Tā es uzzināju par 3er.lv!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right
Oi, es te arī jau kopš foruma dzimšanas tusējos Bet cik atminos, arī sēžot un garlaikojoties iekš Bavariancar.lv kaut kam parakstā ieraudzīju e36.lv un momentā metos iekšā šajā forumā Un ne dienu neēsmu nožēlojusi, ka te reģistrējos
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kādā no portāliem ieraudzīju E36.lv emblēmu, tā arī nolēmu paskatīties, kas te notiek.
Laikam powerā redzēju linku, vai kaut kas tamlīdzīgs bija!
2011. gadā dzīvojos pa e30.lv forumu, radās interese par citu sēriju forumiem. Iemetot google atrada šo forumu, palasiju šo forumu kādu laiku un izdomāju piereģistrēties. Nedaudz velāk arī e46.lv forums tika apskatīts.
Bet e36.lv forums ir
Bet e36.lv forums ir
nu...nopirku e36.Un iedomājos,ja e30 ir forums,tad kur bez e36.Ta ari netā atradu un iestājos.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
No Dogmas paša veidošanas stadija, tik ilgi nebij velešanas pieregistreties
Biju e30 foruma, aizdomajos kpc nav e36.lv, tad vienu dienu uzraxtu www.e36.lv un seku reku paradas e36.lv
kad sāka patikt e36, tad nezinot vai tāds forums ir, ierakstīju www.e36.lv un tā arī šeit reģistrējos!
Šai forumā tirgoja lietiņu, kas man tolaik bija nepieciešama un tāpēc nācās reģistrēties, lai sazinātos ar pārdevēju
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Kluba biedrs Pacha piespieda mani nopirkt bembi un ievilka visā šinī pasākumā, bet mani paķēra
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
slimoju ar bembjiem no sākta gala, bet kad bija jāpērk tad tika izskatīti arī eclipses, preludes, audi kupejas vecās kantainās, pajero, cherokee , X5 ( ), landkruizeris, tad aptumsuma brīdis pārgāja un paliku loģiski pie e36 google ierakstīju kaut ko (neatceros ko) un izmeta foruma adresi arī. Tas bija kaut kāds pagājušā gada pavasara vidus.
Iereģistrējos sākumā tikai tāpēc, ka gribēju pateikt(iekomentēt) , cik nenormāli patīk psih-arno sedans un tas bija arī pirmais topiks par kāda e36 kuru izlasīju no sākuma līdz beigām.
Iereģistrējos sākumā tikai tāpēc, ka gribēju pateikt(iekomentēt) , cik nenormāli patīk psih-arno sedans un tas bija arī pirmais topiks par kāda e36 kuru izlasīju no sākuma līdz beigām.
Kaut kad sen sen atpakaļ biju jau iedomajies vai tik šāds forums par e36nav? tad pēc brīža mani draugos apskatijās možais un šim apakšā zem profila bij raxtīts e36.lv Tā nu es iečekoju un atrodos šeit :) :)
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Ja atmiņa neviļ, tad es par šo forumu uzzināju ieraugot lietotāja Skudraa draugiem.lv galerijā bildes ar viņa e36 uz kura bija e36.lv uzlīmes. Tad nu par cik pats tajā laikā pārvietojos ar tagadējo lietotāja Pacha e36, sāku apmeklēt šo forumu.
nu vienmēr patikuši bmw, tpc daudz sēdēju powerā, bavariancar, tad sēdēju e30.lv iedomājos vai ir adrese e34.lv nebija pamēģināju e36.lv un atvērās pirmais ko maklēju bija sadaļa ar foruma lietotāju auto, tas vēl vairāk pastiprināja patiku pret e36, ļoti patika ka ir daraudzīga un mierīga gaisotne pēc powera, esmu šeit reģistrējies jau kopš portāla dzimšanas gada un man patīk
No powera, protams
Jelgavniekiem bij sabrauciens vienu vakaru pie RIMI un mēs ar čomu stāvam pie saviem e36 un forumieši nāca klāt un sāka ar mums sveicināties, runāt , domādami ka mēs esam no e36.lv tanī pat laikā nebija ne jausmas kas tas tāds par zvēru :d:D nolēmu papētīt
Nopirku bembīti savu, tad gribēju veco briesmīgo baranku nomainīt pret mtech stūri, tad Osii ar e30, pateica, lai registrejos te un ierakstot, ka mekleju stūri.. Njuuu un tā jau viss sākās.. Sāka rakstīt man Beesharps, možais arī un teica lai taisot es savu topiku un palīdzēja mazliet tajā nju un tā arī viss sākās
Draugos kādā BMW domu biedru grupā bija ielikta reklāma, atvēru, paskatījos, iepatikās un tā arī vairs draugos neesmu ielīdis domubiedros
ari es seit no berna kajas, ka teikt e36.lv veterans. tiko pec foruma izveides sanjemu zinju no maruks par so forumu un biju viens no pirmajiem forumieshiem, kopaa ar parejiem veteraniem
...
Manā gadījumā pie visa ir vainīgi Ruu un Mad.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right