Tā es uzzināju par 3er.lv!
Šinī topicā dalāmies pieredzē par to, kā Jūs esat uzzinājuši par www.e36.lv!
Piemēram, es šeit esmu no bērna kājas!
P.S. Uzaicinājums no saita papiņa Ruu!
Piemēram, es šeit esmu no bērna kājas!
P.S. Uzaicinājums no saita papiņa Ruu!
Sensenos laikos, kad vēl dzīvojos pa bavariancar.lv, biedrs Ruu atmeta PM ar aicinājumu uz šo forumu :) Tā arī iemetās saknes šeit
Redzeju foruma nakleni uz e36... Tad vel braukaju ar citu auto... Kad iegadajos savu konstruktoru, tad ari apmekleju so saitu...
Kad meklēju savu dampi, piereģistrējos šeit, lai paplašinātu iespējamos pērkamos.
Bavariana vai powera ieraudzīju man lielas ka parakstu ar e36.lv dogmam vai ruu
Darba jautajuma atklaju šo forumuu ..
Un ta ari paliku Te ..
Un ta ari paliku Te ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Powerā ieraudziju ka reklamēja nesen izveidotu šo forumu, un tā kā braukāju ar e36 tā uzreiz bija interese šeit iebāst savu degunu
kaadu pussotru gadu braucu jau ar savu E36 un nez no kurienes uzradaas atklaasme,Kaadeelj gan nepieregjistreeties Pat nezinu no kurienes uzzinaaju...vnk laikam rakstiju e36.lv
Gribēju Audi Coupe. Nopirku e36. Tad sāku sēdēt Bavārijas forumā. Bavariancarā e36 sadaļa bija visaktīvākā, un kā jau vienmēr dzīvē biju gribējis attīstītu forumu un tādas lietas patika - ilgi nebija jādomā ka ķēros klāt darbiem. Tā arī šeit nokļuvu.
p.s. Izklausās ka Ruu baigais spameris bijis.
p.s. Izklausās ka Ruu baigais spameris bijis.
Es pat īsti vairs neatceros, laikam kautkur ieraudzīju bildes ar vienu sabraucienu, bet tas bij seeen, pagājuša gada pavasarī, kopš tā laika arī sekoju forumam, bet nosolījos sev neko nepostēt kmr nebūs tiesības un savs e36, tā no +/- jūlija arī aktivizējos.
Būšu nepieklājīgs un palabošu - PM tev aizrakstīju es :marux_lielībnieks:dogMa rakstīja:Sensenos laikos, kad vēl dzīvojos pa bavariancar.lv, biedrs Ruu atmeta PM ar aicinājumu uz šo forumu :) Tā arī iemetās saknes šeit
Bet nu, jā, Ruu izstāstīja, ka grib šādu forumu taisīt, un tā nu es te parādījos... Sākotnējā adrese bija e36.unri.lv
Ehh, atmiņas, atmiņas..
Pēdējais labojis marux - 26 Mar 2013, 23:22, kopā labots 1 reizi.
Nu, jā.. Varētu būt Bet, nu, tagad te ir silti un patīkami
Un tas ir pats galvenais
Principā tikko kā Ruu šo lapu izveidoja, tā arī par viņu zināju, piereģistrējos, bet tikai lasīju. Kad nopirku savu auto, tad sāku aktīvi postēt.
Ļoti sen, laikam kādu gadu atpakaļ, sadomāju aizbraukt uz Rulīšiem aplūrēt drifta pasākumu tur arī tribīnēs apsēdos aiz e36.lv claberiem ar kuriem iepazīštoties un aprunājoties, noskatīdamies ar kādu atdevi fano par saiem braucējiem. nodomāju jāapmeklē. tā nu sanāca.
Vai no cita lietotāja uzrakstīju ex Neocron
Vai no cita lietotāja uzrakstīju ex Neocron
redzēju Jelgavas sabraucienu un tā arī uzzināju. tā iet, ka vālē garām gandrīz man gar māju.
Es mekleju kadu gadu atpakal visadas majas lapas par bmw bet atradu tikai poweru bet tad kada diena sezot draugos uzgaju uz viena cala profilu un vinam bija adina uzlikta draugos ar uzrakstu e36.lv un ilgi nedomaju un devos apskatit tad man liekas paris dienas vai menesus tapat palureju kas notiek un izlemu pieregistreties.
Kad iegādājos savu pirmo e36, labs paziņa - Kobreti jau kādu laiku dzīvojās pa šo forumu, ja atmiņa neviļ, tad nu arī izdomāju piereģistrēties un te nu es esmu :)
Podziņa un siikais rekomendēja. Jau senajā 2011 gadā.