Kā atbloķēt borta kompjūtera (OBC) slēptās funkcijas
Melno štekeri var pielāgot, t.i., kantītes nogriezt. Protams, visi vadi pēc shēmām jāsavieno.
Ja kas, PM! Varu izlīdzēt.
Ja kas, PM! Varu izlīdzēt.
Kāds zin kādam skaitlim jābūt kad atver 20 slēpto funkciju uz m50b25tu ? Vienkārši tagad pēc swapa nepareizi rāda patēriņu.
Tur jāskatās, bet man laikam bija 1050 vai 1085.
Biju pamēģinājis šos skaitļus bet vel jo projām rāda par kādiem 2 litriem vairāk .
piekodēt būtu prātīgāk un precīzāk. Atceros, ka kaut kur bija formula pēc kuras tos ciparus varēja precīzāk aprēķināt.
The factor is used to correct the OBC Avg Fuel Consumption figure to reality. If your OBC is off a bit, fill it UP totally and then run the tank down and refill. Then calculate your Actual MPG. Now enter test #20 get the old Correction Factor. NEW CF = OLD CF *(Actual MPG/OBC MPG)
The factor is used to correct the OBC Avg Fuel Consumption figure to reality. If your OBC is off a bit, fill it UP totally and then run the tank down and refill. Then calculate your Actual MPG. Now enter test #20 get the old Correction Factor. NEW CF = OLD CF *(Actual MPG/OBC MPG)
ar ko reāli atšķirs consup1 no 4 slēptās funkcijas? lieta tāda ka abi rādījumi atšķiras apmēram uz 2l. kaut gan jāpabraukā vēl un ta japareiķina cipari kalibrācijai.
coupe 2.8
Jā ir nokalibrēts, tad consump. ir reālais patēriņš. Range aprēķins E36 nav precīzs, manam viņš ir krietni par optimistisku.
Kā es varu nokalibrēt patēriņu priekš M52tub28?
Interesē tas pats. Ir kādi ieteikumi ?Riks* rakstīja:Kā es varu nokalibrēt patēriņu priekš M52tub28?
Nevar.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Varēt var, bet lēti nebūs :)
Vieglāk ir pateikt, ka nevar Protams, ka var. Lētākais variants atrast pēdējo gadu (ap 1999.-2000.) E36 spidometru, kam ir CAN-Bus. Otrs variants veidot konvertoru utt.
Kompota obc arī ir kaut kāds secret menu caur kuru var salikt koeficientus un tad rāda puslīdz legit patēriņu? Šobrīd diu bļa piec rāda 3.4l
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Atbrauc ciemos kādu dienu, caur kompi sabakstīs.