E36-jaunais
vari atsūtīt jēbaja linku tām emblēmām?rus90 rakstīja:Pašam ir tadas emblemas un sutiju no ebaya.
Maksaja ap 5eur gabala
Par eņģeļiem es arī vēl šaubos. Bet karbona emblēmas būs. Gribu arī notonēt nedaudz tumšānus priekšējos lukturus un varbūt uzlikt golfa lūpu.ch. rakstīja:Naiss, lieliska krāsas izvēle!
Vienīgi žēl, ka karbona zīmītes un eņģeļi sadirsīs ballīti.
Tās karbona ebmlēmas ir baigais sūds, 'laika apstākļi viņas baigi ietekmē un viņas baigi ātri pārvēršas par baigiem mēsliem. Vienīgais ko reāli var izdarīt ir viņas pirms likšanas virsū nopūst ar laku vismaz kādās 3 kārtās. Tas ir iz pieredzes.jaunais rakstīja:Par eņģeļiem es arī vēl šaubos. Bet karbona emblēmas būs. Gribu arī notonēt nedaudz tumšānus priekšējos lukturus un varbūt uzlikt golfa lūpu.ch. rakstīja:Naiss, lieliska krāsas izvēle!
Paldies!
Tiks ņemts vērā.
Tiks ņemts vērā.
Nebija ebays, kļudijosjaunais rakstīja:vari atsūtīt jēbaja linku tām emblēmām?rus90 rakstīja:Pašam ir tadas emblemas un sutiju no ebaya.
Maksaja ap 5eur gabala
http://www.aliexpress.com/item/2pcs-B-V ... 03104.html
Ch., tu liecies normāls čalis, bet reizēm šķiet, ka lieto tikai sterilizētu pārtiku, dzer destilētu ūdeni un gultā atzīsti tikai misionāru pozu... Viss sterili un nekādu atkāpju no normām...ch. rakstīja:Naiss, lieliska krāsas izvēle!
P.S. Neuztver pārāk personīgi.
Nu, arī fakts.
ch. rakstīja:Nu bet kāpēc sadirst, ja var nesadirst?
A kāpēc nesadirst, ja ir iespēja sadirst?ch. rakstīja:Nu bet kāpēc sadirst, ja var nesadirst?
Hmm... arī fakts. Jūs abi liekat man justies apjukušam...
Lai jau čalis dara kā pašam tīk, ne jau mums uz to auto ikdienā skatīties!
Mans vectēvs man reiz deva gudru padomu - ja nav ko teikt, tad labāk paklusē.ZzevsS rakstīja:ch. rakstīja:Nu bet kāpēc sadirst, ja var nesadirst?A kāpēc nesadirst, ja ir iespēja sadirst?ch. rakstīja:Nu bet kāpēc sadirst, ja var nesadirst?
Vispār rodas iespaids, ka ar saviem komentiem centies kko kompensēt. Ja tā ir, tad nekautrējies... te visi savējie.
Pāris bildes ar jauno krāsu (nav vēl uzpulēta)
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cghhx.html
Ja kāds paņems, tad braukšu uz vāciju pēc citas mašīnas. Iespējams 2.8 žurkas ar pilnāku komplektāciju.
Zinu, ka cena liela, bet cena tpt neatsit visu iegūldīto naudu. Katrai mašīnai savs pircējs.
Ja nepārdošu, tad ziemā tiks dzīta garāžā uz ziemas miegu un nākamgad celsies iekšā 2.8 vai 2.5
Kā arī mašīna tiek tirgota. Ja kāds paņems, tad braukšu uz vāciju pēc citas mašīnas. Iespējams 2.8 žurkas ar pilnāku komplektāciju.
Zinu, ka cena liela, bet cena tpt neatsit visu iegūldīto naudu. Katrai mašīnai savs pircējs.
Ja nepārdošu, tad ziemā tiks dzīta garāžā uz ziemas miegu un nākamgad celsies iekšā 2.8 vai 2.5
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jaunais rakstīja:Mans vectēvs man reiz deva gudru padomu - ja nav ko teikt, tad labāk paklusē.ZzevsS rakstīja:ch. rakstīja:Nu bet kāpēc sadirst, ja var nesadirst?A kāpēc nesadirst, ja ir iespēja sadirst?ch. rakstīja:Nu bet kāpēc sadirst, ja var nesadirst?
Vispār rodas iespaids, ka ar saviem komentiem centies kko kompensēt. Ja tā ir, tad nekautrējies... te visi savējie.
Vai vai, cik mēs jūtīgi!
Tev taisnība, cenšos kompensēt to ka visiem šeit ir tik skaistas un krutas mašīnas, bet es sev neko vairāk kā 3 golfu nevaru atļauties. Tāpēc nākas forumā rakstīt visādas muļķības. :(
Kāda vaina golfam? Pa 10eiro var rimi lielo maisiņu ar detaļām sapirkt.
Pagājis kāds laiciņš..
Pa šo laiku mašīnai nomainīts reduktors ar attiecību 3.45
Nomainīta zonde
Un tikusi pie jaunām pakaļējām kurpēm, kuras ir nedaudz zemāka profila.
Pa šo laiku mašīnai nomainīts reduktors ar attiecību 3.45
Nomainīta zonde
Un tikusi pie jaunām pakaļējām kurpēm, kuras ir nedaudz zemāka profila.
Sezonas noslēgumā pabūts, beisbolene nopirkta, jauni cilvēki satikti un dažas bildes uzņemtas, kurās draugi profesionāli iepozēja.
P.s. Kā arī izieta skate ar 1x un 3 vieniniekiem.
aa un eņģeļi ielikti.
P.s. Kā arī izieta skate ar 1x un 3 vieniniekiem.
aa un eņģeļi ielikti.
Sveiks.
Nezinu kā liekas pārējiem bet es personīgi uzliktu actiņas papildu tiem darbiem ko esi ieplānojis.
Bet visā visumā būs labs. Malacis ka saņēmies uzrakstīt.
Nezinu kā liekas pārējiem bet es personīgi uzliktu actiņas papildu tiem darbiem ko esi ieplānojis.
Bet visā visumā būs labs. Malacis ka saņēmies uzrakstīt.