E36-Uga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
tds un tomāts.
Likās, ka šito vēl neviens nebija pamanījis.
Lai nu kā, lai Tev veicas un neizpūš galvu!
Likās, ka šito vēl neviens nebija pamanījis.
Lai nu kā, lai Tev veicas un neizpūš galvu!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Cik cilvēki tik viedokļi bet nu jā, pirku priekš braukšanas nevis driftošanas
Šodien uz aizmugurējā bufera ieraudzīju tādu kā vāciņu un izrādās ka tur āķis nāk Jautājums sekojoši, man ir vajadzīgs tikai tas pašā āķa gals?vai arī tur vēl kaut kam jābūt?
Šodien uz aizmugurējā bufera ieraudzīju tādu kā vāciņu un izrādās ka tur āķis nāk Jautājums sekojoši, man ir vajadzīgs tikai tas pašā āķa gals?vai arī tur vēl kaut kam jābūt?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man jau likās ka šādi joki ir beigušies. Cik ta sūda magnetola maksā no 60-100jau sakarīgas.pārdot lietotu pa 30 nu njaa... veiksmīgi zagli atrast!
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Hiperaktīvais rakstīja:Man jau likās ka šādi joki ir beigušies. Cik ta sūda magnetola maksā no 60-100jau sakarīgas.pārdot lietotu pa 30 nu njaa... veiksmīgi zagli atrast!
Tā magnetola Poh, darba instrumenti kādu 600 eiro vērtībā ar nozagti:(
Bēdīgi jau ir, bet būs rūgta mācība vērtīgas mantas pa nakti mašīnā neatstāt!
Kur tas notika?
Kur tas notika?
Lawwr rakstīja:Bēdīgi jau ir, bet būs rūgta mācība vērtīgas mantas pa nakti mašīnā neatstāt!
Kur tas notika?
Nu tagad saprotu jā:)
Tomsona 33
Varbūt kāds darba kolēģis/kaimiņš, kas zina ka atstā instrumentus auto ???Uga rakstīja:darba instrumenti kādu 600 eiro vērtībā ar nozagti:(
Kolēģi nē, bet tiesam liekas ka kāds zinātājs to ir darījis, jo nebija ne tur kaut kāds krutais maģis ne kā, bet subi neviens nebija ņēmis, bet somu ar netīrām zeķēm un melnās kapeikas kas bija pelnu traukā tas arī bija savāktasPjērs rakstīja:Varbūt kāds darba kolēģis/kaimiņš, kas zina ka atstā instrumentus auto ???Uga rakstīja:darba instrumenti kādu 600 eiro vērtībā ar nozagti:(
vismaz izsituši mazo stiklu.
To ir visgrūtāk nomainīt, bet jā salauzt šitādiem pidariem rokas
Veiksmi tos lo*us atrast
Cik no policijas saptratu tad nekāda lielā cerība nav, ja nu kameras kaut ko redz tad viņi teica ka viņiem jau uz pieres nebūs rakstīts personas kods, vārds un uzvārds,bet nu jācer ka tie bomži būs ielikuši tos instrumentus lombardā un tad varētu dabūt viņus rokā:)
Lūgums varbūt kāds ierauga šādu magnetolu tad varētu man padot ziņu, tādi man liekas daudz nav
Lūgums varbūt kāds ierauga šādu magnetolu tad varētu man padot ziņu, tādi man liekas daudz nav
Bedigi dzirdet ka tadi merkaki vel ir, bet ja kas man ir viens tads stikls majas varu atdot ja ir vajag!un cerams ka vinus atradis.
Tos nozagtos instrumentus un maģi pačeko ss.lv
Ss.lv skatu ik pa stundai, rīt kad būšu rīgā būs japastaigā pa lombardiem un jāpaskatās.
Viss beigās tika sataisits, nedomāju ka tik maziņu stiklu būs tik grūti ielikt Jauno magnetolu arī ieliktu
Viss beigās tika sataisits, nedomāju ka tik maziņu stiklu būs tik grūti ielikt Jauno magnetolu arī ieliktu
Nu ko, tuvāko dienu laikā tad beidzot būs laikam jāņem tā galva nost
Tātad viss tomēr ir mainījies galvu neņemšu nost, izdomāju ka labāk mainīšu motoru, uzrādās vēl visādas problēmas tāpēc arī tā izdomāju ka labāk būtu mainīt visu
Ceļam ārā jauno dzinēju Ceļā jau uz mājām Šodien tad izdomāju nedaudz pajaukšu un nomainīšu visu kamēr var viegli tikt klāt
Ceļam ārā jauno dzinēju Ceļā jau uz mājām Šodien tad izdomāju nedaudz pajaukšu un nomainīšu visu kamēr var viegli tikt klāt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right