimniekiem ir uzstādijis), Air-bag ( vadītājam),salona apgaismojums ar lasām lampiņām vadītājam un blakus sēdētājam,apgaismoti saules sargu spogulīši,ir arī bloķis mazajā korpusā,ar attiecību 3,45
un bildes,kāds E36 izskatijās kad tika iepirkts!
Tāds BMW izskatijas,skats īpaši neiepriecinjāja,domāju,kāds ir tad lai ir neko nedarīšu ar vīņu,jo ir jau viens auto,kurā ir jau ieguldīta naudiņā.Izdomāju,eh,nedaudz tomēr jāuzfrišina,tika nopūsti ar melno grubuli sliekšņi un nolakoti melni dzeltenie elementi un uzlikti r17 lietie ac schnitzer iespējams replikas.
Divnieks likās tad pašvaks un pateicototies lietotājam Intis,tika iepirkts 2.5 Vanos,M50B25TU. Pec kāda laika iegādājos koilas priekšai,ar regulējamajām atsperēm aizmugurē.Pavisam nesen tika ielikts jaunais dzinējs un viss notiek!
Paldies lietotājam Intis un e36 draugam par palīdzību dzinēja maiņā,kas noritēja ļoti operatīvi! Plānoju vel samainīt durvis un spārnu,kā arī beņus bet nu tas ar laiku!
Tads pagaidām ir mans E36
Sen bija doma iegādāties E36 bet līdz šim nebija gadijušies izdevīgi un sakarīgi piedāvājumi,jo e36 gribēju pirkt kā otro-izklaides auto,kurā nebija doma daudz ieguldīt naudu! Tā nu caur paziņām uzpeldēja šis BMW par ļoti pieņemamām naudiņām un TA bija vel kādi 4 mēneši,tas mani pārliecināja,ka jāņem! E36 tika nopirkts pašam neredzot,jo biju darbos ārzemes,zinoši cilvēki novērtēja un atzina par pieņemamu!
Tātad nedaudz par auto:
Dzinējs:M50B20
Ekstras,jeb aprīkojums: El.logi(Priekšējie),dalītā klima,kondiška(pieļauju iespēju,ka kādreiz arī ir funkcionējusi ), 7pogu obc,Maximas roku balsts , (kāds no iepriekšējajiem saimniekiem ir uzstādijis), Air-bag ( vadītājam),salona apgaismojums ar lasām lampiņām vadītājam un blakus sēdētājam,apgaismoti saules sargu spogulīši,ir arī bloķis mazajā korpusā,ar attiecību 3,45
un bildes,kāds E36 izskatijās kad tika iepirkts!
Tāds BMW izskatijas,skats īpaši neiepriecinjāja,domāju,kāds ir tad lai ir neko nedarīšu ar vīņu,jo ir jau viens auto,kurā ir jau ieguldīta naudiņā.Izdomāju,eh,nedaudz tomēr jāuzfrišina,tika nopūsti ar melno grubuli sliekšņi un nolakoti melni dzeltenie elementi un uzlikti r17 lietie ac schnitzer iespējams replikas.
Divnieks likās tad pašvaks un pateicototies lietotājam Intis,tika iepirkts 2.5 Vanos,M50B25TU. Pec kāda laika iegādājos koilas priekšai,ar regulējamajām atsperēm aizmugurē.Pavisam nesen tika ielikts jaunais dzinējs un viss notiek!
Paldies lietotājam Intis un e36 draugam par palīdzību dzinēja maiņā,kas noritēja ļoti operatīvi! Plānoju vel samainīt durvis un spārnu,kā arī beņus bet nu tas ar laiku!
Tads pagaidām ir mans E36
Pēdējais labojis kristaps90 - 18 Jūl 2012, 11:49, kopā labots 1 reizi.
smuks sēdinājums!
un mēģini ielikt bildes šeit par taisno nevis caur linku!
un mēģini ielikt bildes šeit par taisno nevis caur linku!
skatos uz šo auto, un kaut kas man tajā simpatizē
Spēcīgi esat motoru mainījuši, priekšu nenoņemot nost.
Pats bembis ļoti atgādina čoma E36 - arī zems un ar Schnitzer replikām.
Bet tā jau solīdi esis savedis kārtībā.
Pats bembis ļoti atgādina čoma E36 - arī zems un ar Schnitzer replikām.
Bet tā jau solīdi esis savedis kārtībā.
Spēcīgas pārvērtības
Forshi dzineju nomainijat
man sāk likties ka tā Murmastienes puse ir bmw galvas pilsēta cik ir gadjies braukt pa to pusi, visi ceļi sazīmēti melni nekur citur LV nesu novērojis tik daudz gumijas kas atstāta uz asfalta
BMW-Big Money Waste
nu daudzi šo mūsu miestu sauc jau par "Bumerienu"
ekstrēmās pārvētības bembim labas
ekstrēmās pārvētības bembim labas
Sākumā nebija īsti plānots mainit amīšus un dzinēju bet nu auto ir kā slimība,vienmēr kaut ko gribas uzlabot. Nākamais uzlabojums būs iziet tehnisko apskati!
Par Murmastieni runājot,tā arī ir,ka lielākā daļa auto ir BMW. Ceļi noteikti būtu ar zemāku gumijas sastāvu,ja mums būtu pašiem sava 333 trase!
Par Murmastieni runājot,tā arī ir,ka lielākā daļa auto ir BMW. Ceļi noteikti būtu ar zemāku gumijas sastāvu,ja mums būtu pašiem sava 333 trase!
Atradās bildes,kur vel bija nesēdināts. Focēts ar telefonu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Diena pret nakti!
tāds foršs un bandītisks
Tātad pa šo laiku tika apciemots metinātājs! Paldies lietotājam sīkais par metināšanas pakalpojumiem!
Tika sametinātas dankrotu vietas un akm.vieta,tad noslīpēju vietas,kur bija nolupusi orģinālā mastika un jau bija nedaudz pabrūnējis,apakšu apstrādāju ar mastiku,tā lai ir uz kādu laiku smuki(lai gan tāpat jau bija smuki!) ir arī dažas bildes:samsung mobile phone.
Tika sametinātas dankrotu vietas un akm.vieta,tad noslīpēju vietas,kur bija nolupusi orģinālā mastika un jau bija nedaudz pabrūnējis,apakšu apstrādāju ar mastiku,tā lai ir uz kādu laiku smuki(lai gan tāpat jau bija smuki!) ir arī dažas bildes:samsung mobile phone.
Labs darbs padariic :) tik pasties vai krasojot slieksnjus ar to melno mastiku neesi aizsmerejis ciet udens izvadishanas kanalus, savadaak tev krasies udens sliekshnjos...
Jā,tos es ar īpašu vērību skatijos,lai netiktu aizsmērēti,visas ventilācijas ir
labi esi pastradajis,man patik! pastoties kads bija un kads tagad ir
cik tev metinasana izmaksaja ar visu pikjesanu vai kas tas bij ko smereji virsu?
cik tev metinasana izmaksaja ar visu pikjesanu vai kas tas bij ko smereji virsu?
Paldies,bet darīt ar šo auto vel ir daudz ko,it īpāši interjērā! Par tām izmaksām- grūti būs komentēt,jo metināja labi zināms cilvēks,par mastiku-taa bija kaut kāda krievu perve pa 3.50 burka kaut kāds 1 vai 2kg. smērējama ar otu. redzēs,cik izturīga būs.
tās lētās mastikas diezgan pašvakas, ja zem viņas paliek kāds rūsas pleķītis, tad tas pūst tālāk. Tā mastika laikam mitrumu laiž caurikristaps90 rakstīja:Paldies,bet darīt ar šo auto vel ir daudz ko,it īpāši interjērā! Par tām izmaksām- grūti būs komentēt,jo metināja labi zināms cilvēks,par mastiku-taa bija kaut kāda krievu perve pa 3.50 burka kaut kāds 1 vai 2kg. smērējama ar otu. redzēs,cik izturīga būs.
m4z rakstīja:tās lētās mastikas diezgan pašvakas, ja zem viņas paliek kāds rūsas pleķītis, tad tas pūst tālāk. Tā mastika laikam mitrumu laiž caurikristaps90 rakstīja:Paldies,bet darīt ar šo auto vel ir daudz ko,it īpāši interjērā! Par tām izmaksām- grūti būs komentēt,jo metināja labi zināms cilvēks,par mastiku-taa bija kaut kāda krievu perve pa 3.50 burka kaut kāds 1 vai 2kg. smērējama ar otu. redzēs,cik izturīga būs.
Piekrītu par to mastiku,bet manuprāt neviena mastika nav labāka par orģinālo,jo ja rūsa ir iemitinājusies,tad uz palikšanu un sava darba pabeigšanu! jebkurš metinājums sāk rūsēt,vienalga kā tiek apstrādāts un ar cik dārgiem līdzekļiem,metinājums paliek metinājums,kad metālu parkarsē(metina,nerunāju par rūpnīcas metinājumu) tas pec gadiem 2 sāk noteikti rūsēt.Un tā kā mans BMW ir jau 21 gadu vecs es necentīšos izmantot dārgos līdzekļus lai pavilktu viņa mūžu ilgāk,manā gadijumā pietiks ja izmantošu kaut kādus līdzekļus lai būtu nedaudz labāk,nekā pievērt acis uz noberztām vietām,kur drīz var sākt brūnēt.lai gan doma bija neko neieguldit
Runājot ka ši mastika esot labāka par tām pūšamajām,bet parliecināts neesmu!
man liekas ka šitās vislabāk izmantot kā pēdējo apstrādi, zem viņas kautko labāku
bet nu jā, japiekrīt par to mūža vilkšanu. Visu jau tāpat nevar iznīdēt to rūsu iepriekšējo veco sedanu arī ar šitādu mastiku smērēju, jo zināju ka tā pat tā rūsa vel visur ir, un to bundžu vairs kā jaunu tāpat vairs nedabūšu
bet nu jā, japiekrīt par to mūža vilkšanu. Visu jau tāpat nevar iznīdēt to rūsu iepriekšējo veco sedanu arī ar šitādu mastiku smērēju, jo zināju ka tā pat tā rūsa vel visur ir, un to bundžu vairs kā jaunu tāpat vairs nedabūšu