e36 328
Sveiki visiem! Pirms dažiem mēnešiem tika iegādāts e36 328
Motors m52b28
Ekstras - pusādas recaro, digitālā klima, 11 pogu obc, m moldingi, m lūpa aizmugurē, r17nieki.
Bildes vēl no vecā saimnieka Kādu laiku tika pabraukāts un secināju, ka sāk zust eļļa. Un diezgan pamatīgi. Arī dūmi sāka parādīties arvien lielāki
līdz vienu reizi braucot motors vsp vairs sāka nevilkt un dūmi gāja kā no traktora
Izlēmu taisīt kapitālo visam motoram Atjaucot vaļā motoru bija skaidrs, ka motors ir diezgan nolaistā stāvoklī katrā cilindrā nogājis pārklājums, gredzeniem jau savs nokalpots un tāāds piedegums, ka liekas, ka tam motoram eļļa nebija bijusi mainīta gadiem
Ja jau atjaukts vaļā šo to vajadzēja arī uzlabot
Sākās detaļu meklējumi. Dabūju diezgan sakarīgu 2.5 čuguna bloku. Tikai 1 čaula bija jāpārgilzē. Te jau nopucēts, nokrāsots ar noslīpētu virsmu:
šādi tādi nieciņi
Vārsti: pa kreisi tikko no galvas, pa labi jau attīrīts Un te jau pulēšana
Tātad tālāk mazliet atviegloju klaņus, mazliet pirkstus. Klaņi, pirksti, virzuļi piedzīti pēc viena svara, lai nav disbalansa Un te jau galva. Mazliet pavīlēti kanāli, izpulētas degkameras, noslīpēta plakne. Piedevām izjaukti, izmazgāti un salikti visi 24 kompensatori
Kopskats:
Te jau uz stanoka lielums salikts kopā:
Motors m52b28
Ekstras - pusādas recaro, digitālā klima, 11 pogu obc, m moldingi, m lūpa aizmugurē, r17nieki.
Bildes vēl no vecā saimnieka Kādu laiku tika pabraukāts un secināju, ka sāk zust eļļa. Un diezgan pamatīgi. Arī dūmi sāka parādīties arvien lielāki
līdz vienu reizi braucot motors vsp vairs sāka nevilkt un dūmi gāja kā no traktora
Izlēmu taisīt kapitālo visam motoram Atjaucot vaļā motoru bija skaidrs, ka motors ir diezgan nolaistā stāvoklī katrā cilindrā nogājis pārklājums, gredzeniem jau savs nokalpots un tāāds piedegums, ka liekas, ka tam motoram eļļa nebija bijusi mainīta gadiem
Ja jau atjaukts vaļā šo to vajadzēja arī uzlabot
Sākās detaļu meklējumi. Dabūju diezgan sakarīgu 2.5 čuguna bloku. Tikai 1 čaula bija jāpārgilzē. Te jau nopucēts, nokrāsots ar noslīpētu virsmu:
šādi tādi nieciņi
Vārsti: pa kreisi tikko no galvas, pa labi jau attīrīts Un te jau pulēšana
Tātad tālāk mazliet atviegloju klaņus, mazliet pirkstus. Klaņi, pirksti, virzuļi piedzīti pēc viena svara, lai nav disbalansa Un te jau galva. Mazliet pavīlēti kanāli, izpulētas degkameras, noslīpēta plakne. Piedevām izjaukti, izmazgāti un salikti visi 24 kompensatori
Kopskats:
Te jau uz stanoka lielums salikts kopā:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dabūju no drauga m20 spararatu. Sajūga disks un kurvis arī no m20
Uzinstalēts arī 2.5 ieplūdes kolektors un drosele.
Tgd e36 jau pilnībā ir salikts un jau rūc
Apmēram tā
Uzinstalēts arī 2.5 ieplūdes kolektors un drosele.
Tgd e36 jau pilnībā ir salikts un jau rūc
Apmēram tā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu smuks aparāts,varbūt vēl kādu bildi no salona derētu.
skatos esi pamatīgi visu atrestaurējis
a motors a strādā?
skatos esi pamatīgi visu atrestaurējis
a motors a strādā?
coupe 2.8
jā viss, strādā. kādas 2 štukas jau nobrauktas.
Malacis! Citu vaardu naff
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
es jau tik smejosrobis579 rakstīja:jā viss, strādā. kādas 2 štukas jau nobrauktas.
coupe 2.8
Smuks
Labs darbiņš padarīts! Var redzēt, ka čalim rokas no pareizās vietas aug!
Motors savests kārtībā-nuvar ķerties pie pārējām lietām!
Motors savests kārtībā-nuvar ķerties pie pārējām lietām!
Pa smuko! Es visu to pašu pavasarī izdarīju, viss tagad griežās suped ūber!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tieshaam lielisks darbs padariits! Kaa arii pats auto izskataas labs. Tikai prasaas vairaak bildes un salona bildi ar kaadu vaidzeetu. Lai tev labi ripo!
paldies, kas novērtē
jā, ar auto vizuālā bildēm man ir tā pašvakāk, jo visas pārsvarā ir no remonta
daudz laika tika pavadīts, kamēr visu savedu kārtībā. visvairāk laika aizņem kkāda uzlabošana.
Liels paldies jāsaka manam brālēnam, par servisa telpām. Deva ļoti daudz padomus kā labāk un arī ļoti daudz palīdzēja skrūvēšanā.
jā, ar auto vizuālā bildēm man ir tā pašvakāk, jo visas pārsvarā ir no remonta
daudz laika tika pavadīts, kamēr visu savedu kārtībā. visvairāk laika aizņem kkāda uzlabošana.
Liels paldies jāsaka manam brālēnam, par servisa telpām. Deva ļoti daudz padomus kā labāk un arī ļoti daudz palīdzēja skrūvēšanā.
Forša "tehniska" galerija. Sveikts pulciņā. Vairāk šādu "dzelžainu" galeriju.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Riktiigs malacis esi..
raadi kaa griezas tev vinjs tgd.
raadi kaa griezas tev vinjs tgd.
ar motoru esi labi pastrādājis
Visu cieņu, vispirms jau par apņemšanos un tad arī par padarīto darbu!
Par motoru viss skaidrs un pats auto arī smuks
Vismaz var redzēt ka nav vienalga, kas notiek ar auto!
malacis
malacis
Super darbs!
Man arī priekšā motora salikšana, tagad skatos un siekalojos
Man arī priekšā motora salikšana, tagad skatos un siekalojos