Amortizācija tavam E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 22
- chevron_right
Kāpēc lai dēļ amortizatoriem kļūtu zemāks? Ja amītis būs pa īsu priekš tava "sēdinājuma", tad neko darīt. Tīri teorētiski uz tava sēdinājuma var droši tos likt, manuprāt. Bet ieteiktu pirms likšanas piemērīt.Ridlihs rakstīja:bija Ta Technix koilas..... koilu atsperes ar skrūvi nomainīju pret melnajām Eibach atsperēm. Drusku cietāks palika.
Priekš kam? gribu koka ratus un lai aizmugure vispār neiesēžas tik pat kā... būtu licis tādus kā siikajam un Agnim, bet ar tiem būs zemāks kā man tagad ir, grozies kā gribi un max sagāzumu taisīt negribas, jo riepas dilst kā ķīnas zeķes tad.
ar Ta Techinx nav ne tuvu koka ratiRuu rakstīja:Nu man ir dažādas komforta zonas.
1) Ikdienai un ceļošanai (e36 tur īsti neizpildās)
2) Svētdienai (koka rati utt., kur e36 ir pa pirmo)
p.s. Tādi koka rati, kādi tiek panākti ar TA Technix vai FK koilām + visām cietajām buksēm man netīk.
yes, tā arī darīsimdogMa rakstīja:Kāpēc lai dēļ amortizatoriem kļūtu zemāks? Ja amītis būs pa īsu priekš tava "sēdinājuma", tad neko darīt. Tīri teorētiski uz tava sēdinājuma var droši tos likt, manuprāt. Bet ieteiktu pirms likšanas piemērīt.Ridlihs rakstīja:bija Ta Technix koilas..... koilu atsperes ar skrūvi nomainīju pret melnajām Eibach atsperēm. Drusku cietāks palika.
Priekš kam? gribu koka ratus un lai aizmugure vispār neiesēžas tik pat kā... būtu licis tādus kā siikajam un Agnim, bet ar tiem būs zemāks kā man tagad ir, grozies kā gribi un max sagāzumu taisīt negribas, jo riepas dilst kā ķīnas zeķes tad.
es jau gaidīju, vai ta tiešām neviens ko tādu nepateiksbaumanis rakstīja:ieliec amīšu vietā trubasRidlihs rakstīja:Balcer, man tieši šādi stāv virsū tagad
pašam vajag cietākus
Bet plazas taču ir cietas . jeb tie pieejamie amji šeit ļoooti atšķiras ar cietību? plazabaltic.lv piemēram ir 3 varianti pieejami.Wilsons86 rakstīja:Nu aizmugures atsperes nomainīju pirms vairākiem mēnešiem un izmetu nākamajā dienā, jo bija izģērbušās
Priekšā viss stock ar Plaza standart amjiem stāvēja un bija kaifs braukt. Tagad jāgaida, kad amji iztecēs un varēs iestutēt Plazas tajos korpusos un braukt atkal kā cilvēks - ar komfortu
Tikai nevajag stāstīt, ka e36 nav domāts komfortam. Jebkurai mašīnai, kas ir paredzēta ikdienas braukšanai ir jābūt komfortablai un e36 oriģinālajā izpildījumā tāds arī ir.
Tieši tā - trīs cietības un Standart nav ne īsāki ne cietāki par parastajiem amjiem, tāpēc tie pēc manām domām ir paši labākie, jo arī standarta piekari nesafiš. Un darbojas viņi perfekti uz mūsu jaukajiem ceļiem un guļošajiem.
Laba infa, paldies. Tādad jāņem trešo un cietāko:super:
es domāju ka ar vidējo tev pilnībā pietiks. man tie tagad stāv- man purns vispār neiesēžās- tik cik riepās. domāju ka trešais variants ir līdzvērtīgs trubām.
p.s. varbūt tamdēļ ka nolohojos un nepaņēmu ar īsajiem štokiem.
p.s. varbūt tamdēļ ka nolohojos un nepaņēmu ar īsajiem štokiem.
trešais noteikti ir drifteriem un šosejniekiem. Pat rallisti ņem vidējo dēļ tā, ka kaut kādu amortizāciju tomēr vajag.
Nu ideāli, tātad trešais variants, tieši to ko man gribās bet izmēǧināšu siikā piedāvātos, efektam jābūt ne sliktākam
Varat lūdzu apgaismot mani? Tad tajā TABULĀ pirmie standarta priekšai ir ar skrūvējamu augstumu, vai vienkārši parasti amji, kuriem atsperes jāmaina?Wilsons86 rakstīja:Tieši tā - trīs cietības un Standart nav ne īsāki ne cietāki par parastajiem amjiem, tāpēc tie pēc manām domām ir paši labākie, jo arī standarta piekari nesafiš. Un darbojas viņi perfekti uz mūsu jaukajiem ceļiem un guļošajiem.
Nav tak koilas?
tur nekur nav koilas, tikai amortiņi.normāls čalis rakstīja:Varat lūdzu apgaismot mani? Tad tajā TABULĀ pirmie standarta priekšai ir ar skrūvējamu augstumu, vai vienkārši parasti amji, kuriem atsperes jāmaina?Wilsons86 rakstīja:Tieši tā - trīs cietības un Standart nav ne īsāki ne cietāki par parastajiem amjiem, tāpēc tie pēc manām domām ir paši labākie, jo arī standarta piekari nesafiš. Un darbojas viņi perfekti uz mūsu jaukajiem ceļiem un guļošajiem.
Nav tak koilas?
Paaldies :)
Tādā gadījumā, kāds nezin, kuri modeļi koiloveriem ir maksimāli tuvi parastiem standarta bilstein amortizatoriem, darbības ziņā? t.i. nevēlos izmaiņas darbībā (ne mīkstākus, ne cietākus amortizatorus), bet vēlos iespēju nolaist un pacelt, kad vajag.
Tādā gadījumā, kāds nezin, kuri modeļi koiloveriem ir maksimāli tuvi parastiem standarta bilstein amortizatoriem, darbības ziņā? t.i. nevēlos izmaiņas darbībā (ne mīkstākus, ne cietākus amortizatorus), bet vēlos iespēju nolaist un pacelt, kad vajag.
nopērc lētos koiļus un iedod meistaram, lai ieliek kādus amortiņus vēlies. man tieši tāda pati vēlme bija, tāpēc nopirku lētāko komplektu un došu, lai liek "mīkstās" Plazas iekšā :) tik atspere pāc tam jāpiemeklē.
Kāds nezin vai 1.6 atsperes atšķirās no 1.8is pec cietības un augstuma.?
Ko sakat spečuki par šādiem brīnumiem?
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-3-E36-316 ... Vehicles_C
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-3-E36-316 ... Vehicles_C
Parastas, lētas koilas. Labāk uzzvani psih-arno, viņam uz vietas ir FK par ļoti labu cenu.
Fk jau arī nav no tām labākajām....bet nu kadam laikam būtu ok
intrese jautajums tads kada starpiba ir ja 4 cilindru motoram uzliek prieksejos amisus no 6 cilindru motora. cik saprotu ka 6 cilindru motoriem vini nak ar garajam atsaitem!
Amortizatori vienādi.
Ar garajām atsaitēm nāca līdz 91. gada beigām.
Ar garajām atsaitēm nāca līdz 91. gada beigām.
oky paldies
Gribēju uzzināt par Vogtland amortizatoriem, cik saprotu ka kaut kas no labā gala, tā ir? Var kāds pastāstīt??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 22