e36 328
cik šāles maksa?
Pamatšāles 25Ls NPR OF EUROPEKobreti rakstīja:cik šāles maksa?
Klāņu šāles 20Ls KOLBENSCHMIDT
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Skaistii
smuks drapaks tev :)
kadu labumu dod taka tu to izdariji kjip atvieglinaji tos sudinjus motoram klanjus u.c??
smuks drapaks tev :)
kadu labumu dod taka tu to izdariji kjip atvieglinaji tos sudinjus motoram klanjus u.c??
Motoram vieglāk griezt visu, līdz ar to mazāki jaudas zudumi, bet, lai justu to visu pieaugumu, jāatvieglina pilnībā viss Bet nosvēršana/pārsvēršana gan ir laba štelle Uzliec roku un nemaz nejūti, ka motors rūc
A kur paļdis man par gudrību bārstīšānu, traucēšanu strādāt un sadaleņes vāku.
Atbrauc atrādīt kā tad iet, mans drots vēl nav ziemas miegā, var samērīties ar krāniņiem uz kasparenes.
Atbrauc atrādīt kā tad iet, mans drots vēl nav ziemas miegā, var samērīties ar krāniņiem uz kasparenes.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Tātad no viena gala džeki
kkad drīzumā būs jāaizbrauc, jānomaina vēl eļļa, pēc kapitalkashe9600 rakstīja:A kur paļdis man par gudrību bārstīšānu, traucēšanu strādāt un sadaleņes vāku.
P.s. tev sadaleņu vāku vēl nevajag?
Pēdējais labojis robis579 - 12 Mai 2014, 23:35, kopā labots 1 reizi.
dogma pareizi teica. gan par to, ka ar he9600 gandrīz no viena rajona, gan par atvieglināšanu.
Nu principā atvieglinot sanāca no klaņa noņemt kādi 27 grami
No pirksta kādi 10
nu var parēķināt (27+10)x6=222 grami nost no kustīgajām daļām
Nu principā atvieglinot sanāca no klaņa noņemt kādi 27 grami
No pirksta kādi 10
nu var parēķināt (27+10)x6=222 grami nost no kustīgajām daļām