Ace - 325 coupe
goood
Sveikts bariņā. Un auto izskatās labs :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldies par infostreetrat rakstīja:Tur apakšā ir galīgi nesmuka dziļa švīka (bukte) kas ir ar ''kreiso'' roku aizšpaktelētaAce rakstīja: Pagaidām kamēr ir auksts es pārsegu neaiztikšu, bet jau vasarā plēsīšu nost, novērtēšu pārsega stāvokli un atkarībā no finansēm izlemšu ko darīt vai pārkrāsot vai uzlīmēt melnu karbona plēvi
Un paldies pārējiem par atbalstu
Vizuāli izskatās smuks auto.
Es te tā aizdomājos,tagad visiem bmw nāk kautkādi kreisies kloķa uzgaļi?
Auto gadījumā neparkojas pie Nīcgales ielas mājām?
Sveikts bariņā
Sveikts bariņā
Es domāju, ka ne tikai BMW, bet lielai daļa lietotu auto ir kreisie kloķa uzgaļijaneks rakstīja:Vizuāli izskatās smuks auto.
Tā laikam ir pirmā tūning detaļa, kas tiek uzlikta uz auto bet oriģināls vai nu tiek sačakarēts vai pazaudēts.
Arī īstenībā šo nesaprotu. Pieļauju domu, ka orģinālie ātrumkloķa uzgaļi ir bijuši ļoti sadiliši un tapēc ir tikts ieķerts kautkāds lētā gala s*ds. Man starpcitu ir tieši tāds pats uzgalis, kurš tiks nomainīts pie pirmās iespējas uz orģinālo ( kautvai ne tajā labākajā stāvoklī), jo šie ir ļoti neērti.janeks rakstīja:Vizuāli izskatās smuks auto.
Jā, tiek ganJany rakstīja:Auto gadījumā neparkojas pie Nīcgales ielas mājām?
Sveikts bariņā
Thanks
Arī fakts, ka oriģinālie vienkārši jau galīgi nolietoti bija.armis rakstīja:Arī īstenībā šo nesaprotu. Pieļauju domu, ka orģinālie ātrumkloķa uzgaļi ir bijuši ļoti sadiliši un tapēc ir tikts ieķerts kautkāds lētā gala s*ds. Man starpcitu ir tieši tāds pats uzgalis, kurš tiks nomainīts pie pirmās iespējas uz orģinālo ( kautvai ne tajā labākajā stāvoklī), jo šie ir ļoti neērti.janeks rakstīja:Vizuāli izskatās smuks auto.
Runājot par ērtību, tad priekš manis šis šķūninga kloķis ir diez gan ērts.
Tiku pie baltiem aizmugurējiem lukturiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Te varetu but labs iesakums
Nu es piemeram nonemu stock un uzliku karbona mazu apalu, bet nu man gan vairak autosporta vajadzibam! Oem tadi neerti liekas!armis rakstīja:Arī īstenībā šo nesaprotu. Pieļauju domu, ka orģinālie ātrumkloķa uzgaļi ir bijuši ļoti sadiliši un tapēc ir tikts ieķerts kautkāds lētā gala s*ds. Man starpcitu ir tieši tāds pats uzgalis, kurš tiks nomainīts pie pirmās iespējas uz orģinālo ( kautvai ne tajā labākajā stāvoklī), jo šie ir ļoti neērti.janeks rakstīja:Vizuāli izskatās smuks auto.
Tātad kārtējo reizi esmu piedalījies komandas spēlē Check-point, kas notika 12/04/2013 diez gan interesants pasākums. No visām reizēm, kurās esmu bijis, šī bija pati interesantākā un šoreiz baigi labi gāja, izpildījām visus uzdevumus un sakrājām maksimālo punktu skaitu, vienīgi ir aizdomas uz krāpšanos, jo pirmā vieta finišēja pārāk ātri un pie apbalvošanas organizātori baigi sačakarēja rezultātus Bet neskatoties uz to bija baigi jautri
Šodien iegādājos citus diskus autiņam bija doma uz brīvdienām nomazgāt auto un tad uzlikt, bet nenocietos un uzliku šodien
par vecajiem labāk ir, tik mizu šaurāku prasās
Simpatiska kupeja, sur tur roku piesaut un bus ok!
auto smuks izskatās-vismaz pirmajās bildēs.
Par tiem ātrumkloķiem. ti neoriģinālie sūdi tak man liekas maksā tik pat cik jauns OEM ādas kloķītis. Ādinieks man liekas ka bija kkas ap 30Ls
Par tiem ātrumkloķiem. ti neoriģinālie sūdi tak man liekas maksā tik pat cik jauns OEM ādas kloķītis. Ādinieks man liekas ka bija kkas ap 30Ls
Neorģinālais sūds 5-10ls.
Auto ir OK, tik man tā haube, spoilerīts un diski neiet pie sirds... Stūrīte gan laba.
Auto ir OK, tik man tā haube, spoilerīts un diski neiet pie sirds... Stūrīte gan laba.
nu lab kādreiz tie sūdi bija dārgāki
Nu par haubi es jau iepriekš teicu, ka tas tiks labots, bet drusku vēlāk. Spoilerīti es neaiztikšu, lai viņš ir.
Un diski nav tie smukākie, bet izskatās viņi dzīvē vēl labāk nekā uz bildes un domāju, ka kad mašīna būs sēdināta, tad piestāvēs vēl labāk Sākumā gribēju citus diskus, bet tad atradu šos un kaut kā sanāca paņemt viņus pat nemeklējot citu variantu.
Un diski nav tie smukākie, bet izskatās viņi dzīvē vēl labāk nekā uz bildes un domāju, ka kad mašīna būs sēdināta, tad piestāvēs vēl labāk Sākumā gribēju citus diskus, bet tad atradu šos un kaut kā sanāca paņemt viņus pat nemeklējot citu variantu.