Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 30
- chevron_right
Man jau vienmēr patikuši dubultieuteo rakstīja:Būti tikai vienā pusē, būtu ļoti skaists glušaks
Nez, man šīs kvatrotrubas patīk.
Nezinu kāpēc, bet man arī tīri ok patīk
Tikai lai tas viss vēl izskatītos pēc kautkā, to aizmuguri vajag uztaisīt solīdu - lampas ar balto pavarotu un moš astīti uz bagāžnieka vēl.
Būs būs baltie pavaroti bez tiem skats nebūs labs... Un domājams vēlāk iepirkt spoileriNixon rakstīja:Tikai lai tas viss vēl izskatītos pēc kautkā, to aizmuguri vajag uztaisīt solīdu - lampas ar balto pavarotu un moš astīti uz bagāžnieka vēl.
Kādu spoileri tieši?
Vai nu to GT vai nu šāduRidlihs rakstīja:Kādu spoileri tieši?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā? Tagad zināšu, thanks Kur var iepirkt tās starplikas? Vai tikai no ebay?Nixon rakstīja:Šis arī ir GT, tikai ar starplikām, lai būtu augstāks.
To gan es nezinu... Gribu tik ko līdzīgu pa lēto (gan jau šķiedras) savam sportiniekam atrast.
Varbūt kaut kāda kļūme, bet nu 1 starplika 100 Ls
https://www.eparts.lv/catalog/?price712 ... e:10/tab:3
https://www.eparts.lv/catalog/?price712 ... e:10/tab:3
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tak skaties ebay'ā, protams kad Lv būs 50% uzcenojums
Ķekavā vai protuningā ir gt replika stikla šķidra. Ap ls 70 bija.Nixon rakstīja:To gan es nezinu... Gribu tik ko līdzīgu pa lēto (gan jau šķiedras) savam sportiniekam atrast.
Ta jebal, max 15ls dodu par šķiedru... Vajag tikai formu tādu kā GT.
Par tēmu - tā varētu būt, ka tās starplikas tik dārgas, jo pats spoileris nav no lētajiem.
Par tēmu - tā varētu būt, ka tās starplikas tik dārgas, jo pats spoileris nav no lētajiem.
Ir ir pareizā cena starplikai
Protams, ja atrod kas tirgo
Protams, ja atrod kas tirgo
OEM GT spoilerprieks+ starplikas, krāsošana izmaksā aptuveni cik ABS plastmasas M slikešņi un abi bamperi..,
e36
Labas lietas labi maksā
pa Ls 15???Nixon rakstīja:Ta jebal, max 15ls dodu par šķiedru... Vajag tikai formu tādu kā GT.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 30