Mans e36 m3 cabrio
bosiks11 rakstīja:Ruu rakstīja:Kādas nepilnības? Ja pārliek kkādā kaktu kantorī pie Ļoļas, tad viss kas var būt. Un vēl - Latvijā M3 kabrjiem virsbūves mētājās uz katra stūra?
Veiksmi darbos.
Piem. elektornika tacu ir identiski vienada abiem UK , un LV modeliem vai ne ??
Paradi man kadu prestizu servisu LV kurs veic parbuves no UK uz LV ???? (buss vien jadodas pie kaiminu Ļoļas)
Tehniska parbuve burtiski motors tikai paliek tad veida stavot , stures reika , bremzu sitem utt tiek kasita kopa pa šrotiem
Tur gudriniek lai ka tu neparbuvetu buss milioniem knifiņu ,nepilnibu , kas to masinu padaris par LEGO ne BMW
Tir un vienigi mans viedoklis ... un ka jau teicu ispasniekam novelu tikai veiksimi darbos !!
Nervi, nervi..
Njā, perfekts
Forši, ka maks atļauj pilnībā restaurēt jau tā tik labā stāvoklī esošu e36
Forši, ka maks atļauj pilnībā restaurēt jau tā tik labā stāvoklī esošu e36
Njaa sitada masina pilnigi gaaz nost no kaatiem ir uz ko paskatities un papriecaties
Pārlikt stūri e36 ir mīziens, tur nekā nav. Tā kā Orkaans saka - skrūvēšanas vaina
skaists auto M3 protams
Par pārlikšanu domāju ka diža pekle tev tur nebūs, paziņa pārlika 2007. gada pasātam stūri vot tur gan bija dziļa pekle. Bet salīdzinot viņu ar e36 es domāju ka nebus tik traki. Un turklāt tik skaista auto dēļ ,nevajadzētu būt žēl ne naudas ne bišķi pačakarēties . ++par apņēmību :)
Par pārlikšanu domāju ka diža pekle tev tur nebūs, paziņa pārlika 2007. gada pasātam stūri vot tur gan bija dziļa pekle. Bet salīdzinot viņu ar e36 es domāju ka nebus tik traki. Un turklāt tik skaista auto dēļ ,nevajadzētu būt žēl ne naudas ne bišķi pačakarēties . ++par apņēmību :)
oga!
veiksmi darbos
veiksmi darbos
Skaists,lai veicas
Smuki , labs pirkums :) .. Un piebildīšu pārējiem, pārlik stūri nav problēma, ja rokas aug no pareizās vietas, viss ies, kā smērēts :) .. ja dzen uz labu vietu, kur pārbūvēs, arī nebūs problēmu :)
Un tas 3.2 motorīts
Un tas 3.2 motorīts
Vieniigi jaareekjinaas veel ar taadiem siikumiem ,kaa prieksheejie lukturi un spogulji! Arii tie ir jaanomaina lai vareetu iziet skati pie mums Spogulji skatee neiespaido ,bet pasham braukshanai gan traucees
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ko iespaido priekšējie lukturi? .. par spoguļiem vēl jā, bet par lukturiem - neiebraucu..Orkaans rakstīja:Vieniigi jaareekjinaas veel ar taadiem siikumiem ,kaa prieksheejie lukturi un spogulji! Arii tie ir jaanomaina lai vareetu iziet skati pie mums Spogulji skatee neiespaido ,bet pasham braukshanai gan traucees
Lukturiem stars ir uz preteejo pusi!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja tev nav sajēga par ko runā, tad labāk nerunā. Savādāk radīsies ne visai labs priekšstats par Tevi.bosiks11 rakstīja:Ruu rakstīja:Kādas nepilnības? Ja pārliek kkādā kaktu kantorī pie Ļoļas, tad viss kas var būt. Un vēl - Latvijā M3 kabrjiem virsbūves mētājās uz katra stūra?
Veiksmi darbos.
Paradi man kadu prestizu servisu LV kurs veic parbuves no UK uz LV ???? (buss vien jadodas pie kaiminu Ļoļas)
Tehniska parbuve burtiski motors tikai paliek tad veida stavot , stures reika , bremzu sitem utt tiek kasita kopa pa šrotiem
Tur gudriniek lai ka tu neparbuvetu buss milioniem knifiņu ,nepilnibu , kas to masinu padaris par LEGO ne BMW
Tir un vienigi mans viedoklis ... un ka jau teicu ispasniekam novelu tikai veiksimi darbos !!
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Tie paši lukturi samērā viegli pārbūvējas, tā ka nav vajadzības iegādāties citus. Principā, spoguļiem ar vajadzētu pietikt tikai ar stikliņu nomaiņuOrkaans rakstīja:Lukturiem stars ir uz preteejo pusi!
Pēdējais labojis Rex - 11 Sep 2011, 20:50, kopā labots 1 reizi.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Var protams mainiit tikai stiklus, bet e36 stikli maksaa divreiz vairaak nekaa lietoti lukturi
Tas jau ir cits stāsts
P.s. Auto ir konfekte , lai izdodas viss iecerētais
P.s. Auto ir konfekte , lai izdodas viss iecerētais
- To kas izcelts rasktits , tadiem ka tu ....Rex rakstīja:Ja tev nav sajēga par ko runā, tad labāk nerunā. Savādāk radīsies ne visai labs priekšstats par Tevi.bosiks11 rakstīja:Ruu rakstīja:Kādas nepilnības? Ja pārliek kkādā kaktu kantorī pie Ļoļas, tad viss kas var būt. Un vēl - Latvijā M3 kabrjiem virsbūves mētājās uz katra stūra?
Veiksmi darbos.
Kāds prasīja Tavu viedokli šeit? Ja izsaki savu viedokli, tad nesauc citus par "gudriniekiem", ja pats nepārzini šo procesu
Ko jūs kasaties, cilvēks centās izpausties, protams, ka neko sakarīgu neteicis .. varbūt viņš pats sev visu pārlicis, bet paneli aizmirsis nomainīt .. - jociņš , neņem nopietni..
Fakingi labs aparāts. Pedo-blau krāsa man vienmēr ir patikusi. Arvien vairāk un vairāk kabrio parādās LV. Bet šaubos vai tie ir ///M. Šitas labs. Meitenēm patiks
Sveiki ilgi nekas nau rakstits un pievienots
bet darbi sadariti daudz
ka piemeram
uzliokti jauni diski sakopta motortelpa un vesela kaudze ar jaunam detalam
sajugs visas siksnas rulisi jauna ella udens pumpis un daudz kas cits! vienigais kas palicis ir janomaina sture un jaieleik jauns logs aizmugure un taD BUS BAIGA CELKA:d
sory nezinu ka bildes ielikt bet jaunas bildes seit
http://foto1.inbox.lv/tucis55/e36-m3-sa ... G-0197.jpg
bet darbi sadariti daudz
ka piemeram
uzliokti jauni diski sakopta motortelpa un vesela kaudze ar jaunam detalam
sajugs visas siksnas rulisi jauna ella udens pumpis un daudz kas cits! vienigais kas palicis ir janomaina sture un jaieleik jauns logs aizmugure un taD BUS BAIGA CELKA:d
sory nezinu ka bildes ielikt bet jaunas bildes seit
http://foto1.inbox.lv/tucis55/e36-m3-sa ... G-0197.jpg