2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 72
- chevron_right
stock ir winter edition. es neriskēju pa ziemu ar M bamperi braukāt, un viss pārējais vnk vēl nav sakrauts virsū un arī viss nav sadarīts vēl priekš vasaras. Nebija man normālas bildes ar summer edition šitam bembim.
Pēdējais labojis Ridlihs - 04 Apr 2013, 17:24, kopā labots 1 reizi.
Lietotāja Linda drusku paspēlējās ar mana bembja bildēm atkal
Lai vieglāk sagaidīt vasaras sezonu un arī redzētu kā aptuveni kas izskatīsies. Šoreiz logi tonēti + nedaudz sēdinājums klāt. Tagad redzot to praktiski (bildē gan tikai pagaidām ) nevis tikai savās iedomās - motivācija dubultā visu ieplānoto sadarīt kā nākas
orģināls: ar nelielu sēdinājumu un tonētiem logiem: Vienkārši tāpat, bet man patīk. Paldies lietotājai Linda
Lai vieglāk sagaidīt vasaras sezonu un arī redzētu kā aptuveni kas izskatīsies. Šoreiz logi tonēti + nedaudz sēdinājums klāt. Tagad redzot to praktiski (bildē gan tikai pagaidām ) nevis tikai savās iedomās - motivācija dubultā visu ieplānoto sadarīt kā nākas
orģināls: ar nelielu sēdinājumu un tonētiem logiem: Vienkārši tāpat, bet man patīk. Paldies lietotājai Linda
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nekas nav apstājies, viss notiek, tiek gatavota arī rakstiska un vizuāla atskaite/nākamā sērija šim seriālam, tuvākajās dienās vajadzētu iziet "ēterā"
katrā ziņā ir daudz labā, summer edition beast gatavošana iet uz beigām, bet ir arī kārtējā viena klapata (nu man normāli un gludi nekad nekas neiet kā pie cilvēkiem ) , bet šķiet, ka gals ir redzams un pozitīvs.
Katrā ziņā šobrīd megapaldies Bmw-Valcha (par pacietību, neatlaidību, attieksmi), koijotss(telpām, palīdzību), Juris (palīdzību) un Driver (diagnostika, pats atbrauca klāt ar aparatūru ) no powera Šitie kungi izdarīs godam visu
PALDIES!!!
katrā ziņā ir daudz labā, summer edition beast gatavošana iet uz beigām, bet ir arī kārtējā viena klapata (nu man normāli un gludi nekad nekas neiet kā pie cilvēkiem ) , bet šķiet, ka gals ir redzams un pozitīvs.
Katrā ziņā šobrīd megapaldies Bmw-Valcha (par pacietību, neatlaidību, attieksmi), koijotss(telpām, palīdzību), Juris (palīdzību) un Driver (diagnostika, pats atbrauca klāt ar aparatūru ) no powera Šitie kungi izdarīs godam visu
PALDIES!!!
Lai izdodas,gaidam rezultaatu
Paldies ja būtu mati, tad nosirmotu kādas 2.5 reizes pēc visa
cerams ka buss velviens smuks aparats iekš e36 .lv veiksmi darbos
Daru ko varu, idejas kā 12 stāvu mājas protams, maciņš gan tik daudz stāviem par plānu, bet nu uz 9stāveni es tēmēju tomēr
No sākuma gribēju rakstīt kaut ko no sērijas "tā turpināt, lai veicas darbiņos un uzlabojumos, sekosim līdzi... "
Bet tad es aizdomājos, ka tas solārijs nebūtu slikta lieta
Bet tad es aizdomājos, ka tas solārijs nebūtu slikta lieta
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
uzbrūkoši veidots teikums
Nomazgāju un kaut cik iztīrīju, iemetu arī vasaras paklājiņus gumiju vietā
Un bildēts ar jaunāko Nikon spoguļkameru
Un bildēts ar jaunāko Nikon spoguļkameru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Taads pats kaa mans,tikai savaadaaks
Ir ok
Ir ok
Būs diski beidzot gatavi un uzlikti, tad toč nebūs līdzīgs vairāk
O, jaunas bildes.
Nu smuki, smuki darbiņi sadarīti
Nu smuki, smuki darbiņi sadarīti
It's all about the win
Nu jā, man te teica, ka derētu arī kādu vizuālo materiālu
ak darbiņi ko...... nu labi... Tu saprati
ak darbiņi ko...... nu labi... Tu saprati
nu jau izskatās traki labi
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
paldies ceru uz 18.maiju būs pilns summer edition.m4z rakstīja:nu jau izskatās traki labi
Cik naudas, laika un nervu šitas ir prasījis
vajadzētu no Tevis paņemt pilnu komplektu poliuretana bukses un tad toč būtupuikaa20 rakstīja:
super
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …