Beigtais 318 IS
Sveicināti... Atradīšu arī savu nu jau otro e36
318 IS 95g kupeja
Pagājis jau vairāk kā gads ar pusi kad iegādājos šo auto! Ilgi skatijos kādu e36 iegadāties,gribēju 2.5 bet kkadas sakritības pēc iekrita šis acīs un iegādājos šo...
Pašā sākumā auto bij pilnīgs stock...
Kalpoja diezgan labi.
Uztaisiju citu aizmugurējo plauktu priekš audio,angel eyes,xenon un veicu visādus citādus sīkumus,lai gan vel atlicis daudz ko darīt..
Pagājušo ned veicu diezgan lielu remontiņu un garāžā pavadiju labu laiku,mainot sajūgu,ķēdi,ķēdes sliedes,sliedes spriegotāju,kloķvārpstu restaurētu,un visas šāles...
Pirms tam biju jau mainijis galvu,udensūkni,reiku un vel dažādus sīkumus...
Bildes ne no tām kvalitatīvākajām jo savdak bez pielikuma nesanāca ielikt,bet nu kkas ir....
318 IS 95g kupeja
Pagājis jau vairāk kā gads ar pusi kad iegādājos šo auto! Ilgi skatijos kādu e36 iegadāties,gribēju 2.5 bet kkadas sakritības pēc iekrita šis acīs un iegādājos šo...
Pašā sākumā auto bij pilnīgs stock...
Kalpoja diezgan labi.
Uztaisiju citu aizmugurējo plauktu priekš audio,angel eyes,xenon un veicu visādus citādus sīkumus,lai gan vel atlicis daudz ko darīt..
Pagājušo ned veicu diezgan lielu remontiņu un garāžā pavadiju labu laiku,mainot sajūgu,ķēdi,ķēdes sliedes,sliedes spriegotāju,kloķvārpstu restaurētu,un visas šāles...
Pirms tam biju jau mainijis galvu,udensūkni,reiku un vel dažādus sīkumus...
Bildes ne no tām kvalitatīvākajām jo savdak bez pielikuma nesanāca ielikt,bet nu kkas ir....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Beigtais - 27 Jan 2013, 03:27, kopā labots 3 reizes.
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
škiet laikam redzēts dzīvajā ... - sveikts bariņā..
Sakarigs autins
Kadi plani nakotnei? Pie zemes tuvak nectisies dabut?
Kadi plani nakotnei? Pie zemes tuvak nectisies dabut?
Auto smuks, tikai ekstras neesi sarakstījis un salona bildes ielicis
Šitam piestāv uzacis, ore patīk un diski arī ir ok
Šitam piestāv uzacis, ore patīk un diski arī ir ok
šķiet ka dzivāja uz kāda krusta jau esi manīts,bet nu moš kļūdos!
Sveiks bariņā
Sveiks bariņā
coupe 2.8
Tnk
Laigan jau ir uzliktas zilās atsperes,gribas vel nomest uz leju :)
Plāni jau būtu realizēti ar m// bamperiem bet Kamēr grozos pa Rīgu viņiem kājas ātri pieaugt var un liekas vai jēga likt pagaidām
Salons ir kkada rekaro tipa...ekstras ar nekas,kā tik el logi el spoguļi tas āra tempratūras mazais kompīts... Vienīgais muzikas plauktu uztaisiju ar 4tram elipsem un carbon apdari... Gan iemetīšu bildes :)
Lampas melnas,kamēr nav iegadātas ar balto pagriezienu,Nolakoju jo tā saucamie piečurātie pagriezieni
Plāni jau būtu realizēti ar m// bamperiem bet Kamēr grozos pa Rīgu viņiem kājas ātri pieaugt var un liekas vai jēga likt pagaidām
Salons ir kkada rekaro tipa...ekstras ar nekas,kā tik el logi el spoguļi tas āra tempratūras mazais kompīts... Vienīgais muzikas plauktu uztaisiju ar 4tram elipsem un carbon apdari... Gan iemetīšu bildes :)
Lampas melnas,kamēr nav iegadātas ar balto pagriezienu,Nolakoju jo tā saucamie piečurātie pagriezieni
vajag baltos pagriezienus?
vai tad recaro tew bija? :p
Beigtais rakstīja:Tnk
Ja tas ir vienīgais/galvenais iemesls kapēc neliec bamperus, tad man nav ko piebilsts!
Man gan tās lampas netraucē uz tava auto!
Tieši tā praktiski nelieku jo čoms ar viens bij uzlicis un neilgi pēctam palika bez.. pats bez spoguļiem paspējis palikt... Ja uzliks tad auto jatur majās garažā un pa Rīgu e-talon!erda rakstīja:Beigtais rakstīja:Tnk
Ja tas ir vienīgais/galvenais iemesls kapēc neliec bamperus, tad man nav ko piebilsts!
Man gan tās lampas netraucē uz tava auto!
Nesūdzētos gan par baltajiem pagriezieniem :) Drizāk jau ne rekaro tipa bet parastā tipa ar tām malām vai kā tur īsti pateiktmožais rakstīja: vajag baltos pagriezienus?
nu apakseja dala tuvaak pie celja ir taa izbidama dala vai nav?
par lampaam varam sarunat - pa patikamu cenu
par lampaam varam sarunat - pa patikamu cenu
Man arī šķiet, ka šis auto jau kaut kur ir manīts uz ielām Izpūtējs jau nu izskatās monstruāls
pievilcīgs aparāts
arī es esmu kautkur redzējis šito mierīgi vari likt m-bamperi vairs jau tik daudz viņus nezog
smuka kupeja, aizmugurejas lampas ari piestav.
kur jus tos nikus raujat bet ir ir ok kupeja...
lampas jau no možā sarunātas :)
Bet esmu dilemas priekša,atstāt šitās vai likt ar balto pagriezienu...
Eh..saņemšu no možā un tad skatīšos kuras ta labāk!
Bet esmu dilemas priekša,atstāt šitās vai likt ar balto pagriezienu...
Eh..saņemšu no možā un tad skatīšos kuras ta labāk!
pareizā attieksme - ja cena tāda grēks neņemt..