E36-AleOz
Sveiki. Tākā esmu jauniņais vēlējos jums atrādīt savu e36 un dalīties pieredzē. :))
MARKA: bmw 316i coupe (hellrot krāsā), 1995 gada decembris.
IEGĀDĀTS: 2014 gada 19 jūlijs.
KOMPLEKTĀCIJA: Auduma parastais salons melns, elektriski vadāmi spoguļi, elektriskā lūka . Šis laikam būtu viss no komplektācijas, auto nav nekadās ekstras, ne borta kompis, ne OBC, elkoņbalsti utt...
PAPILDUS APRAKSTS: Auto es iegādājos tā nejaušī, iepriekšējā vakarā skatijos sludinājumus tieši uz e36, gāju cauri visiem gan 328, 325, 320 modeļiem, beigās kautkā skatijos 316os un uzraku savu hellrotiņu par diezgan saprātīgu summu. Tad nu tajā pašā vakarā sazvanijos ar auto pārdevēju un sarunājām ka jātiekas un jaizmēģina tajā pašā vakarā. :) Tā nu es arī viņu paskatijos un nākošajā dienā jau braucām pārrakstīt uz csdd, nebiju gaidijis tādu pavērsienu īstenība, bet pats esmu ļoti priecīgs par savu izvēli. Nevar salīdzināt ar bijušo 3 golfu, pilņigi cita braukšana un izjūtas. :) Iegādājos es tieši viņu tapēc, kad jau no bērnības esmu sapņojis par sarkanu mašīnu un tieši kupeju, tad nu savu sapni daļēji esmu īstenojis, tik vajag pamazām savest kārtībā, kā pats to vēlos. :) Pa šiem 2 mēnešiem ko esmu nobraucis ar hellrotu, godīgi sakot, nevienu citu mašīnu nevēlos, kā tikai bmw, tas vairs nav kā braukt ar koka ratiem, jūties iekšā stabili, savā ziņā arī komforti (ja būtu ādas salons protams).
PLĀNOTIE DARBI: Vēlētos nosēdināt aizmuguri, uzlikt M priekšējo buferi, sataisīt lūku līdz galam, arlaiku uzlikt melnos griestus, LED sarkanu apgaismojumu ielikt ,gan pie pedāļiem un salona apgaismojumu arī. Motora maiņu es neplānoju veikt, jo pagaidām esmu nolēmis viņam ielikt gāzi 4 paaudzes, tīri ekonomijas ziņā. Visi šie darbi nav nekas grūts, šādi sīkumi, ko ātri var paveikt. :) Visam savs laiks, tik jārīkojas kā saka. :)
PADARĪTIE DARBI: Esmu nomainijis eļļas filtru, gan arī pašu eļļu augustā. Vēl sanāca nomainīt bukses (LEMFORDER),amortizātorus, aizmugurējās atsperes (LOSJOFORS), bet vēlos viņas ņemt nost, jo aizmugure ir augstāka par priekšu, kas man nepatīk.
P.S Tas nu pagaidām būtu viss, gaidīšu jūsu atsaucību un padomos, ko un kā, ko uzlabot utt. :)
Šeit būs dažas bildes no hellrota. :))
MARKA: bmw 316i coupe (hellrot krāsā), 1995 gada decembris.
IEGĀDĀTS: 2014 gada 19 jūlijs.
KOMPLEKTĀCIJA: Auduma parastais salons melns, elektriski vadāmi spoguļi, elektriskā lūka . Šis laikam būtu viss no komplektācijas, auto nav nekadās ekstras, ne borta kompis, ne OBC, elkoņbalsti utt...
PAPILDUS APRAKSTS: Auto es iegādājos tā nejaušī, iepriekšējā vakarā skatijos sludinājumus tieši uz e36, gāju cauri visiem gan 328, 325, 320 modeļiem, beigās kautkā skatijos 316os un uzraku savu hellrotiņu par diezgan saprātīgu summu. Tad nu tajā pašā vakarā sazvanijos ar auto pārdevēju un sarunājām ka jātiekas un jaizmēģina tajā pašā vakarā. :) Tā nu es arī viņu paskatijos un nākošajā dienā jau braucām pārrakstīt uz csdd, nebiju gaidijis tādu pavērsienu īstenība, bet pats esmu ļoti priecīgs par savu izvēli. Nevar salīdzināt ar bijušo 3 golfu, pilņigi cita braukšana un izjūtas. :) Iegādājos es tieši viņu tapēc, kad jau no bērnības esmu sapņojis par sarkanu mašīnu un tieši kupeju, tad nu savu sapni daļēji esmu īstenojis, tik vajag pamazām savest kārtībā, kā pats to vēlos. :) Pa šiem 2 mēnešiem ko esmu nobraucis ar hellrotu, godīgi sakot, nevienu citu mašīnu nevēlos, kā tikai bmw, tas vairs nav kā braukt ar koka ratiem, jūties iekšā stabili, savā ziņā arī komforti (ja būtu ādas salons protams).
PLĀNOTIE DARBI: Vēlētos nosēdināt aizmuguri, uzlikt M priekšējo buferi, sataisīt lūku līdz galam, arlaiku uzlikt melnos griestus, LED sarkanu apgaismojumu ielikt ,gan pie pedāļiem un salona apgaismojumu arī. Motora maiņu es neplānoju veikt, jo pagaidām esmu nolēmis viņam ielikt gāzi 4 paaudzes, tīri ekonomijas ziņā. Visi šie darbi nav nekas grūts, šādi sīkumi, ko ātri var paveikt. :) Visam savs laiks, tik jārīkojas kā saka. :)
PADARĪTIE DARBI: Esmu nomainijis eļļas filtru, gan arī pašu eļļu augustā. Vēl sanāca nomainīt bukses (LEMFORDER),amortizātorus, aizmugurējās atsperes (LOSJOFORS), bet vēlos viņas ņemt nost, jo aizmugure ir augstāka par priekšu, kas man nepatīk.
P.S Tas nu pagaidām būtu viss, gaidīšu jūsu atsaucību un padomos, ko un kā, ko uzlabot utt. :)
Šeit būs dažas bildes no hellrota. :))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis AleOz - 26 Sep 2014, 20:24, kopā labots 3 reizes.
Izskatās sterili! Sveicināts bariņā. Pēc ziemas izdomāsi ko darīt ar atsperēm, nav jau slikti ka pakaļa augstāk:)
Once you get block, you never go back...
Izskatās labs
Bet tev gribēsies kko lielāku par 1.6 pavisam drīz, es ar sākumā domāju ka būs ok, bet 1.6 ir šitik [ ] pa vāju pat ikdienai pa pilsētu. Un mazs precizējums tie ir parastie slieķņi nevis M.
Bet tev gribēsies kko lielāku par 1.6 pavisam drīz, es ar sākumā domāju ka būs ok, bet 1.6 ir šitik [ ] pa vāju pat ikdienai pa pilsētu. Un mazs precizējums tie ir parastie slieķņi nevis M.
- ikey07
Jā, izlasīju aprakstu tā kārtīgāk un par beņķiem arī kļūdies - bildēs izskatās, ka tie nav nekādi Recaro, bet gan parastie... Tāpat arī par kondicionieri esi aizšāvis greizi.
Viss ir ok, tik tos sarkanos LEDus nevajag.AleOz rakstīja:gaidīšu jūsu atsaucību un padomos, ko un kā, ko uzlabot utt. :)
Nu jā, es kā jau jaunais bumerists varu arī kļūdīties. (giggle) Atvainojos, tas tiks labots no apraksta. :)
Nu es no šitā hellrota netaisos atvadīties, kaut arlaiku iecelšu 2.5 vai 2.8 ja sagribēsies. :)) Tik visa piekare būs jāmaina, bet tas tā. :) Ja godīgi parastie stock sliekšņi izskatās labāk nekā M, man tas izliekums kautkā nevisai patīk.ikey07 rakstīja:Izskatās labs
Tak motoru nomainīt ir sūds... Galvenais lai izejmateriāls labs, kas šajā gadījumā, liekas ļoti labs.
Nu likt iekšā motoru šajā bundža būtu ta vērts, rusa nav nekur, vienīgais griestos vadītāja puse bisku sprēgā, bet tas sīkums. :)AleOz rakstīja:Nu es no šitā hellrota netaisos atvadīties, kaut arlaiku iecelšu 2.5 vai 2.8 ja sagribēsies. :)) Tik visa piekare būs jāmaina, bet tas tā. :) Ja godīgi parastie stock sliekšņi izskatās labāk nekā M, man tas izliekums kautkā nevisai patīk.ikey07 rakstīja:Izskatās labs
Nixon rakstīja:Tak motoru nomainīt ir sūds... Galvenais lai izejmateriāls labs, kas šajā gadījumā, liekas ļoti labs.
Sapulēsi un būs
Sent from kiegelis using Tapatalk.
Sent from kiegelis using Tapatalk.
Sveiks bariņā.Auto Bet par lūku sāc jau laicīgi domāt.Pēc bildes spriežot viņa ir pisģets.Stāstu pēc pieredzes tur tas plastmasas mehānisms ir salūzis.Vieglāk un pareizāk citu lūku.
šitas iekš ss nestāv?
Ir jā uz pārdošanu. :)elbartolv rakstīja:šitas iekš ss nestāv?
Nja, izklausās pavisam vilinošs pasākums tad, es biju domājis ka pats mehānisms ir iesēdies uz iekšu. ;DGrunte rakstīja:Sveiks bariņā.Auto Bet par lūku sāc jau laicīgi domāt.Pēc bildes spriežot viņa ir pisģets.Stāstu pēc pieredzes tur tas plastmasas mehānisms ir salūzis.Vieglāk un pareizāk citu lūku.
laipni lūdzam sārto bariņā!
Kad vēl bija vasara un viņš bija spīdīgs. :))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kā tagad izskatās?
Tīri labi izskatās,liels pluss ir hellrots,labākā BMW krāsa ever ;D