Mans e36 m3 cabrio
auto tika iegadats divas nedelas atpakal anglija un drizuma dosies uz latviju kur tiks mainita auto sture !
Sikak par auto
bmw e36 m3 cabrio 1998 gada izlaidums ar 3,2 dzineju !
ekstras
el jumsts
el logi
parking sensori
klimata kontrole
kondicionieris
el sedekli
6 cd cendzeris
gan jau vell kaut kas !:D
Tuvakie plani nomainit sturi un nakam vasar tiks restaurets pats auto vizualais un salons un ja pietiks lidzeklu ari kap remonts dzinejam !
lai gan par gaitu nevar sudzeties ari tagad!
bildes var apskatit seit nemaku ielikt savadak!
Sikak par auto
bmw e36 m3 cabrio 1998 gada izlaidums ar 3,2 dzineju !
ekstras
el jumsts
el logi
parking sensori
klimata kontrole
kondicionieris
el sedekli
6 cd cendzeris
gan jau vell kaut kas !:D
Tuvakie plani nomainit sturi un nakam vasar tiks restaurets pats auto vizualais un salons un ja pietiks lidzeklu ari kap remonts dzinejam !
lai gan par gaitu nevar sudzeties ari tagad!
bildes var apskatit seit nemaku ielikt savadak!
Pēdējais labojis Georgijs - 10 Sep 2011, 01:54, kopā labots 1 reizi.
Ideāls !
Lūk arī sāk parādīties viens pēc otra M3.
Un šis ir pirmais M3 kabrio.
Kādās cenās šis nāca?
Lūk arī sāk parādīties viens pēc otra M3.
Un šis ir pirmais M3 kabrio.
Kādās cenās šis nāca?
pasu auto iegadajos 3500 marcinam protrams ir defekti bet ta pa lielu viss ir baigi labi vairak ir tadi ka vizuali defekti !
Ka saprast pirmais m3 cabrio? latvija vairak nau ?
pirmais iekš e36.lv
Georgijs rakstīja:pasu auto iegadajos 3500 marcinam protrams ir defekti bet ta pa lielu viss ir baigi labi vairak ir tadi ka vizuali defekti !
tas bij domāts iekš e36.lv ar šo krāsu visi bmw izskatās
prieks kad patik !
Matus neplēšs nost, kad ar 321 zirgu pa šoseju ar nolaistu jumtu mauc?
Ktoto vsotaki kupil
Forss jau, bet es vienmer loti skeptiski skatos uz to barbuvi.... tas vairs nebuss tas M3 man liekas .... jo nepilnibas paarbuvejot garantetas 100% ,Labak iekrame to m3 kartigi un akurati ieks kada LV autina un busss letak un daudz labak Katra zina lai veicas....
Kādas nepilnības? Ja pārliek kkādā kaktu kantorī pie Ļoļas, tad viss kas var būt. Un vēl - Latvijā M3 kabrjiem virsbūves mētājās uz katra stūra?
Veiksmi darbos.
Veiksmi darbos.
Ruu rakstīja:Kādas nepilnības? Ja pārliek kkādā kaktu kantorī pie Ļoļas, tad viss kas var būt. Un vēl - Latvijā M3 kabrjiem virsbūves mētājās uz katra stūra?
Veiksmi darbos.
Piem. elektornika tacu ir identiski vienada abiem UK , un LV modeliem vai ne ??
Paradi man kadu prestizu servisu LV kurs veic parbuves no UK uz LV ???? (buss vien jadodas pie kaiminu Ļoļas)
Tehniska parbuve burtiski motors tikai paliek tad veida stavot , stures reika , bremzu sitem utt tiek kasita kopa pa šrotiem
Tur gudriniek lai ka tu neparbuvetu buss milioniem knifiņu ,nepilnibu , kas to masinu padaris par LEGO ne BMW
Tir un vienigi mans viedoklis ... un ka jau teicu ispasniekam novelu tikai veiksimi darbos !!
bosiks11 rakstīja:Forss jau, bet es vienmer loti skeptiski skatos uz to barbuvi.... tas vairs nebuss tas M3 man liekas .... jo nepilnibas paarbuvejot garantetas 100% ,Labak iekrame to m3 kartigi un akurati ieks kada LV autina un busss letak un daudz labak Katra zina lai veicas....
BMW paarlikt stuuri nav pilniigi nekaadas probleemas! skruuveeshanas vaina tikai
Smuks auto
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pa smuko, izskatās ka pasaulē sāk kristies naftas cenas!?
Par to stures parliksanu pilnigas mulkibas !
Es runaju ar cilveku kas man to visu daris vins teica ka maksa ta ari dara darbu repektivi ja gribi pa leto tad ari uztaisis tev pa leto es taks auto taisu preks sevis nevis preks pardosana !
Un tas jau nau nekads e65 kur ir memi daudz visadu knifinu tas ir e36 tikai tapec jau ari bija doma parlikt sturi!
+tas kad latvija nereali dabut e36 m3 kabri+ paskaties kads vins bus jo kadi tur taja latvija celi??
pirku tapec kad mazins nobraukums un pilnigi visa servisa vesture nak lidz !
stures reika bus no m3 ka saku ja piss kapeikas tad bus srots ja maksa naudu bus tads kadam jabut !
Es runaju ar cilveku kas man to visu daris vins teica ka maksa ta ari dara darbu repektivi ja gribi pa leto tad ari uztaisis tev pa leto es taks auto taisu preks sevis nevis preks pardosana !
Un tas jau nau nekads e65 kur ir memi daudz visadu knifinu tas ir e36 tikai tapec jau ari bija doma parlikt sturi!
+tas kad latvija nereali dabut e36 m3 kabri+ paskaties kads vins bus jo kadi tur taja latvija celi??
stures reika bus no m3 ka saku ja piss kapeikas tad bus srots ja maksa naudu bus tads kadam jabut !
+ cali tad iesakat kadu kantori kur maina sturres?
Izskatās ļoti smuki, un krāsa tiešām :sex: cena arī laba :)
+10000000Georgijs rakstīja:Par to stures parliksanu pilnigas mulkibas !
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ko lai saka - Skaists auto!
Pēdējais labojis marux - 11 Sep 2011, 18:08, kopā labots 1 reizi.
Baac nu kompekte! Smukaaaku auto vienkaarshi nevar veeleties! Kaa sak, lai tev izdodas taa stuures un visu paarejo lietinu paarlikshana un salikshana pa 100% un lai tev labi braucaas!
P.S. Diski monstri, baigi patiikaas!
P.S. Diski monstri, baigi patiikaas!