Rudzins e36 coupe
Čaaaau visiem!
Tad nu tā, pāris vilcienos!
Pirms kādām 2ned. samainīju savu 92.gada preludi 2.3l pret 94.gada 318is.
Bembis itkā ok, bet nu vienmēr jau gribas ko labāku, mašīna nav jauna, līdz ar to visādi defekti, kā piemēram sajūgs drīz būs jāmaina, sveču vadi, vizuāli arī pāris kasjaki. Tas arī pagaidām viss.
Tad nu tā, pāris vilcienos!
Pirms kādām 2ned. samainīju savu 92.gada preludi 2.3l pret 94.gada 318is.
Bembis itkā ok, bet nu vienmēr jau gribas ko labāku, mašīna nav jauna, līdz ar to visādi defekti, kā piemēram sajūgs drīz būs jāmaina, sveču vadi, vizuāli arī pāris kasjaki. Tas arī pagaidām viss.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
iemet vēl paris bildes no salona un kādu kasaku vrb ar
To žileti no bagāžnieka gan ņem nost
To žileti no bagāžnieka gan ņem nost
Bildē mašīnai krāsa laba!
Diski arī labi, es viņus savestu līdz tip-top un nokrāsotu baltus!
Diski arī labi, es viņus savestu līdz tip-top un nokrāsotu baltus!
negribu aizskart, bet dzīvē šitas ir redzēts un izskatās diezgan liels nopistenis ar debīlu žileti
varbūt tuvumā nav tik traki, bet pa gabaliņu izskatās pašvaks. bet visu jau var uzcelt :)
varbūt tuvumā nav tik traki, bet pa gabaliņu izskatās pašvaks. bet visu jau var uzcelt :)
To žileti nemaz nepamanīju, saplūda ar fonu
Bet nu pa lielam izskatās smuks
Bet nu pa lielam izskatās smuks
Es ar vinu kautkur esmu manijis, ta zilaa krasa, bilde vel labi izksatas dzive bija bedigi :/
Bet nu lai viss izdodas un saved kartiba.
Bet nu lai viss izdodas un saved kartiba.
Jā, žileti ņemšu nost šo 6dien.
Runājot par diskiem, šofera puses pakaļējais ir uzsists uz apmales, tas jāsaķimerē.
Bilde ir bildēta tiko no moikas izbraucot, bet vizuāli auto nav uz pusi tik svaigs
Auto iespējams pamanīt Ventspils, Kuldīga.
Runājot par diskiem, šofera puses pakaļējais ir uzsists uz apmales, tas jāsaķimerē.
Bilde ir bildēta tiko no moikas izbraucot, bet vizuāli auto nav uz pusi tik svaigs
Auto iespējams pamanīt Ventspils, Kuldīga.
Njāā, kkad aizpagaišo nedēļu arī Kuldīgā šito manīju..m4z rakstīja:negribu aizskart, bet dzīvē šitas ir redzēts un izskatās diezgan liels nopistenis ar debīlu žileti
Uz doto momentu labāk neizteikšos
Bet kā jau teica, visu var uzcelt domāju, ka šim var savu piedūrienu uztaisīt par cik tā krāsa tāda īpatnēja
Stāstā aizmirsu piebilst savu lielāko defektu, haube atlekusi braucot vaļā, līdz ar to visa haube sabuktēta.
Jā, Kuldīgās var manīt ned. nogalēs.
Buktēm būtu vietā tieši tur kurs stiprinās haubes amīši, haubes augšējops stūrs!?Rudziņš rakstīja:Stāstā aizmirsu piebilst savu lielāko defektu, haube atlekusi braucot vaļā, līdz ar to visa haube sabuktēta.
Haubes augšējie stūri ir atliekti uz augšu no sitiena Bet visa haube ar daudzām mazām buktēm. Un +man haubei nav amīši, ar 1 roku jātur haube un ar otru var ķimerēties gar dvēselīti
man ari pirms paris menesiem atleca haube..pati haube metama, nu varbut, fanatikis var sataisit, stikls diezgan smagi sasists un luuka arii dabuja paris nesmukas buktes..izklausas, ka slimiba e36, zinu veel dazus gadijumus...
ir ir, tā slimiba e36 tas manuprāt notiek dēļ tā ka neviens nepaeļo tos kapota mehānismuskkk_24 rakstīja:man ari pirms paris menesiem atleca haube..pati haube metama, nu varbut, fanatikis var sataisit, stikls diezgan smagi sasists un luuka arii dabuja paris nesmukas buktes..izklausas, ka slimiba e36, zinu veel dazus gadijumus...
Krāsa man ļoti simpatizē.
Galvenais nepadodies, tad jau auto būs ok
Sveiks mūsu komūnā!
Galvenais nepadodies, tad jau auto būs ok
Sveiks mūsu komūnā!
Man stiklā plaisiņa, un viss, lūka vesela. :)Ta ka pa mierīgo
Haubi arī vajadzētu mainīt, bet pagaidām ir svarīgākas lietas priekšā
Haubi arī vajadzētu mainīt, bet pagaidām ir svarīgākas lietas priekšā
Ventspilī nav kaut kur augstskolas tuvumā manāms?
Jā, turpat!kadrs rakstīja:Ventspilī nav kaut kur augstskolas tuvumā manāms?
Tad esmu redzējis. Novēlu savest labā kārtībā. :)