agRo "MK" e36 328i Coupe
Paldies. Par bildēm jāpateicas draudzenei ( princesspoison ) un man
Jap, jap bija tādi laiki, nu jau 3 gadus atpakaļ tas viss... Tākā labu laiku jau esam pazīstamidogMa rakstīja:Atceros vēl tos laikus, kad pa bc.lv tusējāmies, ar agRo jau vedām sarunas par auto maiņu, bet tā arī palika neceļos. Bet tad pārvācos uz Ādažiem un atcerējos, ka ir viens e36tais pazīstams šeit Ne tikai Ādažos manīts, bet arī Rīgā Skaists, skaists auto!
Varēji vel video iemest kā Tu mīlē savu meičuku uz kapota!
Aparāts labs!
Aparāts labs!
agRo rakstīja:Paldies. Par bildēm jāpateicas draudzenei ( princesspoison ) un man
Jap, jap bija tādi laiki, nu jau 3 gadus atpakaļ tas viss... Tākā labu laiku jau esam pazīstamidogMa rakstīja:Atceros vēl tos laikus, kad pa bc.lv tusējāmies, ar agRo jau vedām sarunas par auto maiņu, bet tā arī palika neceļos. Bet tad pārvācos uz Ādažiem un atcerējos, ka ir viens e36tais pazīstams šeit Ne tikai Ādažos manīts, bet arī Rīgā Skaists, skaists auto!
vislabākā bilde Tev nemaz nav šeit.
p.s grīdu sametināji beidzot?
Gridu nav man jametina
Paldies! Protams, nav jau nekāds sterilais, bet galvenais, ka pašam apmierina tā izskats un gaitas īpašības
Man tieši piedur tas, ka viņš tāds brutāls streetdriftinieks izskatāās
takāā no stress
takāā no stress
Hold the S because I am an AINT
Tev tāda erotiska garāža
aGro, Tu arī paskrūvēji auto tajā reizē?
njā auto kurš piedur
patiik, tiešām tas banditiskais veidols tam auto
un paliigs, njaaa labzz..
patiik, tiešām tas banditiskais veidols tam auto
un paliigs, njaaa labzz..
MAN PATIIK! Labs topiks, tieshaam interesanti palasiit, bildes apstiities un vidikus paluureet, labs!
P.S. Kas taa pa dziesma tev tur tajaa peedeejaa video? Baigi iecopija, pilniigi pasham sagribeejaas sliipi pabraukt.
P.S. Kas taa pa dziesma tev tur tajaa peedeejaa video? Baigi iecopija, pilniigi pasham sagribeejaas sliipi pabraukt.
Riktígi pa smuko!!!