E36-snaigers
Sveiki! Esmu jauns dalībnieks šajā saite un iedomājos atrādīt savu e36
1994. Gada sedans artik Silber krasa ar m50b20 motoru...
Tātad 2014 gada 30. Augusta iegādājos savu e36 auto nebija ļoti laba stāvokli. Pirmkārt auto nebija skate un problēmas ar dzinēju. Nevarēja iedarbināt nu īsumā nopirku "kaķi maisa"! Nopirku auto atgādāju to majas un palēnām kko nedaudz uzčibinaju lai auto izskatās nedaudz labāks vizuāli un paralēli meklēju vainu kāpēc auto nevar iedarbināt... Meklējot info par to kas vērtu but vainas dzinējam uzgāju tādus pašus simptomus ka manam e36 nedarboja s degvielas sūknis nav dzirksteles un nedarbojas sprauslas... Beigu beigas pie vainas bija kloķvārpstas devējs samainiju to un auto tapa braucams...izgāju skati un ta saku savu e36 karijieru
Diemžēl daudz bildes no paša sākuma man nav bet šai mašīnai ir garšs dzīves stāsts mana īpašuma esot...
1994. Gada sedans artik Silber krasa ar m50b20 motoru...
Tātad 2014 gada 30. Augusta iegādājos savu e36 auto nebija ļoti laba stāvokli. Pirmkārt auto nebija skate un problēmas ar dzinēju. Nevarēja iedarbināt nu īsumā nopirku "kaķi maisa"! Nopirku auto atgādāju to majas un palēnām kko nedaudz uzčibinaju lai auto izskatās nedaudz labāks vizuāli un paralēli meklēju vainu kāpēc auto nevar iedarbināt... Meklējot info par to kas vērtu but vainas dzinējam uzgāju tādus pašus simptomus ka manam e36 nedarboja s degvielas sūknis nav dzirksteles un nedarbojas sprauslas... Beigu beigas pie vainas bija kloķvārpstas devējs samainiju to un auto tapa braucams...izgāju skati un ta saku savu e36 karijieru
Diemžēl daudz bildes no paša sākuma man nav bet šai mašīnai ir garšs dzīves stāsts mana īpašuma esot...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tad ilgi nemaz nepabraucu ar šo auto un ziema aizrāvos ar slidinašanos ka sanāca ķibele ka jau zaļam gurķim kas pirms pāris mēnešiem nopircis žurku un vaig zīmēties...
Beigu beigas izlēmu taisīt un ta palēnām iztaisnoju priekšu un saliku taisnas virsbūves daļa Tad saliku visu atpakal un braucu bija doma visu sakrasot bet īsti nebija laika ta ar pārbraucu
Ta braukāju un izdomāju ka tad kad beigsies skate tad sakšu kko nopietni taisīt prasijas pārmetinat sliekšņus un sakrasot priekšu bet pagājušo gada augusta mani "labvēļi" nezināmas personas apskadeja manu e36
Bet tas Mani nav apturējis un ir arī bijuši jautri brīži
Tad auto nostāvēja mēnesi garāža un apdomaju ko lai daru ar to pārdot, nodot lužnos, vai taisīt... Beigu beigas izlēmu taisīt un ta palēnām iztaisnoju priekšu un saliku taisnas virsbūves daļa Tad saliku visu atpakal un braucu bija doma visu sakrasot bet īsti nebija laika ta ar pārbraucu
Ta braukāju un izdomāju ka tad kad beigsies skate tad sakšu kko nopietni taisīt prasijas pārmetinat sliekšņus un sakrasot priekšu bet pagājušo gada augusta mani "labvēļi" nezināmas personas apskadeja manu e36
Bet tas Mani nav apturējis un ir arī bijuši jautri brīži
Rit turpināšu
Attieksme
Nobrauca skati un tad palēnām saku jauk ara lai varētu sametinat sliekšņus un grīdu ar domu ka visu ātri vien salikšu un varēšu tajā paša gada iet skati un braukt...
Projekts iesākas 2015 gada 16.novemri un turpinās veljoprojam... Pirmais ko izdarīju bija tas ka parmetinaju sliekšņus un sametinaju grīdu Ta palēnām jaucu visu nost lidz auto bija gandrīz pilnīgi izjaukts praktiski atlika tikai izņemt provotku un degvielas turbinas un būtu plika bundza. Nācās izņemt arī motoru lai varētu apstrādāt motortelpu
Projekts iesākas 2015 gada 16.novemri un turpinās veljoprojam... Pirmais ko izdarīju bija tas ka parmetinaju sliekšņus un sametinaju grīdu Ta palēnām jaucu visu nost lidz auto bija gandrīz pilnīgi izjaukts praktiski atlika tikai izņemt provotku un degvielas turbinas un būtu plika bundza. Nācās izņemt arī motoru lai varētu apstrādāt motortelpu
Tad nolasiju ritošo kko samainiju kas bija sabojajies un ko vaidzeja nomainīt lai Pectam nav jacakarejas
Samainiju tilta bukses Nācās arī kko piešpaktelet kku kadasbuktites un vietas kur bija rusa kuru ar smilšu strūklu izsrukloju un tad jau sakas pats grūtākais nogruntet un nokrāsot tas man prasīja daudz laiku jo nekad nebiju krāsojis un bija liels uztraukums ka kko nesaliaizu dēli, bet gruntesana izdevās tīri veiksmigi. Grunteju ar Rīgas lakas 2 komponet grunti cieta un laba pret koroziju. Vienīgais mīnus ka nākas diezgan pacīnīties ar slīpēšanu Bija jau kādi mazas problemiņa ar notecesanu bet man piedodams nesmu jau krasotajas
Un tad bija nolemts kāda krasa krasosu diemžēl neatstāju sudrabotā krasa...daudzi prasīja kāpēc krāsoju tieši tādu un teicu ka vnk cepi ta krasa un ja tāda krasa žurku biezi neredzēs
Krasu arī izvēlējos no Rīgā laku no sākumu nopirku pusmatetu un no krāsoju ar to un sapratu ka ir pilnīgs grāvis jo masina vietams spīdēja vietams bija matet un vel plusā tam daudz vietas noteicēja un sapratu ka tādu nelikšu kopa jo ja nevar izdarīt labi tad vispar nav jēgas neko darīt.... Tad es nopirku tādu pasu krasu tikai spīdīgo un tad sakas 2trasi etaps atkal visu saslipeju un uzmetēju tur kur nebija notecejis nu vārd sakot sagatavoju lai varētu pārkrāsot.
Tad nedaudz pakonsultējos ar auto krasotaju un meiginaju otro reizi krāsot. Un izdevās neticami labi pirks mans pieredzes 3 vietas minimāli noteceja bet tas vietas var izpulet un vel tas ka krasa ir putekļi vietams bet to arī varēs izpulet
Samainiju tilta bukses Nācās arī kko piešpaktelet kku kadasbuktites un vietas kur bija rusa kuru ar smilšu strūklu izsrukloju un tad jau sakas pats grūtākais nogruntet un nokrāsot tas man prasīja daudz laiku jo nekad nebiju krāsojis un bija liels uztraukums ka kko nesaliaizu dēli, bet gruntesana izdevās tīri veiksmigi. Grunteju ar Rīgas lakas 2 komponet grunti cieta un laba pret koroziju. Vienīgais mīnus ka nākas diezgan pacīnīties ar slīpēšanu Bija jau kādi mazas problemiņa ar notecesanu bet man piedodams nesmu jau krasotajas
Un tad bija nolemts kāda krasa krasosu diemžēl neatstāju sudrabotā krasa...daudzi prasīja kāpēc krāsoju tieši tādu un teicu ka vnk cepi ta krasa un ja tāda krasa žurku biezi neredzēs
Krasu arī izvēlējos no Rīgā laku no sākumu nopirku pusmatetu un no krāsoju ar to un sapratu ka ir pilnīgs grāvis jo masina vietams spīdēja vietams bija matet un vel plusā tam daudz vietas noteicēja un sapratu ka tādu nelikšu kopa jo ja nevar izdarīt labi tad vispar nav jēgas neko darīt.... Tad es nopirku tādu pasu krasu tikai spīdīgo un tad sakas 2trasi etaps atkal visu saslipeju un uzmetēju tur kur nebija notecejis nu vārd sakot sagatavoju lai varētu pārkrāsot.
Tad nedaudz pakonsultējos ar auto krasotaju un meiginaju otro reizi krāsot. Un izdevās neticami labi pirks mans pieredzes 3 vietas minimāli noteceja bet tas vietas var izpulet un vel tas ka krasa ir putekļi vietams bet to arī varēs izpulet
Pēdējais labojis snaigers - 04 Sep 2016, 23:19, kopā labots 2 reizes.
Apjomīgi darbi sadarīti. Malacis!
Ja man ir belarus, tad Tev būs gaziks
Pēdējais labojis KA-91 - 04 Sep 2016, 23:28, kopā labots 1 reizi.
Darbi mega! Cepums par apņēmību.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Paveicās ka trāpiiji pa vidu, e36 ir kaut nez cik iztirīgs tikai frontālā sadursmē.
Bet prieks ka neapstājies, izskatās ka būs vēl labāk kā bija.
Bet prieks ka neapstājies, izskatās ka būs vēl labāk kā bija.
- ikey07
Paldies es cenšos uztaisīt kko feinu kas citiem varētu patikt
Viņam jau ir iesauka frankensteins tik daud reizes viņs ir bijis tuvu lūžņu presei un vienmer atgriežas pie dzivibasKA-91 rakstīja:Apjomīgi darbi sadarīti. Malacis!
Krāsa interesanta un nebūt ne sliktā nozīmē, pasākumos varēs paspēlēties ar militāro tematiku.
Malacis, tā turpināt!
Malacis, tā turpināt!
neliec enģeļus
nu blin jā darbs ir daudz izdarīts bet tā krāsa vnk psc lai neteiktu vairāk varēja taksu kādu smuki zaļāku nopirkt
Tu pilnīgi neredzi šai krāsai potenciālu
Te apņemibas netrukst!
A krasa ir zbs! Būtu baigi forši piesedinat uz melniem, platiem stilijiem, tads kā military e36.
P.s. Kur vispar tadi idioti rodas, kas svešus auto ta apskade?
A krasa ir zbs! Būtu baigi forši piesedinat uz melniem, platiem stilijiem, tads kā military e36.
Pēdējais labojis denn - 05 Sep 2016, 10:12, kopā labots 1 reizi.
TU esi tas,kurš var lemt par cita cilvēka krāsas izvēli?GM-747 rakstīja:nu blin jā darbs ir daudz izdarīts bet tā krāsa vnk psc lai neteiktu vairāk varēja taksu kādu smuki zaļāku nopirkt
pa lielam,te reti kurš var paspīdēt ar ko tādu,kā piemēram šis projektiņš
kaku krāsa arī ir krāsa
ar kompatu pa brugji
Nu malacis pacietibas netrukst ja ir vieta kur to visu dariit un pasam patiik tad ir zaibis:) kraasa katra gaumes lieta-
Nu darbs labs padarìts. Tgd sëdināt, diskus un citus kamoflāžas akcentus un bùs norm armijas stila e36
Nu redz Limbažos tādi ir kas ņem un paleka pa jumtu.....dynamite rakstīja:Te apņemibas netrukst!