Ace - 325 coupe
Tātad kādu neilgu laiciņu uzturos šajā forumā un līdz ar to nolēmu atrādīt savu e36.
Savu e36 iegādājos 04.02.2013, izlaiduma gads ir 1993-04-01
modelis ir 320i kupeja, bet zem motora pārsega tagad atrodas 2.5 dzinējs. :)
Runājot par komplektāciju, tad mehāniskā ātrumkārba, melns ādas salons ar apsildāmiem sēdekļiem, elkoņbalsts,
elektriskie spoguļi ar apsildi, 7 pogu OBC, elektriskā lūka, aizmugurējie galvas balsti, miglas lukturi, R15 diski nosaukumu viņiem nezinu.
No padarītiem darbiem nesen tika uzstādīta jauna signalizācija, jo līdz šim tādas nebija, salabota centrālā atslēga, uzliktas labas riepas ar radzēm, nomainīts maģis un ielikts subvūferis.
Plānotie darbi: Uz vasaru gribu iegādāties R16 diskus, savest kārtībā visādus sīkumus, noņemt rozā eņģeļacis un uzlikt baltās, bet galvenais uzturēt tehniski labā stāvoklī un ja būs liekas finanses, tad piestrādāšu pie ārējā izskata.
Visas plānotās izmaiņas tagad nerakstīšu, bet atrādīšu ar bilžu palīdzību tiklīdz kaut kas jauns būs.
Par pārējo, lai bildes runā :)
Savu e36 iegādājos 04.02.2013, izlaiduma gads ir 1993-04-01
modelis ir 320i kupeja, bet zem motora pārsega tagad atrodas 2.5 dzinējs. :)
Runājot par komplektāciju, tad mehāniskā ātrumkārba, melns ādas salons ar apsildāmiem sēdekļiem, elkoņbalsts,
elektriskie spoguļi ar apsildi, 7 pogu OBC, elektriskā lūka, aizmugurējie galvas balsti, miglas lukturi, R15 diski nosaukumu viņiem nezinu.
No padarītiem darbiem nesen tika uzstādīta jauna signalizācija, jo līdz šim tādas nebija, salabota centrālā atslēga, uzliktas labas riepas ar radzēm, nomainīts maģis un ielikts subvūferis.
Plānotie darbi: Uz vasaru gribu iegādāties R16 diskus, savest kārtībā visādus sīkumus, noņemt rozā eņģeļacis un uzlikt baltās, bet galvenais uzturēt tehniski labā stāvoklī un ja būs liekas finanses, tad piestrādāšu pie ārējā izskata.
Visas plānotās izmaiņas tagad nerakstīšu, bet atrādīšu ar bilžu palīdzību tiklīdz kaut kas jauns būs.
Par pārējo, lai bildes runā :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Ace - 02 Apr 2013, 22:49, kopā labots 2 reizes.
Izskataas tiiri smuks! Pieliksi bik rocinju un buus pavisam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Forši, ka pakaļu silda, arī gribu tādu fīču!
Diski neredzēti!
Diski neredzēti!
Izskatās jau pat ļoti zolīda un izskatīga kupeja !
Nē, nav pirkts no Kristapa.AgnisB rakstīja:liekas redzēts auto, gadījumā nepirki no Kristapa?
priekš r15- izskatās pat ļoti labi...
Kopumā arī
Kopumā arī
Zolīda kupeja!
Šodien tika iegādāta šāda stūre, ja nekļūdos tad saucās Euro 3 spoke.
Tagad tik jāatrod, kur par pieņemamu cenu var pāršūt ādu un tad likšu virsū
Tagad tik jāatrod, kur par pieņemamu cenu var pāršūt ādu un tad likšu virsū
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Liet. Šuvējs iekš BMWPOWER vai e30.lv kvalitāte un cena gerai.
Ar to karbona haubi iet labāk? Hondas pie krustojuma var izcirst?
Profilu lieto vairāki cilvēki, tāpēc kritikas smagums var atšķirties, paldies par uzmanību!
Ja tev ir vienalga, tas nenozīmē ka īpašniekam ir vienalga. Varbūt tur ir kāda ciešāka saikne ar to pārsegu un neba nu tev būs dota vaļa, tās pušu raut...Ar to karbona haubi iet labāk? Hondas pie krustojuma var izcirst?
Auto pa pirmo zorti
Smuks, salons arī ok, lai veicas turpmākajos plānos
Skatos sev atbilstošu niku esi izvēlējies, visi tavi posti ir tikai, lai uzdirstu virsū, bet nekas, kritika arī ir vajadzīgaTrollis rakstīja:Ar to karbona haubi iet labāk? Hondas pie krustojuma var izcirst?
Tā karbona plēve dod +50 zirgus klāt un tika līmēta speciāli, lai varētu izcirst Hondas Kāds jautājums, tāda atbilde
Bet ja foruma biedriem ir interese kāpēc man ir karbona plēve uz motora pārsega, tad varu pastāstīt.
Plēvi pats es nelīmēju, bet jau iegādājos auto ar tādu motora pārsegu. Gribēju plēst nost, bet iepriekšējais saimnieks teica labāk nevajag, jo zem plēves motora pārsegs ir sačakarēts. Plēve bija ķiršu krāsā, bet dēļ saules izbālēja un tāpēc ir tāda nesaprotama krāsa.
Pagaidām kamēr ir auksts es pārsegu neaiztikšu, bet jau vasarā plēsīšu nost, novērtēšu pārsega stāvokli un atkarībā no finansēm izlemšu ko darīt vai pārkrāsot vai uzlīmēt melnu karbona plēvi
Tur apakšā ir galīgi nesmuka dziļa švīka (bukte) kas ir ar ''kreiso'' roku aizšpaktelētaAce rakstīja: Pagaidām kamēr ir auksts es pārsegu neaiztikšu, bet jau vasarā plēsīšu nost, novērtēšu pārsega stāvokli un atkarībā no finansēm izlemšu ko darīt vai pārkrāsot vai uzlīmēt melnu karbona plēvi
Zolids , aparats ...
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )