E36-jaunais
Sveiki!
Pat nezinu ar ko lai sāku...
Tā tad auto ticis iegādāts tālajā 2006, kad tēvs staigāja pa autoplaci un nevarēja atraut no šī auto acis. BMW 320 1991 gads. Pagāšgad ziemā mantoju šo brīnumu. Visu šo gadu laikā ar tēvu kopā remontējām, braukājām, krāsojām un tā uz riņķi. Praktiski ar šo auto iemācijos braukt, pievīlis arī nekad nav, tapēc ir tik daudz labu atmiņu, kas saistās ar šo auto.
Jau iepriekš brīdinu, ka neesmu vēl nekāds auto guru, tapēc bieži vērsīšos pēc padomiem.
Komplektācija:
melna āda
priekšējie elektriskie logi
elektriskie spoguļi
elektriskā lūka
apsildāmie priekšējie beņķi
labs oriģinālais stereo ( + oriģināli iestrādāts pastiprinātājs, pieļauju, ka alpina, jo vadi bija aptīti ar alpina savilcējiem)
M stūre
To do list's:
Nomainīt pakaļējos lukturus
Nomainīt sliekšņus
Tikt galā ar rūsu un pārkrāsot vajadzīgās vietas paša spēkiem
Jauns maģis
subwoofers
iespējams nedaudz nosēdināt
Iegādāties nenodilušas BMW zīmītes
Nomainīt kreisā spoguļa stiklu
Tikt pie e36.lv uzlīmes
Atzīšos, ka jau ilgu laiku sekoju līdzi forumam, bet bija bail atrādīties, jo man nepatīk pārlieku liela kritika
Pat nezinu ar ko lai sāku...
Tā tad auto ticis iegādāts tālajā 2006, kad tēvs staigāja pa autoplaci un nevarēja atraut no šī auto acis. BMW 320 1991 gads. Pagāšgad ziemā mantoju šo brīnumu. Visu šo gadu laikā ar tēvu kopā remontējām, braukājām, krāsojām un tā uz riņķi. Praktiski ar šo auto iemācijos braukt, pievīlis arī nekad nav, tapēc ir tik daudz labu atmiņu, kas saistās ar šo auto.
Jau iepriekš brīdinu, ka neesmu vēl nekāds auto guru, tapēc bieži vērsīšos pēc padomiem.
Komplektācija:
melna āda
priekšējie elektriskie logi
elektriskie spoguļi
elektriskā lūka
apsildāmie priekšējie beņķi
labs oriģinālais stereo ( + oriģināli iestrādāts pastiprinātājs, pieļauju, ka alpina, jo vadi bija aptīti ar alpina savilcējiem)
M stūre
To do list's:
Nomainīt pakaļējos lukturus
Nomainīt sliekšņus
Tikt galā ar rūsu un pārkrāsot vajadzīgās vietas paša spēkiem
Jauns maģis
subwoofers
iespējams nedaudz nosēdināt
Iegādāties nenodilušas BMW zīmītes
Nomainīt kreisā spoguļa stiklu
Tikt pie e36.lv uzlīmes
Atzīšos, ka jau ilgu laiku sekoju līdzi forumam, bet bija bail atrādīties, jo man nepatīk pārlieku liela kritika
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
"Atzīšos, ka jau ilgu laiku sekoju līdzi forumam, bet bija bail atrādīties, jo man nepatīk pārlieku liela kritika "
Nu tādā gadījumā Tu esi baigais malacis!
P.S. Autiņš ir ok, sadarīsi ieplānoto būs vēl labāks!
Nu tādā gadījumā Tu esi baigais malacis!
P.S. Autiņš ir ok, sadarīsi ieplānoto būs vēl labāks!
d[-_-]b
Uztaisi powerā topiku, ja domā, ka te ir baigā kritika
Krāsa un diski man vislabāk patīk
Krāsa un diski man vislabāk patīk
krāsa
Aizmugures šķūninga lampas nomainīt uz normālām un būs ok
edit: redzu ka tas ir tavā to-do listē, tā ka apsveicami
edit: redzu ka tas ir tavā to-do listē, tā ka apsveicami
Priekā ar mantoto e36! Vismaz ir pārliecība, ka tik ātri bezpriģelā nepārdosi vai neiemainīsi kā te daļa dara.
+ man patīks Tavs niks!
+ man patīks Tavs niks!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Pagāšnedēļ 5dien ar zaļu sedanu gar spici brauci?Johnny rakstīja:Priekā ar mantoto e36! Vismaz ir pārliecība, ka tik ātri bezpriģelā nepārdosi vai neiemainīsi kā te daļa dara.
+ man patīks Tavs niks!
Sasveikts ar topika izveidosanu, vienigais kas nepatik pakalejas lampas tas nomainit un bus smuks stock sedans!
Nope, sedans jau kā dažas nedēļas ir citās rokās - uz tolmetu vai atdzimšanu.jaunais rakstīja:Pagāšnedēļ 5dien ar zaļu sedanu gar spici brauci?Johnny rakstīja:Priekā ar mantoto e36! Vismaz ir pārliecība, ka tik ātri bezpriģelā nepārdosi vai neiemainīsi kā te daļa dara.
+ man patīks Tavs niks!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Zaļajam Sedanam interesanti iet... :voss: tagad izskatas jau civils ar jaunu salonu un pat grabaznieks taisisies ciet , un lietie diski..
p.s. sveikts ar jauno auto....
p.s. sveikts ar jauno auto....
Sveikts!
Ir normāls, bet ka jau katram jauniegādātam e36 roka ir jāpieliek. Noteikti pašam savi plani un ieceres,būs OK!!!
Ir normāls, bet ka jau katram jauniegādātam e36 roka ir jāpieliek. Noteikti pašam savi plani un ieceres,būs OK!!!
Da foršas lampas. Tadas ir tik viņam un Ferrari!!!!!!!11111Rom4iks_328 rakstīja:Sasveikts ar topika izveidosanu, vienigais kas nepatik pakalejas lampas tas nomainit un bus smuks stock sedans!
Kādu gadsimtu nekas nav rakstīts.
Tā kā esmu students, kurš dzīvo kojās un brīvajā laikā cenšos strādāt, tad laika daudz mašīnai nav.
Tad nu atrādīšu tos dažus sīkumus, kurus esmu izdarījis.
Bildes ir pašzīmētas, tapēc, lūdzu, nekritizēt.
Sāksim ar to, ka ir pilnībā sataisīta ritošā. Nomainīti bremžu diski, bremžu kluči, priekšējais gūltnis, šarnīras, sataisīta rocene. jauni sliekšņi un bagāžnieks Skaists nobraukums Ar šo būs drošāk Jaunas mantiņas šodien vedu sliekšņus metināt un nākamnedēļ mašīna jaucās ārā un sāksies krāsošanas darbi, kurus darīšu pats, bet pulēšanu uzticēšu kādam, kas visas krāsošanas šaizes pratīs pielabot.
Plānotie darbi:
Pārkrāsot
iegādāties sēdinātās atsperes
iegādāties golfa lūpu
iziet skati un ielikt eņģeļus
motora diagnostika - motors negriež, kā vajadzētu (bubina). Tik jāizdomā vai taisīt šo pašu vai likt lielāku.
Ja kāds man var kaut ko no minētā piedāvāt, tad droši PM
Tā kā esmu students, kurš dzīvo kojās un brīvajā laikā cenšos strādāt, tad laika daudz mašīnai nav.
Tad nu atrādīšu tos dažus sīkumus, kurus esmu izdarījis.
Bildes ir pašzīmētas, tapēc, lūdzu, nekritizēt.
Sāksim ar to, ka ir pilnībā sataisīta ritošā. Nomainīti bremžu diski, bremžu kluči, priekšējais gūltnis, šarnīras, sataisīta rocene. jauni sliekšņi un bagāžnieks Skaists nobraukums Ar šo būs drošāk Jaunas mantiņas šodien vedu sliekšņus metināt un nākamnedēļ mašīna jaucās ārā un sāksies krāsošanas darbi, kurus darīšu pats, bet pulēšanu uzticēšu kādam, kas visas krāsošanas šaizes pratīs pielabot.
Plānotie darbi:
Pārkrāsot
iegādāties sēdinātās atsperes
iegādāties golfa lūpu
iziet skati un ielikt eņģeļus
motora diagnostika - motors negriež, kā vajadzētu (bubina). Tik jāizdomā vai taisīt šo pašu vai likt lielāku.
Ja kāds man var kaut ko no minētā piedāvāt, tad droši PM
Darbi iet uz priekšu.
Ir pārmetināti abi sliekšņi un dankrota vietas.
Pamazām sāku gatavoties krāsošanās darbiem.
Ir pārmetināti abi sliekšņi un dankrota vietas.
Pamazām sāku gatavoties krāsošanās darbiem.
smuki esi sācis savest visu kārtībā
šodien daudz darba izdarīts!
Mašīna izņemta no krāsotavas. kopā krāsa uzpūsta 4 kārtās + 2 kārtas laka. pamattoni izvēlējos montego blue. + iegūta milzīga pieredze krāsošanas sagatavošanas darbos, kuru arī turpināšu pilnveidot piestrādājot.
Nokrāsotas melnas nāsis
nomainīta eļļa un filtri
ielikti pakaļējie lukturi ar balto pagriezienu
Jauni numura turētāji (bez nekādiem uzrakstiem)
salikta kopā mašīna
iztīrīta
Pāris bildes ieskatam Bildes nav no labākajām. tuvākajā laikā tiks uzņemtas labākas.
Tuvākajā laikā uzpulēšu un pielikšu detaļas, kuras nepaspēju pielikt.
Meklēju BMW emblēmas priekš haubes un bagāžnieka. Ideāli būtu šādas https://www.google.lv/search?hl=en&site ... 280%3B1024
Mašīna izņemta no krāsotavas. kopā krāsa uzpūsta 4 kārtās + 2 kārtas laka. pamattoni izvēlējos montego blue. + iegūta milzīga pieredze krāsošanas sagatavošanas darbos, kuru arī turpināšu pilnveidot piestrādājot.
Nokrāsotas melnas nāsis
nomainīta eļļa un filtri
ielikti pakaļējie lukturi ar balto pagriezienu
Jauni numura turētāji (bez nekādiem uzrakstiem)
salikta kopā mašīna
iztīrīta
Pāris bildes ieskatam Bildes nav no labākajām. tuvākajā laikā tiks uzņemtas labākas.
Tuvākajā laikā uzpulēšu un pielikšu detaļas, kuras nepaspēju pielikt.
Meklēju BMW emblēmas priekš haubes un bagāžnieka. Ideāli būtu šādas https://www.google.lv/search?hl=en&site ... 280%3B1024
Aizmirsu piebilst, ka nākamās nedēļas laikā tiks uzliktas jaunas pakaļējās tupeles.
Drīzumā tiks ieta skate un pēc skates tiks liktas eņģeļacis, kuras jau esmu iegādājies.
Drīzumā tiks ieta skate un pēc skates tiks liktas eņģeļacis, kuras jau esmu iegādājies.
Naiss, lieliska krāsas izvēle!
Vienīgi žēl, ka karbona zīmītes un eņģeļi sadirsīs ballīti.
Vienīgi žēl, ka karbona zīmītes un eņģeļi sadirsīs ballīti.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30