E36-AleOz
Nja, tik zel kad viņam tagad jastav kādu laiku malā. :)
jā jā tev vienmēr labākā krāsa ir tā, kas ir tavai mašīnai.Ģirts rakstīja:Tīri labi izskatās,liels pluss ir hellrots,labākā BMW krāsa ever ;D
Nu visas krasas sava būtībā ir ok, bet nu mana skatījumā hellrot un estoril blue ir visekskluzivakas e36 krasas.seeingman rakstīja:jā jā tev vienmēr labākā krāsa ir tā, kas ir tavai mašīnai.Ģirts rakstīja:Tīri labi izskatās,liels pluss ir hellrots,labākā BMW krāsa ever ;D
Nu hellrots tagad izskatas šādi, pamests un vientuļš. :( Žēl mašīnas, bet nu tada dzīve, ganjau nakosgad nonems liegumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas par liegumu?
Tikai nevajag,es par hellrotu gadiem siekalojos ,aizmirsi jau,ka tricāru gribēju krāsot ferrari sarkanu? ;D toreiz vnk nezināju apzīmējumu hellrot ;D dakar yellow arī ir megq krāsa,bet nu gaumes lieta.seeingman rakstīja:jā jā tev vienmēr labākā krāsa ir tā, kas ir tavai mašīnai.Ģirts rakstīja:Tīri labi izskatās,liels pluss ir hellrots,labākā BMW krāsa ever ;D
Kāds īsti storijs liegumam,jeb nav publiski apspriežams?
Stasts ir tāds kad mašīna nav uz mana vārda, bet gan uz vectēva toreiz uzliku, finanšu delj utt un sanāk tā kad nav maksāts zemes nodoklis vairākus gadus mežu īpašumam, gan piedzinēji gan VID ir uzsedusies uz viņa. Kamēr 3000 eiras nesamksas tikmer helllrots var čučēt pie mājas. Tāds tas mans sāpīgais stasts
Nu jā, diezgan bēdīgi
Neko darīt, ir jauns aparāts, jagaz tik tālāk.byrbyr rakstīja:Nu jā, diezgan bēdīgi
Jā un tricāru nokrāsoji nevis sarkanu bet sūdu krāsā un pateici ka tā ir krutākā krāsaĢirts rakstīja:Tikai nevajag,es par hellrotu gadiem siekalojos ,aizmirsi jau,ka tricāru gribēju krāsot ferrari sarkanu? ;D toreiz vnk nezināju apzīmējumu hellrot ;D dakar yellow arī ir megq krāsa,bet nu gaumes lieta.seeingman rakstīja:jā jā tev vienmēr labākā krāsa ir tā, kas ir tavai mašīnai.Ģirts rakstīja:Tīri labi izskatās,liels pluss ir hellrots,labākā BMW krāsa ever ;D
Kāds īsti storijs liegumam,jeb nav publiski apspriežams?
a tas onka tavs nevar mežu biški paretināt lai tos 3ke varētu samaksāt?
Kāds tieši ir finansiāls iemesls auto reģistrēšanai uz citas personas vārda?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Tak iepist centu uz octu ganjau..
Tā nebija krutākā,vnk labāka par melnu ;D nepidirs topikuJā un tricāru nokrāsoji nevis sarkanu bet sūdu krāsā un pateici ka tā ir krutākā krāsa
Reāli iznāk,ka Tev tagad jāgaida ,kamēr vectēcs nomaksā tos 3k un nekā savādāk?otrs gāžamais ir arī bmw?
Kas tur ko nesaprast, čalim tiesu izpildītāji uzsēdušies uz astes un tāpēc nevar reģistrēt uz sava vārda! Man personīgi 4. mašīnas pieder, un neviena nav uz mana vārda. Nu un kas par to?rvars rakstīja:Kāds tieši ir finansiāls iemesls auto reģistrēšanai uz citas personas vārda?
Nu ātrākais kad nonems liegumu varbūt būs ap vasaru, ātrāk nekadigi to nevar izdarīt, ja nu vienīgi nomaksa ātrāk tos 3000. Tadas naudas pagaidām nav. Sūds ar to visu, mašīna nemaksā miljonus lai būtu par ko uztraukties, bus ok. Vieta iekeru pavisam praktisku autinu,4 golfu ar gāzi utt, tīri ekonomijai, lai varu izbraukat uz darbu utt.Ģirts rakstīja:Tā nebija krutākā,vnk labāka par melnu ;D nepidirs topikuJā un tricāru nokrāsoji nevis sarkanu bet sūdu krāsā un pateici ka tā ir krutākā krāsa
Reāli iznāk,ka Tev tagad jāgaida ,kamēr vectēcs nomaksā tos 3k un nekā savādāk?otrs gāžamais ir arī bmw?
Starpcitu vakar tevi Ģirt pie Ogres topa redzēju ap 13:30, biju ar zaļu golfinu.Ģirts rakstīja:Tā nebija krutākā,vnk labāka par melnu ;D nepidirs topikuJā un tricāru nokrāsoji nevis sarkanu bet sūdu krāsā un pateici ka tā ir krutākā krāsa
Toreiz kad ņemu hellrotu, bija ta kad knapi sanāca masinai sagrabinat, nācās domāt lētāku variantu par octu un reģistrēšanu uz opja vārda, viņam gada sanāk 16 eiro, bet man 150. Ir bisku atšķirība, bet būs man mācība tagad. Viss chill[emoji4]ZzevsS rakstīja:Kas tur ko nesaprast, čalim tiesu izpildītāji uzsēdušies uz astes un tāpēc nevar reģistrēt uz sava vārda! Man personīgi 4. mašīnas pieder, un neviena nav uz mana vārda. Nu un kas par to?rvars rakstīja:Kāds tieši ir finansiāls iemesls auto reģistrēšanai uz citas personas vārda?
rvars rakstīja:Kāds tieši ir finansiāls iemesls auto reģistrēšanai uz citas personas vārda?
Ja domā 31dec tad jā biju,ar diezgan skaļu toni ,4golfu maniju ;D
Nu jā, tas bija manejais golfs.Ģirts rakstīja:Ja domā 31dec tad jā biju,ar diezgan skaļu toni ,4golfu maniju ;D
vēl nesen dzīvoju 5 min no vietas kur bildes uzņemtas.
Tu esi Alens?
Tu esi Alens?