E36-snaigers
Par krasu ir ta ka vienmer būs kāds kuram būs iebildumi un nepatiks bet nejau viņiem ir ar tādu jābrauc un man krasa patīk nav ne vainas dzīve izskatās citādāk ...
Tom,tas tu?
JupDuuj rakstīja:Tom,tas tu?
No labumiem kas ir jau iepirkti un dala jau uzlikti
Pirmais ko gribu minēt ir m52b28 motors ar vienu vanos ņemts no e39 96 gada nācās nedaudz galvu palauzit lai ieliktu un savilktu vadus bet viss izdevās auto tika iedarbināts un vienīgais kas nestrādā ir temperatūras radītājs bet tas tiks atrisināts Kad nomazgaju motoru likās pavisam cits motors
Samainiju motoram varstu vāka blīvi kloķvārpstas blivslegus Kārters blīvi uzliktu jaunu sajuga komplektu Nu īsāk uztaisīju apkopiti motoram tad jau iecelu iekšā un bik bija ko palīdzot galvu ar tiem vadiem bet viss izdevās
Tad vel iegādājos diskus style 32 r17 8j plati visi no e39 Vel no labumiem coiloveri nav nekādi krutie bet ielas braukšanai saies AiZmugure ome mbuferis un priekŠa ķīnietis m
Pirmais ko gribu minēt ir m52b28 motors ar vienu vanos ņemts no e39 96 gada nācās nedaudz galvu palauzit lai ieliktu un savilktu vadus bet viss izdevās auto tika iedarbināts un vienīgais kas nestrādā ir temperatūras radītājs bet tas tiks atrisināts Kad nomazgaju motoru likās pavisam cits motors
Samainiju motoram varstu vāka blīvi kloķvārpstas blivslegus Kārters blīvi uzliktu jaunu sajuga komplektu Nu īsāk uztaisīju apkopiti motoram tad jau iecelu iekšā un bik bija ko palīdzot galvu ar tiem vadiem bet viss izdevās
Tad vel iegādājos diskus style 32 r17 8j plati visi no e39 Vel no labumiem coiloveri nav nekādi krutie bet ielas braukšanai saies AiZmugure ome mbuferis un priekŠa ķīnietis m
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kad planojas visu salikt?
Diskus gan vareja citus. Pa manam, krasai piestavetu slimi, plati steeliji Bet gaumes jautajums
Nu nezinu ka būs ar laiku un finansēmDuuj rakstīja:
Kad planojas visu salikt?
Diskus gan vareja citus. Pa manam, krasai piestavetu slimi, plati steeliji Bet gaumes jautajums
Šie diski uz žurkas manuprāt ir vieni no smukakajiem bet ja par gaumi nestridas
Un par stilijam runājot man besī viņas nav nekas kruts labāk uzlieku smukus lietos nevis stilijas
Nu zvers. Es jau domaju kad nodosi viņu karotēs bet labs darbs ieguldīts.
Paveicies labi kad ir vieta kur darboties
Paveicies labi kad ir vieta kur darboties
Cik tālu esi ticis ar kopā likšanu?
Super! Krāsa laba, domāju tie style 32 esošajā krāsā piestāv perfekti, tik vel labu fitmentu un būs bomba.
Prasās kādu normālas kvalitātes bildi, lai saprastu auto reālo krāsu. Bet tiktāl izskatās labi
Par bildes kvalitāti piedodiet bet patlaban nav ne īstais apgaismojums ne kamera bet kas vis būs kārtība būs foto sesija
Ir kkas jauns paveikts bik esmu ticis uz prieksu skrasoju spārnus un buferi
Prieks ka patīk
Cepuri nost par paveikto darbu, man liekas ka krāsa un visa salikums aiZies uz urrraa, un bildēs jau grūti saprast kas un kā.
Bet vajag acerēties, built ,not bought ! turpināšu sekot līdzi projektam.
Bet vajag acerēties, built ,not bought ! turpināšu sekot līdzi projektam.
Putekļu krāsā vai kā? Ok, joks, gribējās šo pateikt pēc bilžu apskates :)snaigers rakstīja:Par bildes kvalitāti piedodiet bet patlaban nav ne īstais apgaismojums ne kamera bet kas vis būs kārtība būs foto sesija
O johaidī, laikam ne tur pajokoju, ceru ka jokus saproti, tas nebij ļauni domāts, respect Tavu apņēmību :)
Pekspermenteju ka izskatītos sudraboti
Šoreiz melni ir way to go! Kopā ar moldingiem un visu daudz labāk saies kopā!