ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right
ideja tiri laba man ka reiz prasas kko ielimet labaja aukseja sturī! man tad lūdzu "77"
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
un par cipariem es domāju (protams, ja tadi pastaves) - būtu jādod pēc kārtas sākot ar 0001 un ta talak lidz 0636 lidz šim, kas pienākas user - Bavarian tā domājue neviens netiks apbēdināts... "bet tā saka tie, kuri tic brīnumiem"
Ideja taada ka jaauztaisa neliela uzliimiite kas liimeetos blakus http://www.e36.lv un uzliimiitee vaidzeetu buut ID nummuram + vareetu klaat arii pielikt niku
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
user - Beigtais nez gribēs līmēt tādu ??
Orkaans rakstīja:Ideja taada ka jaauztaisa neliela uzliimiite kas liimeetos blakus http://www.e36.lv un uzliimiitee vaidzeetu buut ID nummuram + vareetu klaat arii pielikt niku
manuprāt vajadzetu gan prieksā labaja sturī, jo preti brauycot nevar tak pamanit kas tev tur sānu logā ir vai nav! varetu ka piemēru numuru nu teiksim tur 10cm lielu un apakša niku!, bet domājams ka to niku tāpat neviens nepamanis, jo tad tam jabut ir tik pat lielam lai varetu izlasit. tas nu manas domas.!
Ja jau izveeleejies taadu niku tad gan jau gribees
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Laba idejaOrkaans rakstīja:Ideja taada ka jaauztaisa neliela uzliimiite kas liimeetos blakus http://www.e36.lv un uzliimiitee vaidzeetu buut ID nummuram + vareetu klaat arii pielikt niku
Man niks ir pa visu prieksheejo stikluega rakstīja:Orkaans rakstīja:Ideja taada ka jaauztaisa neliela uzliimiite kas liimeetos blakus http://www.e36.lv un uzliimiitee vaidzeetu buut ID nummuram + vareetu klaat arii pielikt niku
manuprāt vajadzetu gan prieksā labaja sturī, jo preti brauycot nevar tak pamanit kas tev tur sānu logā ir vai nav! varetu ka piemēru numuru nu teiksim tur 10cm lielu un apakša niku!, bet domājams ka to niku tāpat neviens nepamanis, jo tad tam jabut ir tik pat lielam lai varetu izlasit. tas nu manas domas.!
ta ko ņemās visu jau priekšā ir izdarījis - siikais - visiem tādu uzlīmi uz sāna ar id un niku un arī pretīmbraucošie pamanīs.....
ideja nav zemee metama :) taa buutu vieglaak atpaziit :)
nu tad jau tev tik atliek uzlimet sturiti smukus numuriņus!Orkaans rakstīja:Man niks ir pa visu prieksheejo stikluega rakstīja:Orkaans rakstīja:Ideja taada ka jaauztaisa neliela uzliimiite kas liimeetos blakus http://www.e36.lv un uzliimiitee vaidzeetu buut ID nummuram + vareetu klaat arii pielikt niku
uzskatu ka bazt kko vēl sānā ir bezjēdzīgi, jo gribu redzēt ka braucot pamanisi, kas tur uzlīmēts!
Tie kam vajag un kas gribees pamaniis! Nedomaaju ka ciparus vajadzeetu likt prieksheejaa stiklaa! Domaaju ka daudzi buutu pret
Bet neliela simpaatiski izstraadaata uzliimiite saanu stiklaa , vai uz aizmugureejaas haubes stuuriitii gan buutu
Pie tam ID uzliimiiti vareetu arii paarcelt uz citu auto (mainjas gadiijumaa) bet www.e36.lv atstaat kaa reklaamu saitam!
Bet neliela simpaatiski izstraadaata uzliimiite saanu stiklaa , vai uz aizmugureejaas haubes stuuriitii gan buutu
Pie tam ID uzliimiiti vareetu arii paarcelt uz citu auto (mainjas gadiijumaa) bet www.e36.lv atstaat kaa reklaamu saitam!
nez, kapec lai butu pret? domāju ka vajadzetu taisit balsošanu vajag vai nevajag un kura vieta!!ta butu vnk un atrak!
Tas jau jaalemj saita PAPUCHIEM
nu saita PAPUCĪŠI. izsakat savas domas!Orkaans rakstīja:Tas jau jaalemj saita PAPUCHIEM
Tās nakļenes pēc tam dabūt nost ir tīrais murgs, es pmeram vairs neko nekad nelimeshu uz sava autņa. Bet tie, kas grib, lai lime. Ikdienā jau tā pat atpazīst pēc autiņiem, kurš ir kurš. Idej nav zemē metama, bet diez vai to vajag.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Ja kaadreiz netiec galaa ar uzliimju nonjemshanu ,tad vari atbraukt liidz maniim Paliidzeeshu!
Kur biji atrak pirms saskrapeju un iznicinaju savu auto ar ledus skrāpi?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right