E36-green garage
Sveiki visiem! 2012. gada septembrī iegādājos šo zaļo 1993.gada BMW 316i. komplektācija: vecais siksnas motors 1,6, kondicionieris, 7pogu obc, enģeļ acis pārējais viss standarta bez m///. Protams auto nav bez defektiem un pie tā ļoti daudz tiek strādāts. Pa šo laiku pirmkart jau tika salabota hadene lai tehniski auto buutu ,nomainīta magnetola uz pioner, un notonētas aizmugurējās lampas! novērsti vēl nav tikai vizuālie defekti; rūsa, sliekšņi jāmetina pie dankrota caurumiem jo ir izlūzuši, jakrāso labais spārns un priekšējais bampers kuram uzliku nelielu lūpu, par kuru viedokļi ir dažādi! krāsošanas un špaktelēšanas darbiem viss jau iegādāts, nākamajā nedēļā plānoju ķerties klāt darbiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
otrajā bildē viņš kkā labi izskatās
sveiciens forumā, lai izdodas visi darbi.
sveiciens forumā, lai izdodas visi darbi.
sveiks barā, lai izdodas plāni, bez lūpas labāk izskatījās
Nu tā lūpa man tāds eksperiments. man tikai ir viena neliela problēma- šis magis ir iegadaats nesen un es nu nekadigi nevaru atrast kaa vinju izsleegt. vislaik janjem paneliits nost. varbūt kāds zin?
paturi SRC pogu
nu tā itkā vajadzētu būt, bet viņš tikai ar to pogu pa iestatijumiem slēdz. :(
ieraksti googlē magnetolas modeli un apskaties pamācībā, čo pa čom
sveikts 36'to bariņā , nez mani tā lūpa kautkā nepārliecina
sveikts 36'to bariņā , nez mani tā lūpa kautkā nepārliecina
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
to pogu ir jāspiespiež un jātur kamēr izslēdzas. tas ir visiem maģiem vairāk vai mazāk. kā arī tev gan jau ir remote uztaisīts.
Sveiks Bara
Izskatas labi ..
Lai labi ripo ..
Izskatas labi ..
Lai labi ripo ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Tātad šodien kārtīgi ķēros klāt darbiem, un plānoju tā turpināt turpmākās trīs dienas. Šobrīd zaļais ir ieguvis nogruntētu spārnu un brilli, ir diezgan daudz kas nojaukts, izzaģēts slieksnī caurums kur atradu veselu spaini ar putaam! Rīt tiks metināts un darbi turpināti. Līdz svetdienai plānoju arī nokrāsot. ir arī bildes tapšanas procesā, bet tās iemetīšu riit!
Brilles defektu var redzēt trešajā bildē un labajam spārnam bija nogājusi nost gandrīz visa krāsa. slieksnis izlūza ceļot uz dankrata.
Prieks, ka kads ari nem ar 1.6 motoru masinu un cel, savadak tads prieksstats, ka visi 316 ir uz kapsetas robezas.
Lai veicas darbos!
Lai veicas darbos!
Jā, iedomājies, mopēdus arī mēdz uzcelt, nevis tikai nopist
Pēc dažām nedēļām iespējams būs topiks ar tādu pašu sedanu miskastes krāsā ar 1.6, kurš ir uzcelts top zustand un uz kuru laiks, un nauda nav žēloti
Pēc dažām nedēļām iespējams būs topiks ar tādu pašu sedanu miskastes krāsā ar 1.6, kurš ir uzcelts top zustand un uz kuru laiks, un nauda nav žēloti
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nu es gan nežēlotos par to 1,6! asfaltu var sazīmēt un 180 arī vēl no viņa var dabūt! nu protams par pateriņu var paklausīties tikai pasakās ka 6l utt. vismaz 12 pa pilsētu un stabili 8 trasē. aa un varbuut kāds gudrāks var man pateikt, cik labi ir tas ka leju viņam tikai 98?
Manas brīvdienas ir beigušās un darbi negāja īsti tik ātri kā plānots. sašpaktelēt buferi nokrāsot visu nepaspēju un tas jāatliek vēl uz nedēļu. dažas bildītes no labošanas procesa. uzskatiju ka otreiz putu pilnus sliekšņus viņš nav pelnījis!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis green garage - 26 Jan 2014, 13:03, kopā labots 1 reizi.
ja nav noslēpums, tad par cik naudiņām iepirki?
Taas putas varetu pielidzinat sliekshnos iebaztai svammei. Uudeni izspiest vareeja! vajadzees veel nedaudz salonu pajaukt. Interesee kadaa stavoklii ir griida.
tur itkā viss pat diezgan labi. nost netaisas lūzt. tikai nedaudz areji aprusejushas.