E36-Uga
Sveiki!
Pāris nedēļas atpakaļ iegādājos BMW
Iepriekš bija kupeja un domāju viņu celt augšā, bet kad palīdu dziļāk iekšā tad sapratu ka tur vairs nav jēga tātad iegādājos Touringu
Par auto:
Marka : BMW
Modelis: 325Tds
Izlaiduma gads: 1997
Nobraukums : 400 000
Ātrumkārba : Automāts
Auto komplektācija:
dalītā digitālā klimata kontrole
Elektriski priekšējie logi
elektriskā lūka
7 pogu OBC
apsildāmie spoguļi
kruīzkontrole
Lietus sensors( gāja un vairāk neiet laikam)
Pusādas salons
Izdarītās lietas:
Eļļas un filtra maiņa
Antifrīza maiņa
Gaisa filtra maiņa
Salona filtra maiņa
Termostata maiņa
Ūdens sūkņa maiņa
Par auto, sakumā viss likās ideali un par lētam naudām dabūts, bet protams mūsdienās tā nenotieks sakumā pabraucu viss kārtībā, tad pa brīvdienām aizbraucu uz laukiem kas atrodas 150 km no Rīgas un tad arī sākās, attaisu kapotu, itkā nedaudz gar radiatora atplūdes bačoka korķi pūš gaisu ārā un nedaudz natifrīzs nāk, labi, nomainu to korķi, pabraucu kādu gabalu, paskatos, protams radiatora trubas kā akmens nu ko tuvākajā laikā nāksies skrūvēt nost galvu un skatīties kas tur pa vainu
Un tad vēl sākuma kad pirku pa pilsētu viss kārtībā, bet kad jau biju nopircis tad protams bija jāaizbrauc uz kādu soseju un japatestē kā viņš iet, un teikšu kā bija, viņš negāja :D sākumā domāju turbīna nepūš, puss mašīnu jau izjaucu, lai tiktu lidz turbinai klāt, itka viss kārtībā, salieku atpakaļ un nesaprotu kas vel varetu būt par vainu, atnāk draugs un izraujs gaisa masas mērītājam vadu, un tad viņš arī sāka iet kā būtu BMW jāiet
Plāni:
Sākumā tikt kārtībā ar motoru
un pec tam jāspiež uz vizuālo, diski, buferis un viss pārējais
Bildes būs vēl kad nomazgāšu un iztīrīsu mašīnu
Pāris nedēļas atpakaļ iegādājos BMW
Iepriekš bija kupeja un domāju viņu celt augšā, bet kad palīdu dziļāk iekšā tad sapratu ka tur vairs nav jēga tātad iegādājos Touringu
Par auto:
Marka : BMW
Modelis: 325Tds
Izlaiduma gads: 1997
Nobraukums : 400 000
Ātrumkārba : Automāts
Auto komplektācija:
dalītā digitālā klimata kontrole
Elektriski priekšējie logi
elektriskā lūka
7 pogu OBC
apsildāmie spoguļi
kruīzkontrole
Lietus sensors( gāja un vairāk neiet laikam)
Pusādas salons
Izdarītās lietas:
Eļļas un filtra maiņa
Antifrīza maiņa
Gaisa filtra maiņa
Salona filtra maiņa
Termostata maiņa
Ūdens sūkņa maiņa
Par auto, sakumā viss likās ideali un par lētam naudām dabūts, bet protams mūsdienās tā nenotieks sakumā pabraucu viss kārtībā, tad pa brīvdienām aizbraucu uz laukiem kas atrodas 150 km no Rīgas un tad arī sākās, attaisu kapotu, itkā nedaudz gar radiatora atplūdes bačoka korķi pūš gaisu ārā un nedaudz natifrīzs nāk, labi, nomainu to korķi, pabraucu kādu gabalu, paskatos, protams radiatora trubas kā akmens nu ko tuvākajā laikā nāksies skrūvēt nost galvu un skatīties kas tur pa vainu
Un tad vēl sākuma kad pirku pa pilsētu viss kārtībā, bet kad jau biju nopircis tad protams bija jāaizbrauc uz kādu soseju un japatestē kā viņš iet, un teikšu kā bija, viņš negāja :D sākumā domāju turbīna nepūš, puss mašīnu jau izjaucu, lai tiktu lidz turbinai klāt, itka viss kārtībā, salieku atpakaļ un nesaprotu kas vel varetu būt par vainu, atnāk draugs un izraujs gaisa masas mērītājam vadu, un tad viņš arī sāka iet kā būtu BMW jāiet
Plāni:
Sākumā tikt kārtībā ar motoru
un pec tam jāspiež uz vizuālo, diski, buferis un viss pārējais
Bildes būs vēl kad nomazgāšu un iztīrīsu mašīnu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lietus sensors?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
rvars rakstīja:Lietus sensors?
nav nevienam e36 bijis lietus sensors. aizmirsti
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Tie ir meli. Re, viens eksemplārs, kas ar tādu aprīkots
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
man šķiet ka e36 nekad mūžā nav nācis lietus sensors. un diski kož acis ārā. Bet ir ok. sveikts touringu bariņā
Tad kādēļ man spogulim pienāk kādi 8 vadi, un kad es braucu pa soseju lietainā laikā, kad kāds brauca pa priekšu man paši logu tīrītāji sāka kustēties ātrāk un kad lietus pārstāja tad man palika uz to otro poziciju, un tad vins pa brītiņam gāja nu varbut nav arī, varbut kad bija lielāks lietus tad kaut kas gāja uz īso
Nofočē salona spoguļa vietu no ārpuses!!Uga rakstīja:Tad kādēļ man spogulim pienāk kādi 8 vadi, un kad es braucu pa soseju lietainā laikā, kad kāds brauca pa priekšu man paši logu tīrītāji sāka kustēties ātrāk un kad lietus pārstāja tad man palika uz to otro poziciju, un tad vins pa brītiņam gāja nu varbut nav arī, varbut kad bija lielāks lietus tad kaut kas gāja uz īso
Sveicam forumā! Salons izskatās labs! (un pilna bāka arī )
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Varbūt ātrums bija iemesls kādēļ šotkas ātrāk kustējās?Uga rakstīja:Tad kādēļ man spogulim pienāk kādi 8 vadi, un kad es braucu pa soseju lietainā laikā, kad kāds brauca pa priekšu man paši logu tīrītāji sāka kustēties ātrāk un kad lietus pārstāja tad man palika uz to otro poziciju, un tad vins pa brītiņam gāja nu varbut nav arī, varbut kad bija lielāks lietus tad kaut kas gāja uz īso
2. Speed Sensitive Wipers:- In the rain, the wipers will change their speed according to the car speed. The 3 settings for the wipers speed are:-
a. Intermittent:- Wipers go intermittently at speeds above 3 mph (about) and do not work at all when stopped.
b. Speed one:- Wipers go slowly at speeds above 3 mph (about) and go intermittently when stopped.
c. Speed two:- Wipers go fast at speeds above 3 mph (about) and slowly when stopped.
Tad varbut arī tā bija vienigais nodomaju kapec spogulim vajaga tik daudz vadusPeteris rakstīja:Varbūt ātrums bija iemesls kādēļ šotkas ātrāk kustējās?Uga rakstīja:Tad kādēļ man spogulim pienāk kādi 8 vadi, un kad es braucu pa soseju lietainā laikā, kad kāds brauca pa priekšu man paši logu tīrītāji sāka kustēties ātrāk un kad lietus pārstāja tad man palika uz to otro poziciju, un tad vins pa brītiņam gāja nu varbut nav arī, varbut kad bija lielāks lietus tad kaut kas gāja uz īso
2. Speed Sensitive Wipers:- In the rain, the wipers will change their speed according to the car speed. The 3 settings for the wipers speed are:-
a. Intermittent:- Wipers go intermittently at speeds above 3 mph (about) and do not work at all when stopped.
b. Speed one:- Wipers go slowly at speeds above 3 mph (about) and go intermittently when stopped.
c. Speed two:- Wipers go fast at speeds above 3 mph (about) and slowly when stopped.
Nav nav, tas sensors:D:D izgāju tagad ārā pamēģināt, un tiešām tas uz to ātrumu ir:D
tomāts.
ideala kompletacija TDS un automats cerams tev suknis nav sadilis un lec labi ja ne tad driz zinasi kpc tadu auto nevajag pirkt
Sveiciens touringu pulkā.
Un lai izdodas viss iecerētais.
Un lai izdodas viss iecerētais.
AndzaK_LV rakstīja:ideala kompletacija TDS un automats cerams tev suknis nav sadilis un lec labi ja ne tad driz zinasi kpc tadu auto nevajag pirkt
Ja arī sūknis izbeigtos, tāpat lētāk beigās gan jau viss izietu kā tev ar savas lamatas labošanu
Pagaidām viss strādā labi, lec no pus grieziena, auksts un silts
ai kads tu malacitis iemacijies uzdirstEdgarsE rakstīja:AndzaK_LV rakstīja:ideala kompletacija TDS un automats cerams tev suknis nav sadilis un lec labi ja ne tad driz zinasi kpc tadu auto nevajag pirkt
Ja arī sūknis izbeigtos, tāpat lētāk beigās gan jau viss izietu kā tev ar savas lamatas labošanu
un cik tad ilgi Atjaunots suknis ies? max gadu lidz atkal javed restauret?
pasam bija TDS un zinu kadas ir ta motora izmaksas, sulojosa elektriska sprausla vispar ir kkads p....
zzhurka rakstīja:tomāts.
Un?
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Tādēļ, ka visi e36 braucēji jau sākumā ir sliktdibenu drifteri. Ar automātu taču neviens nešķērēLitrsALus rakstīja:zzhurka rakstīja:tomāts.
Un?
Nu hvz hvz, ne visi pērk e36 tikai lai liktu slīpi, bet nu lielākā daļa gan, tam piekrituGatisB. rakstīja:Tādēļ, ka visi e36 braucēji jau sākumā ir sliktdibenu drifteri. Ar automātu taču neviens nešķērēLitrsALus rakstīja:zzhurka rakstīja:tomāts.
Un?