Liekam jaunus amjus....
par 4 tās jau ir muļķības bet ja tu piemēram uzliec priekšā 2 dažādas atsperes tad strauji bremzējot viena puse ienirst vairāk otra mazāk. Rezultātā velk uz vienu pusi. pieļauju ka uz amīšiem var panākt kaut ko līdzīgu.
marux rakstīja:Tas jau ir mārketings. Tāpat kā pērkot visus 4 amīšus dot ilgāku garantiju, nekā tikai vienam tiltam (laikam Grosā bija kaut kas tāds).yanks rakstīja:tas ka čakarēs kko ar neticu. Bet tāpat visur iesaka mainīt vienai asij abus reizē.
marux rakstīja:Servisu radīts mīts...agaFu rakstīja:var likt vienu, bet reekinies, kad otrs vecais pastiprinaati cakarees jauno.
ieslēdzam galvu
Amortizators ir paredzēts x reizes slāpēt vibrāciju. Ja pārējie ir beigti, padomājiet paši, kā tas auto pa ceļu lēkā un cik reizes lielāka slodze ir uz vesalo...
p.s. amjus netirgoju, tas tik mans viedoklis. No pārdevēja redzes punkta skatoties, es ieteiktu pirkt 5 gab.
es jau ar neticu, ka ja viens ir beigts tad blakus otrs ir diži labāks.
Varbūt kāds var padalieties ar detaļu kodiem?
Gribu e36 aizmugurējos amartizātorus ar īsu štoku...kko līdzigu kā Balcers tirgoja kādreiz.
paldies.
Gribu e36 aizmugurējos amartizātorus ar īsu štoku...kko līdzigu kā Balcers tirgoja kādreiz.
paldies.