Scooby's spaceship
Sveiki, forumieši!
Mana e36 vēsture:
Pirmais auto bija e36/5(compact) 1.8ti benzins/gāze. Pabraukājos ar kompotiņu apmēram 5 mēnešus, un tad sapratu, ka tomer gribu sedanu. Tātad kompakts tika notirgots un tagad dzīvo Jēkabpilī.
Par jauno e36:
BMW 320i vanos, čipots pie Psih-Arno. 1992. gads.
Mašīna nopirkta 18.oktobrī, 2013.
Komplektācija:
*Recaro apsildamais ādas salons
*El.lūka, el.logi
*Melnie griezti
*Borta kompis
*Miglas
*Muzončiks
Iegādajos no Mana laba drauga KV_! Mašīna nopirkta nākamajā dienā pēc TA. Un par to vēlreiz paldies KV_!
Braukt ar šo auto ir vienkārši bauda! Auto ir tik tīrs, kluss, ātrs, viss strādā. Liekas, ka mašīna būtu 2012. gada nevis 1992. Motors ir nu ļoti labā stāvoklī. Liekas, ka kāds būtu ielicis kaut ko lielāku nekā 2.0 un vienkārši noklusēja. Karoče esmu ļoti laimīgs, ka šīs te auto tika Man!
Plāni ir ļoti lieli. Bet nu neko nerakstīšu, kad būs izdarīts, tad arī redzēsiet. Un protams viss tiks darīts pēc ziemas! Un pa ziemu centīšos minimāli braukt un uzturēt auto tik pat labā stāvoklī kurā KV_ Man viņu atdeva.
Mašīnu paņēmu bez st5 r17, uzliku st5 r16 ar ziemas riepām 195/50. Izskatās labi, Man personīgi ļoti patīk!
Te būs pāris bildes!
Mana e36 vēsture:
Pirmais auto bija e36/5(compact) 1.8ti benzins/gāze. Pabraukājos ar kompotiņu apmēram 5 mēnešus, un tad sapratu, ka tomer gribu sedanu. Tātad kompakts tika notirgots un tagad dzīvo Jēkabpilī.
Par jauno e36:
BMW 320i vanos, čipots pie Psih-Arno. 1992. gads.
Mašīna nopirkta 18.oktobrī, 2013.
Komplektācija:
*Recaro apsildamais ādas salons
*El.lūka, el.logi
*Melnie griezti
*Borta kompis
*Miglas
*Muzončiks
Iegādajos no Mana laba drauga KV_! Mašīna nopirkta nākamajā dienā pēc TA. Un par to vēlreiz paldies KV_!
Braukt ar šo auto ir vienkārši bauda! Auto ir tik tīrs, kluss, ātrs, viss strādā. Liekas, ka mašīna būtu 2012. gada nevis 1992. Motors ir nu ļoti labā stāvoklī. Liekas, ka kāds būtu ielicis kaut ko lielāku nekā 2.0 un vienkārši noklusēja. Karoče esmu ļoti laimīgs, ka šīs te auto tika Man!
Plāni ir ļoti lieli. Bet nu neko nerakstīšu, kad būs izdarīts, tad arī redzēsiet. Un protams viss tiks darīts pēc ziemas! Un pa ziemu centīšos minimāli braukt un uzturēt auto tik pat labā stāvoklī kurā KV_ Man viņu atdeva.
Mašīnu paņēmu bez st5 r17, uzliku st5 r16 ar ziemas riepām 195/50. Izskatās labi, Man personīgi ļoti patīk!
Te būs pāris bildes!
Pēdējais labojis ScoobyFresh - 22 Okt 2013, 02:08, kopā labots 1 reizi.
Mašīna nopirkta 25.oktobrī, 2013. - ka var but ja tag tik 22 okt.
skaists auto, savedisi kartiba visp bus kompekte!!!
Shis gadijuma nav KV jelgava ex sedans?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Dj' tu vispār proti lasīt?
Sedans tiešām baigā konča izskatās, beņķus tik savest smukus un manuprāt rižiki priekšā ļoti piestāv, savukārt aizmugurē vispār nevienam sedanam nav paticis kā rižiki izskatās bet nu katram savs, skaists auto
Sedans tiešām baigā konča izskatās, beņķus tik savest smukus un manuprāt rižiki priekšā ļoti piestāv, savukārt aizmugurē vispār nevienam sedanam nav paticis kā rižiki izskatās bet nu katram savs, skaists auto
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Oops, tik tiešām sajaucu ciparus kalendārā, skatījos pagājušās nedēļas 5dienu, un netīšām uzrakstīju 25.
Man rižiki ļoti patīk, būtu melns auto, tad jā, aizmugurē rižiki izskatītos pretīgi, bet sudrabotam Manuprāt ir smuki!
Man rižiki ļoti patīk, būtu melns auto, tad jā, aizmugurē rižiki izskatītos pretīgi, bet sudrabotam Manuprāt ir smuki!
Ka jau teicu , Labs pirkums - Izņemott motors .
Kopuma
Kopuma
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Jā, nezinu vai Tu tādu sadarīji, vai KV vēl, bet tgd izskatās ļoti labi ar to melno apakšu visapkārt un rižajiem un diskiem
Tagad sapratu, kāpēc KV tirgoja savu M-paku Bet izskatās ļoti glauni!
Smuks auto ! Vienīgais dažās bildēs tāds raibs izskatās
ak tu compactiņu nodevējs .... bet sedans tiešām smukiņš un tie rižiki izcili uz sudrabota auto
prieks, ka esi atpakaļ ar e36
Skaists stock aparāts!Compakts man patika bisk labāk, iespējams dēl pakas un krāsas.
e36
Uz tiem diskiem izskatās bomba
shitas ir tas pats djuujiijs?? lasiit prasme nav paraaadiiijusiesbestbmw rakstīja:Mašīna nopirkta 25.oktobrī, 2013. - ka var but ja tag tik 22 okt.
Melnās apakšas ar rižikiem izskatās perfekti!
tīri vizuāli neko vairāk kā dabūt visu auto vienā tonī neprasās!
tīri vizuāli neko vairāk kā dabūt visu auto vienā tonī neprasās!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ORHIDEJA100 rakstīja:ak tu compactiņu nodevējs .... bet sedans tiešām smukiņš un tie rižiki izcili uz sudrabota auto
Paldies, paldies, sedans ļoti patīk!
Pēdējais labojis ScoobyFresh - 22 Okt 2013, 13:27, kopā labots 1 reizi.
Jā, pagaidam pašam viss patīk, negribu ne diskus mainīt, ne zemāk sēdināt. Nu jā, pavasarī plānoju pilnīgi visu pārkrāsot lai visas detaļas ir vienā tonī. Ar šo te 2.0 pagaidām pietiek, kad būs par īsu, tad jau domāšu par 2.8
Gan jau, ka vasarā būs citi diski, un būs kaut kas interesants, točna ne r17 st5 Bet par paku vēl jāpadomā, it kā smuki izskatās ar m-paku sudraba sedani, bet nu jādomā līdz pavasarim laika vēl daudz, ja apniks braukāt bez pakas, varbūt uzlikšu540i rakstīja:Skaists stock aparāts!Compakts man patika bisk labāk, iespējams dēl pakas un krāsas.
ou, kāds foršs speisšips Pieliksi mazliet rociņas un būs pavisam labi, suņuk ))
Sis ekseplars man liekas ir jau bomba ar visu stock :)
pizdecballer rakstīja:ou, kāds foršs speisšips Pieliksi mazliet rociņas un būs pavisam labi, suņuk ))
Tieši Manas domas!taurus rakstīja:Sis ekseplars man liekas ir jau bomba ar visu stock :)