agRo "MK" e36 328i Coupe
Velviens "senjors"
Auto Diski Paveiktais
Bieži redzams ādažos,sēdinājums jau vnk ideāli izskatās
mashina vnk sekasa
Un kurš te teica ka r16 ir slikti uz e36?
Manuprāt, DAUDZ labāks skats kā parastiem r17.. piedur tas sēdinājums un šie diski
P.S. manuprāt gaiši diski būtu krutāk bet tas tā personiskais viedoklis
Manuprāt, DAUDZ labāks skats kā parastiem r17.. piedur tas sēdinājums un šie diski
tieshi taa, labiem R16 nav ne vainas
aii nu, kāds es tur senjors... Vel studenta gadiWcoast rakstīja: Velviens "senjors"
Paldies, paldiesbogdan99 rakstīja:Auto Diski Paveiktais
Jauzliek panna un jālaiž vel zemāk, šōbrīd vel nedaudz džipiņš irRolands rakstīja:Bieži redzams ādažos,sēdinājums jau vnk ideāli izskatās
Nu paldiesenergytt rakstīja:mashina vnk sekasa
Super auto un ideāls topiks, ir ko paskatīties
Ar diskiem, kautkas tiks darīts vel... Vajag no jauna sapulēt un iespējams tiks pie citas krāsasSTUDENTS rakstīja:Un kurš te teica ka r16 ir slikti uz e36?
Manuprāt uz e36 r17 ir par lielu, zūd vadāmības komforts...
skaistumiiinshh ir mašīna vai ?princesspoison rakstīja: skaistumiiinshh
Vitalx325 rakstīja:tieshi taa, labiem R16 nav ne vainas
Pēdējā laikā slinks esmu palicis uz visādām foruma lietām, bet augstāki spēki laikam man palīdzēja saņemties uztaisit šo Tēmuoshels638 rakstīja:Super auto un ideāls topiks, ir ko paskatīties
Pēdējais labojis agRo - 02 Mai 2012, 18:59, kopā labots 1 reizi.
agRo rakstīja:Jauzliek panna un jālaiž vel zemāk, šōbrīd vel nedaudz džipiņš irRolands rakstīja:Bieži redzams ādažos,sēdinājums jau vnk ideāli izskatās
:
Kā tad,džipiņš
Njā, bieži Ādažos manīts auto. Bet padarītais
Nu paldies
19.05. ievērtēsim dzīvajā?!
Jap, tiksimies gada svinībās
Skaists auto.. un shitie diksi vnk kaa cimds ar roku video arii laabs veiksmi turpmakajos uzlabojumos..
Tik tiesam labs, manits ari dzive
Atceros vēl tos laikus, kad pa bc.lv tusējāmies, ar agRo jau vedām sarunas par auto maiņu, bet tā arī palika neceļos. Bet tad pārvācos uz Ādažiem un atcerējos, ka ir viens e36tais pazīstams šeit Ne tikai Ādažos manīts, bet arī Rīgā Skaists, skaists auto!
Bildes interesantas