E36-Kristapseduards
Sveiki !
Mani sauc Kristaps!
Man ir 17 gadi. Savam pirmajam auto naudu krāju jau labu laiku, regulari apmeklēju sludinajumu portālus - ss.lv, zip.lv, latauto.lv, gan te forumā skatijos auto pardošanas topiku. Meklēju auto ar maza tilpuma dzineju... Skatijos parsvarā Bmw e36, Audi 80 B4. Tad ss.lv uzgaju sludinājumu, ka pardod E36 skate uz gadu, nodoklis uz gadu nomaksāts. Piezvaniju, painteresejos. Īpašnieks stāstija ka visas durvis samainitas, aizvākta visur rūsa, tikko mainita zobene, sajugs, rocenes mehanisms viss, utt. Aizbraucām paskatijāmies viss ok krēsliņā izskatijās, protams redzeju ari defektus.Paziņa izbrauca, pats nevaru bez tiesībām. Nakamjā dienā braucam parrakstīt. Pārakstiju, bet nav viss tik skaisti kā vakarā izskatijās. Nu labi pofig... Nodomāju. Braucot mājās, drauzdene pie stures, viss itka normali iet sledzas. Ok aizbraucam pie manīm, jaizgāž man ar.... Braucu pa grantinieku, viss iet ok! Izbraucu uz asfalta, pie 100km/h auto sāk peldēt.. Tas man nepatika. Bet visā visumā ir labi, tas ka auto ir bez rūsas. Ir tikai virspusējā, kas daļēji aizvākta. Auto aizmugure ir pielipeta cita.. Krāsojums ir vienkārši anāls. Bet nu viss ar laiku.
Gads- 1992.01.17.
Marka -
Modelis- E36
Dzinējs - m40b18
Virsbūves tips - Sedans
Krāsa - BRILLANTROT
Diski - R15 7j Lietie ķinas.
Ekstras - el.logi, el.spoguļi, pioneer maģis, kenwood 350w pastiprinātājs, savilkti vadi subim, rokas balsts, pulkstenis.
Kas jaizdara -
1) Ar laiku, jauzstāda gāze. Nezinu vai šīm motoram
2)Jānomaina eļļas visur, filtri.V
3)Jāmaina kulise, jo atpakaļgaitā liekot atsitās pret konsoli.
4) Jāsamaina visas lūciņas panelim.V
5)Jasalabo haubes atvēršanas kloķis
6)Jauzstāda lūkas atvēršanas mehānisms.
7) Jāiegādājas viens miglas lukturis, jo tas ir izsists.
8)Jāsamaina visas apšvilkas.
9)Jādabon brilliantrot bampers aizmugurē.V
10)Jāsalabo centrālāV
Tālāki nākotnes plāni-
1) M44B18
2)FL Bamoers priekšā un M difusers aizmugurē.
3) Krāsošana.
4)SubisV
5)Ādas salons
6)Baltie viss apakart
7)Diski.
Izdarīts-
1) Nomazgāts
2)Iztīrīts salons, bagāžnieks.
3)Sataisīti skaļruņi priekšā(sākumā skaneja tikai aizmugurē.
4)Salabots El.logs šofera pusē.
5)Daļēji noplēsta tonejamā plēve no logiem zimugurē, daļēji jo vēl jānoplēš no mazajiem lodziņiem.
Ar auto netiks darītas nekādas perversības. Prioritāte ir lai auto ir labā tehniskā un vizuālā tehniskā stāvoklī. Šeit jūs neredzēsiet, ne saulītes, kas tiek mestas, kādā lauku pieturā, ne visus šitos stickerbombus, ne savilcējus, rusty haubes, žiltes, ķēdes, steelijus, utt. Tas viss te noteikti nebūs.
Mani sauc Kristaps!
Man ir 17 gadi. Savam pirmajam auto naudu krāju jau labu laiku, regulari apmeklēju sludinajumu portālus - ss.lv, zip.lv, latauto.lv, gan te forumā skatijos auto pardošanas topiku. Meklēju auto ar maza tilpuma dzineju... Skatijos parsvarā Bmw e36, Audi 80 B4. Tad ss.lv uzgaju sludinājumu, ka pardod E36 skate uz gadu, nodoklis uz gadu nomaksāts. Piezvaniju, painteresejos. Īpašnieks stāstija ka visas durvis samainitas, aizvākta visur rūsa, tikko mainita zobene, sajugs, rocenes mehanisms viss, utt. Aizbraucām paskatijāmies viss ok krēsliņā izskatijās, protams redzeju ari defektus.Paziņa izbrauca, pats nevaru bez tiesībām. Nakamjā dienā braucam parrakstīt. Pārakstiju, bet nav viss tik skaisti kā vakarā izskatijās. Nu labi pofig... Nodomāju. Braucot mājās, drauzdene pie stures, viss itka normali iet sledzas. Ok aizbraucam pie manīm, jaizgāž man ar.... Braucu pa grantinieku, viss iet ok! Izbraucu uz asfalta, pie 100km/h auto sāk peldēt.. Tas man nepatika. Bet visā visumā ir labi, tas ka auto ir bez rūsas. Ir tikai virspusējā, kas daļēji aizvākta. Auto aizmugure ir pielipeta cita.. Krāsojums ir vienkārši anāls. Bet nu viss ar laiku.
Gads- 1992.01.17.
Marka -
Modelis- E36
Dzinējs - m40b18
Virsbūves tips - Sedans
Krāsa - BRILLANTROT
Diski - R15 7j Lietie ķinas.
Ekstras - el.logi, el.spoguļi, pioneer maģis, kenwood 350w pastiprinātājs, savilkti vadi subim, rokas balsts, pulkstenis.
Kas jaizdara -
1) Ar laiku, jauzstāda gāze. Nezinu vai šīm motoram
2)Jānomaina eļļas visur, filtri.V
3)Jāmaina kulise, jo atpakaļgaitā liekot atsitās pret konsoli.
4) Jāsamaina visas lūciņas panelim.V
5)Jasalabo haubes atvēršanas kloķis
6)Jauzstāda lūkas atvēršanas mehānisms.
7) Jāiegādājas viens miglas lukturis, jo tas ir izsists.
8)Jāsamaina visas apšvilkas.
9)Jādabon brilliantrot bampers aizmugurē.V
10)Jāsalabo centrālāV
Tālāki nākotnes plāni-
1) M44B18
2)FL Bamoers priekšā un M difusers aizmugurē.
3) Krāsošana.
4)SubisV
5)Ādas salons
6)Baltie viss apakart
7)Diski.
Izdarīts-
1) Nomazgāts
2)Iztīrīts salons, bagāžnieks.
3)Sataisīti skaļruņi priekšā(sākumā skaneja tikai aizmugurē.
4)Salabots El.logs šofera pusē.
5)Daļēji noplēsta tonejamā plēve no logiem zimugurē, daļēji jo vēl jānoplēš no mazajiem lodziņiem.
Ar auto netiks darītas nekādas perversības. Prioritāte ir lai auto ir labā tehniskā un vizuālā tehniskā stāvoklī. Šeit jūs neredzēsiet, ne saulītes, kas tiek mestas, kādā lauku pieturā, ne visus šitos stickerbombus, ne savilcējus, rusty haubes, žiltes, ķēdes, steelijus, utt. Tas viss te noteikti nebūs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Kristapseduards - 24 Mar 2016, 12:15, kopā labots 1 reizi.
Izskatās akurāts, lai labi ripo! Kādas bildītes no salona
Veiksmi!
Nēkā Akurāta nav, vieni vienigi vizuali kasjaki. Tehniski tikaiEdvards77 rakstīja:Izskatās akurāts, lai labi ripo! Kādas bildītes no salona
Tā noderēs.Agriizz rakstīja:Veiksmi!
Veiksmi ieplanatajos darbos!!
Paldies Tev !edawards rakstīja:Veiksmi ieplanatajos darbos!!
Veiksmi un pacietību! Ar vien vairāk nepilngadīgo sāk parādīties šeit! Bet nu lkm jaunākā statusu vēl nēesmu pazaudējis.
Beha lido!
Tagad būs vel lielāks prieks skrūvēt
Pajaukts bagāžnieks.. Viss ideali minimali rusas punktiņi šur tur
Bet atradu vienu vadu kura vajadzību nezinu, varbut kāds var pateikt, kam tas nāk ?Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Malacis, vēlu veiksmi darbos!
Viss šobrīd ir processā. Tika ieķerti melnie griesti, aizmetinats vien caurums zem spārna
Ir uzlikts salona FL panelis, aizvēkti sīkie rūsas burbulīši no arkām
Auto, būs tāds budžeta auto, jo par projektu tp nenosaukt
Vel tika nopustas nāsis melnas, brille, bija galigi izrusejusi un izskatijās šausmigi, tapēc no arpuses tika noslīpēta un nopusta sarkana, izskatās jau tapt diezgan bēdīgi, bet šī brille tikai uz ziemu, jo vasarā tiks bembīts nopietnāk piekrāsots un tad visu plāns pa kartīgo darīt
Ir uzlikts salona FL panelis, aizvēkti sīkie rūsas burbulīši no arkām
Auto, būs tāds budžeta auto, jo par projektu tp nenosaukt
Vel tika nopustas nāsis melnas, brille, bija galigi izrusejusi un izskatijās šausmigi, tapēc no arpuses tika noslīpēta un nopusta sarkana, izskatās jau tapt diezgan bēdīgi, bet šī brille tikai uz ziemu, jo vasarā tiks bembīts nopietnāk piekrāsots un tad visu plāns pa kartīgo darīt
Atdod melnos griestus!
Es pats viņus principā par brīvu dabuju, 10 eurLawwr rakstīja:Atdod melnos griestus!
PaldiesFujaks. rakstīja:Veiksmi darbos un lai rokas nepagurst!
Nuu, ja gadījumā nepatiks, tad droši pm.Kristapseduards rakstīja:Es pats viņus principā par brīvu dabuju, 10 eurLawwr rakstīja:Atdod melnos griestus!
p.s. to pretīgo stūri derētu nomainīt.
Normāla stūre, vismaz labāka par parastajām 3staru stūrēm.Lawwr rakstīja:Nuu, ja gadījumā nepatiks, tad droši pm.Kristapseduards rakstīja:Es pats viņus principā par brīvu dabuju, 10 eurLawwr rakstīja:Atdod melnos griestus!
p.s. to pretīgo stūri derētu nomainīt.
Katra detaļa savā krāsā saule dara savu
Tā tas diemžēl ir ar Helrot krāsu! Iesaku pirms vasaras sezonas nopulēt!edzis rakstīja:Katra detaļa savā krāsā saule dara savu
Vasarā būs diezgan jakrāso. Tiks sagādātas visas detaļas kas jamaina, piemēram brille, TV, un citas detaļas. Pagaidām galvenais neitralizēt rūsu, kur tā ir sametusies, lai pa ziemu neaiziet vēl tālāk. Bildēs varbūt izskatās, ka var izlīdzēties ar pulēšanu, bet tas neko nedotu. Un krāsa nav hellrot, bet gan brilliant rotZzevsS rakstīja:Tā tas diemžēl ir ar Helrot krāsu! Iesaku pirms vasaras sezonas nopulēt!edzis rakstīja:Katra detaļa savā krāsā saule dara savu
Piedod manu kļūdu, izskatās līdzīga.Kristapseduards rakstīja:Vasarā būs diezgan jakrāso. Tiks sagādātas visas detaļas kas jamaina, piemēram brille, TV, un citas detaļas. Pagaidām galvenais neitralizēt rūsu, kur tā ir sametusies, lai pa ziemu neaiziet vēl tālāk. Bildēs varbūt izskatās, ka var izlīdzēties ar pulēšanu, bet tas neko nedotu. Un krāsa nav hellrot, bet gan brilliant rotZzevsS rakstīja:Tā tas diemžēl ir ar Helrot krāsu! Iesaku pirms vasaras sezonas nopulēt!edzis rakstīja:Katra detaļa savā krāsā saule dara savu