Beigtais 318 IS
Es liktu originālos baltos vai arī tādus pašus kā oriģinālos tikai aftermarket ''Smoked''.Beigtais rakstīja:lampas jau no možā sarunātas :)
Bet esmu dilemas priekša,atstāt šitās vai likt ar balto pagriezienu...
Eh..saņemšu no možā un tad skatīšos kuras ta labāk!
Archizlv -
Tieši tāmožais rakstīja:pareizā attieksme - ja cena tāda grēks neņemt..
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Iešavas doma ka varētu atsvaidzināt savu topiku ar to kas izdarīts kas salauzts un planojams...
Izdarīts šis tas ir,bet salauzts sapuvis ar
Sākšu ar to ka saminīts salons no parastā uz ādas... Pašam jau patīk jo naw standarta melnais... krēsli ir apsildāmie bet nepaspēju no tā auto kurā bij salons izraut arā provotku un līdz ar to javelk jauna kas tiks kkad darīts! (ziema tak nāk virsū ) Kā arī ir tā piepušamā mugura Apšifkās ievietotas hertz tumbas... Nezinu kurš to bij taisijis bet tīri tā neko :) aizmugurējais plaukts gan paša darbs! Pepernika vietās nav peperniku bet vnk trauciņi...Kā man teica tad tas esot nesmeķetāju komplekts! mazajam tam nez kā viņu pareizi nosaukt kur rāda grādus un pulksteni apdeitots ka pogas spīd smuki balts parlodējot diodes...Iegadāts jauns usb rādžiņš,nomainīti aizmugurējie lukturi kreisais spārns,jo ome ar golfu iebuktēja Samainīti visi amīši,uzliktas sarkanās atsperes,bet priekšā jaliek atpakaļ vecās jo ar tām purns bij bik zemāks...Salikti jauni barabāni,loki.bremzu diski,kluči un kkas noteikti vel
Pagaidu brille nopirkta šķībi greiza ķīniešu (nedomāju ka viņas ir tik traki šķības un greizas)
Tad vel visādi citādi sīkumi....
Defekti kas jāmaina/jataisa (var piedavāt ) Piekaramie griesti,maxima atrumparslēguzgalis,nolauzts salona spogulis,labais spārns un kreisais ar man nepatīk jo apsista krāsa,brille,bampers,gūltņi aizmugurē,abs dačiks stupicā
Plāni nakotnej nopirkt e36 kabrio Bet pagaidām nokrasot slieksni un stikla spoileri auto krasā.Samainīt tadas pašas krāsas sparnus bamperi brilli...Pa ziemu parkrasot diskus pērļu baltā krasā :) Un šo to vel pielabot
Dažas bildes ar tagadējo skatu...
Izdarīts šis tas ir,bet salauzts sapuvis ar
Sākšu ar to ka saminīts salons no parastā uz ādas... Pašam jau patīk jo naw standarta melnais... krēsli ir apsildāmie bet nepaspēju no tā auto kurā bij salons izraut arā provotku un līdz ar to javelk jauna kas tiks kkad darīts! (ziema tak nāk virsū ) Kā arī ir tā piepušamā mugura Apšifkās ievietotas hertz tumbas... Nezinu kurš to bij taisijis bet tīri tā neko :) aizmugurējais plaukts gan paša darbs! Pepernika vietās nav peperniku bet vnk trauciņi...Kā man teica tad tas esot nesmeķetāju komplekts! mazajam tam nez kā viņu pareizi nosaukt kur rāda grādus un pulksteni apdeitots ka pogas spīd smuki balts parlodējot diodes...Iegadāts jauns usb rādžiņš,nomainīti aizmugurējie lukturi kreisais spārns,jo ome ar golfu iebuktēja Samainīti visi amīši,uzliktas sarkanās atsperes,bet priekšā jaliek atpakaļ vecās jo ar tām purns bij bik zemāks...Salikti jauni barabāni,loki.bremzu diski,kluči un kkas noteikti vel
Pagaidu brille nopirkta šķībi greiza ķīniešu (nedomāju ka viņas ir tik traki šķības un greizas)
Tad vel visādi citādi sīkumi....
Defekti kas jāmaina/jataisa (var piedavāt ) Piekaramie griesti,maxima atrumparslēguzgalis,nolauzts salona spogulis,labais spārns un kreisais ar man nepatīk jo apsista krāsa,brille,bampers,gūltņi aizmugurē,abs dačiks stupicā
Plāni nakotnej nopirkt e36 kabrio Bet pagaidām nokrasot slieksni un stikla spoileri auto krasā.Samainīt tadas pašas krāsas sparnus bamperi brilli...Pa ziemu parkrasot diskus pērļu baltā krasā :) Un šo to vel pielabot
Dažas bildes ar tagadējo skatu...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nesanāca visas uzreiz ieladēt un apraksts atrodas uz augšu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas tev par spuldzītēm miglās?
Tas aizmugurējais plaukts tāds mahten biezs izskatās. Vai nu vajadzēja nolīdzināt to kanti līdz beņķu malai. Būtu zolīdāk izskatījies.
BMW
Krāsa šim tīk
Izskatās, ka pats auto arī paliekt arvien tīkamāks! :)
Izskatās, ka pats auto arī paliekt arvien tīkamāks! :)
Smuks jau!
var redzēt ka daudz kur piestrādā
lai jau tik viss turpinās
var redzēt ka daudz kur piestrādā
lai jau tik viss turpinās
Salons, kloķis garām
Atgādina vnk lētu šķūningu visu kopā saliekot
Tiesa gan vnk nebij vsp ko likt un tad kas bij pa rokai tika uzlikts! Ps ja kads var piedavaat orginal tad uzreiz nopirktu :)STUDENTS rakstīja:Salons, kloķis garām
Paldies! Tik ir tik daudz vizuaalie defektini kas jamaina ka uj uj uj...marisj rakstīja:glits tavs e36 ta tik turet
Vins ir labi ja 1,5cm biezs! zem vina naak kkadi metala apli kurus tad butu jazagee nost lai dabutu vsp zemak vinu,bet dzivee nemaz taa neiskataas ka buutu augsaa vins... :)daemon rakstīja:Tas aizmugurējais plaukts tāds mahten biezs izskatās. Vai nu vajadzēja nolīdzināt to kanti līdz beņķu malai. Būtu zolīdāk izskatījies.
kā man nepatīk tās tumbas durvīs,moš ja būtu neuzkritošākas tad būtu normālāk.
personigi pats labāk liktu citas apšivkas bez tādiem brinumiem
Nopirku visu salonu ar apsifkaam,un tumberi jau bij salikti... gaumes lieta! vienigais to peleko kas pie tumbam vaidzetu dabut melnaa apsifku krasaa :)m4z rakstīja:kā man nepatīk tās tumbas durvīs,moš ja būtu neuzkritošākas tad būtu normālāk.
jā, ja to pelēko melnu dabū un ieliek tumbiņas kas nav tik spilgtā krāsā, bet melnas jeb tumšas tad jau butu stipri labāk