E36-green garage
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11
- chevron_right
Lai veicas darbos
tas putas ir viena shausmiga lieta..nezinu ka vispar kadam var ienakt prata vinajs pust vienai no manam mashinam ari bija tada problema ar putam,labi ,ka laicigi atradu..
tas putas ir viena shausmiga lieta..nezinu ka vispar kadam var ienakt prata vinajs pust vienai no manam mashinam ari bija tada problema ar putam,labi ,ka laicigi atradu..
Paldies paldies! uz nedelas beigam ganjau ja viss ies kaa planots buus nokrasots. Tad ari atradishu rezultatu.
Nu es arī ļoti uz to ceru. jautajums: ja mainu bagažnieka vāku, ar kadam problemam saskaršos? centrala darbosies? lielas problemas noregulēt vinju precizi vai tik vien kā pieskrūvēt? par šo lietu ipaši neko nezinu.
Nekā sarežģīta Galvenais - uzreiz necērt vāku ciet
Ja vietā liksi bagāžnieku ar centrālo jau, tad vispār 0 problēmas... Bet arī pretējā gadījumā nekā grūta - tikai jāpārskrūvē būs no vecā vāka centralkas pumpītis un vadi tam jāizvelk.
Tam vākam ir centralā. Vāks jau dabūts. Mans sarūsējis ap zīmi vnk šausmas. Rokas neceļas to visu novērst. vienīgā problēma ka melnu dabuju, bet tas sīkums salidzinot ar to metinašanu un špaktelešanu kas vecajam būtu vajadzīga.
Nu, tad kad skrūvē nost veco vāku, iekš bagāžnieka pārknieb visus vadus, kas aiziet uz vāku... Uzliec jauno vāku un vadus pēc krāsām salodē atpakaļ. Tas, protams, ja jaunais vāks ir ar vadiem vispār.
Vienkāršāk būtu visus vadus izvilkt no vecā bagāžnieka un savilkt jaunajā, nevajag griezt
Man jau arī tā likās! un ja tur būs štekeris tad vsp labi buus.
Kā solīju pāris ne visai kvalitatīvas bildītes ar pietiekami kvalitatīvi paveiktu darbiņu. + meklējot miglinieku vāciņus ko ielikt ziemā pazaudēto vietā pavisam neplānoti tiku pie migliniekiem(vienam maza plaisiņa!) pie bufera nāksies vēl atgriezties, bet ceru ka ar jaunu buferi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis green garage - 02 Feb 2014, 15:32, kopā labots 1 reizi.
Ja kādam interesē, ir iespēja tikt pie šī piekabes āķa, jo neizmantoju viņu un liekas, ka nevisai piestāv!
Nevis "ne visai piestāv", bet izskatās vienkārši briesmīgi Man āķi asociējas ar Passatiem un džipukiem
negribējās tā par savu mašīnu teikt! bet vsp jaa_ vinjam japazūd. difuzers bez āķa cauruma jau gatavībā nomainīt esošo.
krasu iegadaji pec koda kas zem haubes?
kods+ bākas vāciņš lai redzētu cik padilusi viņa ir.
šodien bembīts atzīmē savu divdesmito gadiņu kopš pirmās reģistrācijas.
šodien bembīts atzīmē savu divdesmito gadiņu kopš pirmās reģistrācijas.
Kur davana bembitim?
Bet tev var redzet krasotajam detalam kad ir gaisi zalaka.
Es panemu pec ta koda prieks uzacim sanaca tumsakas ,ka
lai atrapa isto toni
Bet tev var redzet krasotajam detalam kad ir gaisi zalaka.
Es panemu pec ta koda prieks uzacim sanaca tumsakas ,ka
lai atrapa isto toni
Līdzīgs manam,tikai manam ir melnas haubes un sēdinājums ar diskiem,bet ir āķis
Vaitad tev viņš viss nav melns, vai kko pārpratu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11
- chevron_right