Pacha's 325i
patiešām atvainojos par bildēm, ka ta lago..marux rakstīja:Kā lai cilvēkiem iemāca samazināt bildes?
Nedzeru vel alu, nav iemesla, kad būs tomobīlis pie manis, aizdošos pie Tevis pēc gofrasrews rakstīja:Beidz dzert alu , skrūvē pravodku un prauc pakaļ gofrai
Jaa, te ir ko dariit Tas ir pizdets ka ieraudziiju to taa saucamo glaazhu atsaiti gandriiz no kreesla noveelos, taadu kino kropli vel nebiju redzeejis! Bet nu veelu veiksmi augshaa celshanaa un puceeshanaa un laipni luugts barinaa!
Es arī par viņu sasmējos, bet poh, ir kļova
darbs ir ko ielikt viņā, tas gan :)
pāldies
darbs ir ko ielikt viņā, tas gan :)
pāldies
izskatas pienemams darba gan ari ir daudz vizsmaz pec izskata!
WTF!!!! Kur tadu glazu saviceju var atrast vairak lidzinas stabilizatora stienim
bet darit ir daudz ko ar so autinju lai savestu kartibaa, bet ja rokas nenolaidisies bus ok
bet darit ir daudz ko ar so autinju lai savestu kartibaa, bet ja rokas nenolaidisies bus ok
...
bayker01 rakstīja:izskatas pienemams darba gan ari ir daudz vizsmaz pec izskata!
Pēdējais labojis Pacha - 17 Apr 2012, 08:05, kopā labots 1 reizi.
Patiesiba, nav tik daudz ko darit, paris buktes, svikas un protams salons :) bus okebayker01 rakstīja:izskatas pienemams darba gan ari ir daudz vizsmaz pec izskata!
tas erglis tagad bus mana firmas zime. paldiesGF. rakstīja:Sveikts barina :)) tas erglis kas aizmugure uzlimets
es to pasu jautāju, kad pirmo reizi ieraudziju vinu bet tagad jau pieradis esmu, pat acis nekrit tik trakiArmando rakstīja:WTF!!!! Kur tadu glazu saviceju var atrast vairak lidzinas stabilizatora stienim
Domaju savest lielumus kartiba un mazliet piekrasot, lai neizskatas pes putnubiedekla :)