Scooby's spaceship
nevajag nekās m pakas, jo auto tāpat izskatās labi. Cepums KV par to ka auto ir tāds kāds ir.
P.S. tik ceru ka diski gan tiks atrasti kādi interisantāki
P.S. tik ceru ka diski gan tiks atrasti kādi interisantāki
Pēdējais labojis armis - 22 Okt 2013, 14:10, kopā labots 1 reizi.
+1 KV_ is the Man!
+1,šis ir gadījums, kad tērēt naudu par Mpaku ir bezjēdzīgi!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ar m-paku it kā arī čotka izskatās, bet nu negribās kaut kā.. Bet kādus diskus likt vasarā, nezinu.. liekas, ka r17 būs garām bez m-pakas, moš vasarai arī būs r16, bet točna zinu, ka jāmeklē kaut kas ar ļoti lieliem plauktiem!ch. rakstīja:+1,šis ir gadījums, kad tērēt naudu par Mpaku ir bezjēdzīgi!
Nu rekur labs variants kā izskatās ar pačku.
ScoobyFresh rakstīja: ch. rakstīja:
bxxaa shitas izskatas vienkaarshi ideaali! ja shitads rezultats seko tad neviens blakus nestaav :)ScoobyFresh rakstīja:Ar m-paku it kā arī čotka izskatās, bet nu negribās kaut kā.. Bet kādus diskus likt vasarā, nezinu.. liekas, ka r17 būs garām bez m-pakas, moš vasarai arī būs r16, bet točna zinu, ka jāmeklē kaut kas ar ļoti lieliem plauktiem!ch. rakstīja:+1,šis ir gadījums, kad tērēt naudu par Mpaku ir bezjēdzīgi!
Nu rekur labs variants kā izskatās ar pačku.
Gandriz ar asarām šķīros no šī auto Diskus gan nemaini, šitie ir paši labakie kādi var būt uz sexstock auto:supeer:
Nu ko skoobyFresh, gaidi tgd manu iznācienu Sabildēšu, ielikšu savu jauno e36 ar (pagaidām kušs)
Nu ko skoobyFresh, gaidi tgd manu iznācienu Sabildēšu, ielikšu savu jauno e36 ar (pagaidām kušs)
Dzive izksatas vel smukaks :)
Nu jā, Man ar tie diski ļoooti patīk, Es saku, pagaidām neko negribu mainīt, viss patīk! Tomēr paņēmi? Nu okay, gaidam topiņu!KV_ rakstīja:Gandriz ar asarām šķīros no šī auto Diskus gan nemaini, šitie ir paši labakie kādi var būt uz sexstock auto:supeer:
Okay! Tikai pēc tam nelamā mani, ka Tev visa mašīna lipīga!KV_ rakstīja:sagatavo šampi
Riktīgi labs, rižie aizmugurē arī ļoti labi piestāv, vienīgi tas izpūtēja gals visu bojā
skaists stock
tiešām smuks stock ,neko daudz vairs pat neprasās
tev diski style 5 ?
tev diski style 5 ?
Paldies!
Jā, diski style5, r16!
Jā, diski style5, r16!
Salons vakaros izskatās baigi labi!
Un ne tikai vakaros!
Un ne tikai vakaros!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labs sedaninsh, bus jaieverte rafa
Pēc manām domām, skaistākais ne-mpakotais auto forumā līdz šim!!!
Paldies Dievam (un KV) ka šis auto ir pārdots cilvēkam kurš par to rūpēsies un uzturēs kārtībā, nevis padsmitniekam kā pirmais auto, kuru stādīt stabos, kokos un apmalēs... Sedans skaists, jau esmu to teicis iepriekšējam īpašniekam :)
Paldies, prieks, ka patīk citiem arī!!
Šo auto Es ļoti mīlu un arī rūpēšos par to!
Vitalx325, nu iečeko, iečeko! Tikai skaties ar acīm!
Šo auto Es ļoti mīlu un arī rūpēšos par to!
Vitalx325, nu iečeko, iečeko! Tikai skaties ar acīm!
Ko lai te saka... ja skatiens visu pateica manā vietā esot klātienē!
Vēlreiz apsviecu ar pirkumu, lai labi kalpo un tas pirmā iespaida smaids nepazūd ne uz mirkli.
Vēlreiz apsviecu ar pirkumu, lai labi kalpo un tas pirmā iespaida smaids nepazūd ne uz mirkli.