Rudzins e36 coupe
Jātaisa - buktēto haubju pulciņš
piestradat pie vizuala un balti diski vajadziigi... var sanaakt interesants variants
sveiks
Shis BMW pirms tam pa tukumu vizinajas..
Tev gadijuma pirms tam nebija sarkana prelude..?
bik vairāk kā pirms pus gada šitas izskatijās ļoti kopts, bet sākās ar uzlīmēm, žileti, un taa tika nopists
nu itkā cilvēks sākumā rakstīja par preludi, bet nu
++možais rakstīja:nu itkā cilvēks sākumā rakstīja par preludi, bet nu
Krāsa vnk To herņu no pakaļas nahren,bet ripuļus gan es krāsotu melnus!
Jā, samainīju tam tukumniekam. :)intarsd rakstīja:Shis BMW pirms tam pa tukumu vizinajas..
Uzlīmes atbraucot no tukuma uz kuldīgu uzreiz noplēsu nost, kā arī miglinikus izņēmu laukā kosmoss!haha rakstīja:bik vairāk kā pirms pus gada šitas izskatijās ļoti kopts, bet sākās ar uzlīmēm, žileti, un taa tika nopists
Tagad atliek 6dien noņemt to žileti, un visus krēslus izņemt no salona, un visu kārtīgi iztīrīt un izsūkt!
ja tev bija sarkana prelude diezgan sterila tad vinju pagajusho 5 dien centraa noshkjiila ( varbuut kludos bet bija neredzeeta prelude)
Ši ir manējā http://www.ss.lv/msg/lv/transport/other ... cfxcj.html
Jā, man ar tiko atnāca ziņas kad sadauzīta žēl.
Nezini sīkāk kas un kā, kur un kādā veidā ?
Jā, man ar tiko atnāca ziņas kad sadauzīta žēl.
Nezini sīkāk kas un kā, kur un kādā veidā ?
nepalaida smago kas brauca pa galveno celju..!(taa vismaz bija tukuma avize raxtiits)( bet nezinu kas un kaa tur preciizi) es domat ka tur ar 150-200ls cauri remontaa netiktu..
Itkā tikko skatījos tukuma avīzē neko neatradu Bet nu traki kad tā.
Bet nu cerams kad nekādi sūdi nesanāks, jo auto nebija uz viņa vārda, biju noņēmis tikai no uzskaites. Un džeks vēl man 70Ls parādā
Auto nav nozīmes celt, es pats viņu jau 1x biju sitis, un + viņa pirms manis tika sista, un visu pagājušo vasaru tika triekta pa talsu lidlauku!
Bet nu cerams kad nekādi sūdi nesanāks, jo auto nebija uz viņa vārda, biju noņēmis tikai no uzskaites. Un džeks vēl man 70Ls parādā
Auto nav nozīmes celt, es pats viņu jau 1x biju sitis, un + viņa pirms manis tika sista, un visu pagājušo vasaru tika triekta pa talsu lidlauku!
Šodien manīju žileti pārvietojamies pa Inženieru ielu
Jaa, ta varetu but, nakamreiz pamidzhini kad brauc pretii
pacentīšos
IR! Spoilers nost Nu vairs neizskatās pēc formulas