Mīļi sveicieni Erda vārda dieniņā!!!
Sveicu :)
Kā tad īsti tevi sauc-- Alise, Auce vai Enija!?
Es jau arī vakar raxtīju, bet nedaudz par šo aizdomājos Bet ja jau visi sveic, jāsvei arī Nekas erda, būs tev 2x gadā apsveikumi varda dienā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Neliels oftopiks, bet
Vārdi, kas nav iekļauti kalendārā
Alicija, Alisa, Alisija, Alisters, Alīcija, Alīsa, Alīse, Alīsija, Alsis, Ena, Enārs, Enda, Endija, Endijs, Endo, Ene, Enijs, Enina, Enita, Enīda, Ennata, Ennija, Enno, Enta un Envija
Svinēja vakar arī vārda dienas.
Vārdi, kas nav iekļauti kalendārā
Alicija, Alisa, Alisija, Alisters, Alīcija, Alīsa, Alīse, Alīsija, Alsis, Ena, Enārs, Enda, Endija, Endijs, Endo, Ene, Enijs, Enina, Enita, Enīda, Ennata, Ennija, Enno, Enta un Envija
Svinēja vakar arī vārda dienas.
Tad man vēl bus viena vd, tik neatceros kad, bet pec paplassinata kalendara un dr.lv kaut kad maija,liekas!
Kā jau Karlsons Svētki katru dienu
+1dogMa rakstīja:Kā jau Karlsons Svētki katru dienu
Cerams, ka šoreiz nekļūdīšos, ja sirsnīgi sveikšu Tevi vārdiņsvētkos!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
mmmmm... kūka izskatās tiešām garda
Nu ko erda, šoreiz vēl vairāk laimītes, prieka un visu pārējo ko sirsniņa vēlas novēlu tev vārda dienā
Nu ko erda, šoreiz vēl vairāk laimītes, prieka un visu pārējo ko sirsniņa vēlas novēlu tev vārda dienā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Dažiem laimīgajiem ar vienu vārdu ir vairāk par vienu vārda dienu! :)
Tā kā Tu jau esi pie tiem laimīgajiem, novēlu visu to labāku, daudz spēku, drosmi un izturību! :*
Priekā!
Tā kā Tu jau esi pie tiem laimīgajiem, novēlu visu to labāku, daudz spēku, drosmi un izturību! :*
Priekā!
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..