sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 83
- chevron_right
Nav gadījumā kardāna krustiņš?
Ja,iet runa par kardāna krustiņiem,tad jau labāk šrotā citu kardānu paņemt.
Ja gribi mainīt kardāna krustiņu,tad jau labāk lētāko,ja nu mainot jaunais krustiņš izjūk...
Ja gribi mainīt kardāna krustiņu,tad jau labāk lētāko,ja nu mainot jaunais krustiņš izjūk...
nu hvz kā viņu tur sauc! epartos.lv tā rakstīts! karoče tā gumijas šaiba starp kārbu un reduktoru!Agris rakstīja:kas ir kardaaana sharniirs?
coupe 2.8
tautaa sauc par kardaana muftu, un lietotu var dabuut pa 5 ls veel braucamu :)
Varbūt kādam ir laba gumija no E30 šarnīra nr.1? Vajadzīga tikai pati gumija. Vai varbūt kāds zin kur atsevišķi iespējams iegādāties?! :?
Kādu laiku atpakaļ ,Grosā tādas gumijas bija.
Kāds varbūt var pateikt/ieteikt kāda būtu labākā eļļa un eļļas filtrs priekš šāda motora M52 320i 95g
Vai nepieciešamais eļļas tilpums ir 6.5 L, pareizi esmu sapratis?
Paldies jau iepriekš par atbildēm varbūt citiem tik pašsaprotamo jautājumu
Vai nepieciešamais eļļas tilpums ir 6.5 L, pareizi esmu sapratis?
Paldies jau iepriekš par atbildēm varbūt citiem tik pašsaprotamo jautājumu
jaa pec gramatas itka 6,5l vajadzigi, bet nu njem visus 7l vai 8l ka sanak letak, bus ko uzliet, filtri nu nez, es izmantoju FRAM, vai MANN filtrus parasti. ellu nem 10w-40 pussintetisko. es parasti izmantoju mobil ellu, bet laikam pie jums lv ta nau pieejama, cik esmu dzirdejis! bet nu skaties pats kadu ellu vari atlauties! ( reali jau viens un tas pats vien ir)
...
Ir, ir LV pieejama Mobil eļļa, tagad savā ielēju Mobil Super 2000 10W40.
Es mēģināšu ražotāja paredzēto Castrol eļļu iepirk, bet diez vai savā galā par pieņemamu ciparu dabūšu.
Jautājums spečukiem!
1.Cik vadi ir apsildāmajiem spoguļiem un cik neapsildāmajiem?
2.Cik sarežģīti būtu uzlikt apsildāmos,kādi vadi un moš releji būtu jāpievelk un pie kā,jeb var kaut pie apgaismojuma pieslēgties?
Jau iepriekš liels paldies!
1.Cik vadi ir apsildāmajiem spoguļiem un cik neapsildāmajiem?
2.Cik sarežģīti būtu uzlikt apsildāmos,kādi vadi un moš releji būtu jāpievelk un pie kā,jeb var kaut pie apgaismojuma pieslēgties?
Jau iepriekš liels paldies!
coupe 2.8
4 VADI NAK APSILDAMAJIEM ELEKTRISKAJIEM KA ARI NEAPSILDAMAJIEM ELEKTRISKAJIEM! APSLILDAMAIS NO NEAPSILDAMA ATSKIRAS AR TO KA APSILDAMAJAM IR DIVI VADI KLAT PIE PASA STIKLINJA , BET PARASTAJAM NAU!
JA DIKTI GRIBI VARU ARI PATEIKT KURAS KARASAS JAPIEVIENO PIE STIKLINA! VADUS PIEVILKT LAI BUTU APSILDAMAIS VARI KAUT PIE GAISMAM, LIETA NAU SAREZGITA VISPAR! APSILDAMAJIEM SPOGULIEM, IR PROSTA DIVI VADI KLAT UN VISS! KAS VINUS IESLAEDZ ISTI NEZINU, TIK ZINU TO KA IEDARBINOT AUTO PEC 30 SEC SPOGULI SAUSI!
PS. SORU PAR CAPSLOCK!!!
JA DIKTI GRIBI VARU ARI PATEIKT KURAS KARASAS JAPIEVIENO PIE STIKLINA! VADUS PIEVILKT LAI BUTU APSILDAMAIS VARI KAUT PIE GAISMAM, LIETA NAU SAREZGITA VISPAR! APSILDAMAJIEM SPOGULIEM, IR PROSTA DIVI VADI KLAT UN VISS! KAS VINUS IESLAEDZ ISTI NEZINU, TIK ZINU TO KA IEDARBINOT AUTO PEC 30 SEC SPOGULI SAUSI!
PS. SORU PAR CAPSLOCK!!!
...
nu būs ta jānoņem stikli japačeko,kas man ar tiem vadiem! šitie tāpat tādi apdzeltējuši,jāpērk jauni un tad kāpēc nenopirkt apsildāmos
vecajam bumbukam bij ka sildīja tad,kad ieslēdza logu apsildi,bet nu var arī lai patstāvīgi,lai tik neuzkarst pati sistēma un nesāk bombīt ārā drošinātājus!
vecajam bumbukam bij ka sildīja tad,kad ieslēdza logu apsildi,bet nu var arī lai patstāvīgi,lai tik neuzkarst pati sistēma un nesāk bombīt ārā drošinātājus!
coupe 2.8
Armando rakstīja:jaa pec gramatas itka 6,5l vajadzigi, bet nu njem visus 7l vai 8l ka sanak letak, bus ko uzliet, filtri nu nez, es izmantoju FRAM, vai MANN filtrus parasti. ellu nem 10w-40 pussintetisko. es parasti izmantoju mobil ellu, bet laikam pie jums lv ta nau pieejama, cik esmu dzirdejis! bet nu skaties pats kadu ellu vari atlauties! ( reali jau viens un tas pats vien ir)
Paldies par atbildi, bet tālāk seko jau nākošais jautājums
Ja man pirms tam ir bijusi, ja pareizi saprotu sintētiskā motoreļļa - šāda
http://www.kroon-oil.com/en/products/ca ... chrijving/
Tad man iepriekšējā eļļa kkāda veidā jātīra ārā, ja gribu liet pussintētisko vai vieglāk būs liet to pašu sintētisko?
Izlej veco eļļu ārā un lej iekšā jauno eļļu, kaut pussintētisko Nekas tur nav jāskalo.
Paldies par ātru un nesāpīgu apskaidrošanu
Tātad situācija-tikko reģistrējos ebajā un es nevaru piereģistrēt paypalā savu bankas karti(man ir tā Swedbankas visa open),man jāiet uz banku un kkas speciāli tur jāizmaina,vai jāņem cita karte? Ceru ka sapratāt.
Jā, open kartes laikam neņēma tur pretī. Ej vien pēc normālas kartes(MasterCard).
A citadak tur nekadigi,ka tikai nemot Master karti? Stulbi. Sagribeju iepirkties ebaja a se tev,figu.
Es ar savu OPEN jau vairākus gadus iepērkos un bez problēmām. Tā kā, uzzvani uz Helpdesku (Swedbankas) un apjautājies par iespējām.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 83