E36-Kristapseduards
Sture man arī nepatīk. Gribu 4 staru FL stūri, ši arī pēc diametra ir nedaudz lielāka.Lawwr rakstīja:Nuu, ja gadījumā nepatiks, tad droši pm.Kristapseduards rakstīja:Es pats viņus principā par brīvu dabuju, 10 eurLawwr rakstīja:Atdod melnos griestus!
p.s. to pretīgo stūri derētu nomainīt.
Es pats viņas nejedzu atšķirt.ZzevsS rakstīja: Piedod manu kļūdu, izskatās līdzīga.
Nokrāsoju bamperu aizmugurē.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Kristapseduards - 24 Mar 2016, 12:22, kopā labots 2 reizes.
Ir šis tas izdarīts.
Pirms > Pēc > Pa lielam visu laiku kautko mēģinu un cenšos darīt... Protams ar lidzekļiem ir kā ir.. Salons biku glītāks padarīts ar fl stūri un nedaudz uzlabota muzika. Ir ielikta sony magnetola, kas tika samainīta pret pastiprinātāju. Un ļoti lēti iegādājos FLI subīti aktīvo. Sakartoti vadi skaļruņiem, lukturiem. Nomainīta gofra, kura atrodas starp droseli un Gaisa masas mērītāju, kā arī tika samainīta truba, tukšgaitas regulatorām. Tā kura iet uz iepludi. Protams bija ari daudzo zirgaspēku periods.. Sniegs. Bija interesanti pabraukāt. Bija dažādas domas ko darīt ar šo nelaimes čupu. Nu tagad mērķis ir skaidrs
Tagad proritāteir sataisīt izplūdi, tas ir piemetināt gala bunduli labu, savienojumu kas ir pec katalizatora noslēgt kartīgi un abas daļas kopā sametināt. Ielikšu kādas bildes
Pirms > Pēc > Pa lielam visu laiku kautko mēģinu un cenšos darīt... Protams ar lidzekļiem ir kā ir.. Salons biku glītāks padarīts ar fl stūri un nedaudz uzlabota muzika. Ir ielikta sony magnetola, kas tika samainīta pret pastiprinātāju. Un ļoti lēti iegādājos FLI subīti aktīvo. Sakartoti vadi skaļruņiem, lukturiem. Nomainīta gofra, kura atrodas starp droseli un Gaisa masas mērītāju, kā arī tika samainīta truba, tukšgaitas regulatorām. Tā kura iet uz iepludi. Protams bija ari daudzo zirgaspēku periods.. Sniegs. Bija interesanti pabraukāt. Bija dažādas domas ko darīt ar šo nelaimes čupu. Nu tagad mērķis ir skaidrs
Tagad proritāteir sataisīt izplūdi, tas ir piemetināt gala bunduli labu, savienojumu kas ir pec katalizatora noslēgt kartīgi un abas daļas kopā sametināt. Ielikšu kādas bildes
Kā tu tos rūsas burbuļus apstrādāji?
Tika ar flekša un drāšu birstes palīdzību noņemta rūsa, tālāk sekoja ataukošana un tad tika nopūsta konknkrētā vieta ar pretrusas īpašību saturošu grunti.Duuj rakstīja:Kā tu tos rūsas burbuļus apstrādāji?
Izskatās,ka bez špakteļa esi strādājis
P.s Veiksminar brilliantrot uzturešanu. Pats cīnos un plānoju visu pārkrāsot. Galvenais pulē
P.s Veiksminar brilliantrot uzturešanu. Pats cīnos un plānoju visu pārkrāsot. Galvenais pulē
Špakteli neizmantoju... Esmu vienkārši aizvacis rūsu. Auto būs jākrāso. Tad arī tiks viss špaktelēts un taisnots. Pagaidā ir galvenais saglabāt veselo un noverst bojājumus. Ar šo krāsu sarežģīts stāsts... Jo kā jau zināms viņa ir bez lakas... Krāsojot būs daudz jastudē, vismaz tā nojaušu... Paldies, arī vēlu vieksmi ar kupejuDuuj rakstīja:Izskatās,ka bez špakteļa esi strādājis
Tā...
Auto tirk labots brīvajos brīžos.
Secinājums viens.. Iepriekšejam īpašniekam metināšanas skills bijis graujoš...
To kas te ir darīts, pat īsti nevar nosuakt par metināšanu, bet gan par saķeršanu.
Slieksnis nav tik traks, ir redzēti daudz trakāki un briesmīgāki. Bet jāmetina nedaudz jau ir.
Tas viss tiks parmetināts. Tiks arī korķi grīdā metināti ciet...
Protams saprotu, varbut kādam liksies gateris... Bet es neredzu vajadzību pēc viņiem.
Priekšējiem lukturiem arī uztaisiju gateri.. Plastmasu ap lēcu nokrāsoju melnu Neliekas tik traki.
Spidometram bultas ar sarkano nagu laku arī tika satūnētas
Auto tirk labots brīvajos brīžos.
Secinājums viens.. Iepriekšejam īpašniekam metināšanas skills bijis graujoš...
To kas te ir darīts, pat īsti nevar nosuakt par metināšanu, bet gan par saķeršanu.
Slēpts saturs: Parādīt
Tas viss tiks parmetināts. Tiks arī korķi grīdā metināti ciet...
Protams saprotu, varbut kādam liksies gateris... Bet es neredzu vajadzību pēc viņiem.
Priekšējiem lukturiem arī uztaisiju gateri.. Plastmasu ap lēcu nokrāsoju melnu Neliekas tik traki.
Slēpts saturs: Parādīt
Gateris
Sen nav bijis update.
Vecais M40 jau vilka pēdējos elpas vilcienus, motors bija parverties par kartīgu klaburčūsku Tas pateicoties kompetsātoriem... M40 šobrīd - Pirms aptuveni mēneša tika iegādāts M43B18 ļoti labā stāvoklī, izcelts no vacieša, ar patieso nobraukumu 200 000 - 240 000 km nobraukumu (Precīzi neatceros) Motoram ceļot iekšā samainiju izpludes blīves, spilvenus, kardāna muftu.
Ieceļot dzinēju, savienojot visus vadus, EWS, starteris grieza, suknis strādāja, dzirkstele bija, bet nesmidzināja degvielu. Rezultātā tika secināts, ka problēma ir iekš EWS. Tika sākts meklēt cits EWS komplekts... Nočakarējos 2x dienas un tad bija iespeja tikt pie M42B18 tobiš 1.8is.Dzinējs 1994 gada Šo iespēju es nepalaidu garām.. Aizbraucu pakaļ dzinejam, tajā pašā vakarā to arī iecēlu. Visu savienoju, ižņemot lambdu, jo nav bikse. Un tad sekoja pirmais starts. Dzinejs patīkami pieleca. Daudz netika gāzēts, jo eļļa nebija līmenī.
Šim auto esmu uzstādijis arī elektrisko ventilātoru, komplektā motoram dabuju arī ideālu lielo radiatoru.
Auto tagad viss iet, tas tiek gatavots skatei. Lietas kas izdarītas -
----Ieswapots m42b18
----Uzstādits divmasas spararata vietā M40 vienmasnieks M42 spararats sver 12kg, M40 8kg
----Uzstādīts lielais radiātors ar elektrisko ventilātoru ----Nomainīti visi 4x amartizātori, priekšā monro, aizmugurē kautkādi vācu, nosaukumu aizmirsu.
----Samainiti visi motora un karbas spilveni,
----Nopirkta trukstošā migla,
Vel daudz sīkumi.
Lietas kas vel jaizdara-
----janomaina varstu vāka blive, ar gredzeniem, jo pie svecēm ir vērojama eļļa.
----jānomaina vejstikls
----janomaina priekšējie lukturi,
----jasametina izplūde,
----jāsamaina eļļa, filtri, sveces, svečvadi.
----jasametina grīda.
Patiesībā pat nezinu kas man šajā auto patīk..Un kapēc viņu taisu, jo pašlaik ir cits auto (Dīzelis) un šis pat ir lieks, bet galīgi negribas pārdot, kaut arī zinu, ka te ar bundžu ir pilnigi kapi
Cerams, ka viss plānotais tiks realizēts.
Vecais M40 jau vilka pēdējos elpas vilcienus, motors bija parverties par kartīgu klaburčūsku Tas pateicoties kompetsātoriem... M40 šobrīd - Pirms aptuveni mēneša tika iegādāts M43B18 ļoti labā stāvoklī, izcelts no vacieša, ar patieso nobraukumu 200 000 - 240 000 km nobraukumu (Precīzi neatceros) Motoram ceļot iekšā samainiju izpludes blīves, spilvenus, kardāna muftu.
Ieceļot dzinēju, savienojot visus vadus, EWS, starteris grieza, suknis strādāja, dzirkstele bija, bet nesmidzināja degvielu. Rezultātā tika secināts, ka problēma ir iekš EWS. Tika sākts meklēt cits EWS komplekts... Nočakarējos 2x dienas un tad bija iespeja tikt pie M42B18 tobiš 1.8is.Dzinējs 1994 gada Šo iespēju es nepalaidu garām.. Aizbraucu pakaļ dzinejam, tajā pašā vakarā to arī iecēlu. Visu savienoju, ižņemot lambdu, jo nav bikse. Un tad sekoja pirmais starts. Dzinejs patīkami pieleca. Daudz netika gāzēts, jo eļļa nebija līmenī.
Šim auto esmu uzstādijis arī elektrisko ventilātoru, komplektā motoram dabuju arī ideālu lielo radiatoru.
Auto tagad viss iet, tas tiek gatavots skatei. Lietas kas izdarītas -
----Ieswapots m42b18
----Uzstādits divmasas spararata vietā M40 vienmasnieks M42 spararats sver 12kg, M40 8kg
----Uzstādīts lielais radiātors ar elektrisko ventilātoru ----Nomainīti visi 4x amartizātori, priekšā monro, aizmugurē kautkādi vācu, nosaukumu aizmirsu.
----Samainiti visi motora un karbas spilveni,
----Nopirkta trukstošā migla,
Vel daudz sīkumi.
Lietas kas vel jaizdara-
----janomaina varstu vāka blive, ar gredzeniem, jo pie svecēm ir vērojama eļļa.
----jānomaina vejstikls
----janomaina priekšējie lukturi,
----jasametina izplūde,
----jāsamaina eļļa, filtri, sveces, svečvadi.
----jasametina grīda.
Patiesībā pat nezinu kas man šajā auto patīk..Un kapēc viņu taisu, jo pašlaik ir cits auto (Dīzelis) un šis pat ir lieks, bet galīgi negribas pārdot, kaut arī zinu, ka te ar bundžu ir pilnigi kapi
Cerams, ka viss plānotais tiks realizēts.
Taču sapulē vienreiz! Par padarito
A kur tu vispãr pazudis ??edawards rakstīja:Taču sapulē vienreiz! Par padarito